Tripath HLLY TAMP-90 (90W)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Tripath HLLY TAMP-90 (90W)

Απο οτι θυμαμαι το 685 ηταν πιο ουδετερο, το 4.2 ηταν αυτο το οποιο σε ενθουσιαζε απο την αρχη, αλλα δεν ξερω τι γινεται μετα απο πολυψρη ακροαση. Στην πιο πανω κατηγορια βγηκαν οι αντικαταστατες των RS6, το RX6 στα 850Ε το οποιο ηδη παιρνει σουπερ κριτικες, βλεπε review Whathifi. Απλα ο φιλος εθεσε οριο 600Ε και πρεπει να το σεβομεθα

Reaction score
4

Nαι με 850 βγαίνουμε πολύ εκτος προυπολογισμού.

Reaction score
0
Δεκτον, προτιμησε τοτε ηχεια δαπεδου εαν μπορεις, κανε ακροασεις και πες μας την γνωμη σου. Οντως αλλαξε το rs6 (ευχαριστω tyler) οποτε ισως θα μπορουσε να βρεις το "παλιο" μοντελο σε ακομα καλυτερη τιμη. Αν θυμαμαι καλα τα πηρα (για δωρο γάμου δυστυχως και οχι για εμενα...)γυρω στα 700 πριν 4 μηνες.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Tripath HLLY TAMP-90 (90W)

Δεκτον, προτιμησε τοτε ηχεια δαπεδου εαν μπορεις, κανε ακροασεις και πες μας την γνωμη σου. Οντως αλλαξε το rs6 (ευχαριστω tyler) οποτε ισως θα μπορουσε να βρεις το "παλιο" μοντελο σε ακομα καλυτερη τιμη. Αν θυμαμαι καλα τα πηρα (για δωρο γάμου δυστυχως και οχι για εμενα...)γυρω στα 700 πριν 4 μηνες.

και να προσεξει ο φιλος με το θεμα "δαπεδου" γιατι δεν ειναι πολλα τα δαπεδου που κανουν για το χωρο του που ειναι σχετικα μικρος. Υπαρχει περιπτωση με λαθος επιλογη να πνιγεται στο μπασσο..

Γιαυτο ειπα για τα iq50, κανουν αποδεδειγμενα για μικροτερους χωρους..

Reaction score
4

Tίποτα σε Wharfedale προτείνετε; Έχω μείνει πολύ εύχαριστημένος από τα 9.1

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Tίποτα σε Wharfedale προτείνετε; Έχω μείνει πολύ εύχαριστημένος από τα 9.1
Αδερφε, τα 9.1 σε σχεση με τα Kef ειναι μουντα, ιδιαιτερα στις μεσουψηλες. Αν ακουσεις Kef θα καταλαβεις τι σου λεω, γιαυτο και στο προτεινω.

Wharfedale εχει ερθει η καινουρια σειρα 10, και αυτο που ταιριαζει σε σενα ειναι ειναι το 10.4 στα 470Ε. Απλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα ναι καλυτερο απο το iq50.

Ηχεία δαπέδου 2 δρόμων / 3 μεγάφωνων
Bass Driver 125mm
Bass/Mid Driver 125mm
Tweeter 25mm
Ισχύς 20-120 wrms
Αντίσταση 6ohm
Ευαισθησία 88dB
Απόκριση Συχνότητας 38-24kΗz
Crossover 140Hz / 3.8kHz
Διαστάσεις 850 x 194 x 278 mm
Χρώμα Μαύρο

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=wharfedale+10.4

Reaction score
4

Ουχ! δύσκολη η επιλογή! Ωραία τα wharfedale άλλα άμα δεν τα ακούσεις... Μάλλον σε βάσης θα καταλήξω, με βολεύουν περισσότερο. Θα ψάξω να ακούσω τα 685.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αυτα που βολοευουν περισσοτερο ειναι τα δαπεδου, γιατι δεν χρειαζεται να αγορασεις βασεις και γιατι εχεις ογκο χαμηλου ακομα οταν παιζεις και σε χαμηλες εντασεις.

Να δεις και ενα πολυ καλο ηχειο που ανακαλυψα προσφατα, δεν το ακουσα αλλα ειναι στα αμεσα σχεδια μου γιατι σεβομαι πολυ την εταιρια. Κατεβα μεχρι την Καλλιθεα, εχουν αιθουσα ακροασης και σιγουρα θα υπαρχουν γιατι τωρα εισηχθησαν και θα θελουν να τα προμοταρουν http://www.audioevolution.gr

CASTLE
KNIGHT 2 Bookshelf

· Type: bookshelf

· Cabinet: bass reflex

· Impedance: 8 ohms

· Sensitivity: 90dB 1 watt @ 1 meter

· Number of ways: 2

· Power handling: 125 watt RMS

· Recommended amp.: 6-125 watt RMS

· Frequency Response: 42Hz - 24 kHz

· Crossover freq: 3.0 kHz (second order)

· Tweeter: 25mm (1 inch) soft dome

· Mid/Woofer: 150mm (6.5 inch) mixed fibre cone

· Finish: Rosewood & Black

· Optional Finishes: Cherry, Maple, Oak & Walnut

· Hand Maded High Quality Real Wood Veneers

· Size (HxWxD) mm.: 380 x 200 x 335

· Weight /Pair: 18kg

Reaction score
4

Βολεύουν εμένα γιατί έχω ήδη 2 μικρά τραπεζάκια (ΙΚΕΑ φάση) και βάζω πάνω τους μαζί με τα ηχεία και cd και άλλα σκατουλάκια. Χμμμμ Castle ε? Τα είδα στην έκθεση... 90 και 8 είναι σούπερ αλλά τιμή δεν βλέπω πουθενά...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Βολεύουν εμένα γιατί έχω ήδη 2 μικρά τραπεζάκια (ΙΚΕΑ φάση) και βάζω πάνω τους μαζί με τα ηχεία και cd και άλλα σκατουλάκια. Χμμμμ Castle ε? Τα είδα στην έκθεση... 90 και 8 είναι σούπερ αλλά τιμή δεν βλέπω πουθενά...
κανα 550αρι με 600αρι απο οτι εκτιμω συμφωνα με την τιμη τους εξω. Παρε τηλ τον αντιπροσωπο. Απλα στο λεω απο τωρα οτι ηχεια βασης και δη αυτης της κατηγοριας θελουν στιβαροτερη βαση και οχι τραπεζακια. Με κανα 50 ευρω τι βρισκεις την ακρη, και επιβαλλεται γιατι δεν θα παιζουν σωστα. (θα σου πω ακριβως τι να παρεις αν θες). Αλλιως μπασσο πλαδαρο....κλπ
Γιαυτο σου λεω καλυτερα δαπεδου..

Reaction score
4

Ναι το πλαδαρό μπάσο το ακούω και τώρα και έλεγα να βάλω ένα χαλί κάτω από τα τραπεζάκια...Οπότε πάμε και για βάσεις...εντάξει τελικά δεν επιλέγω τα ηχεία βάσης για πρακτικούς λόγους αλλά για αισθητικούς :138:.

Reaction score
44

φιλε Slaine,να σε ρωτησω κατι,αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις,οταν πλησιαζεις το αυτι σου στο τουιτερ με τον ενισχυτη ανοιχτο,σε οποιαδηποτε σταθμη και χωρις να παιζει καποια πηγη,ακους φυσημα?
Σε περιμενω με αγωνια,ευχαριστω.

Reaction score
4

φιλε Slaine,να σε ρωτησω κατι,αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις,οταν πλησιαζεις το αυτι σου στο τουιτερ με τον ενισχυτη ανοιχτο,σε οποιαδηποτε σταθμη και χωρις να παιζει καποια πηγη,ακους φυσημα?
Σε περιμενω με αγωνια,ευχαριστω.
Ναι ακούγεται το φύσημα, είναι γνωστό το πρόβλημα, στο site της HLLy σού έχει και σχεδιάγραμμα που να κολλήσεις 2 πυκνωτες για να το λύσεις. Δεν την έχω ακολουθήσει αυτήν την λύση γιατί το φύσημα είναι αναιπαισθητο, θα πρέπει να είσαι στο μισό μέτρο για να το ακούσεις και δεν θα ήθελα να χαλάσω τον ενισχυτή μου (ή τον ήχο που βγάζει τωρα). Δεν είμαι πολύ έμπειρος με το κολλητήρι.

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να ξέρεις είναι το ότι όταν κλείνεις τον ενισχυτή κάνει ένα κλώτσημα, ένα γκντουπ. Για αύτο θα πρέπει ή να μην τον κλείνεις καθόλου (έχει ούτως ή άλλως πολύ χαμηλή κατανάλωση) ή να τον χαμηλώνεις τέρμα πρίν τον κλείσεις.

Και ότι άλλο θες μην διστάσεις να με ρωτήσεις.
Άντε πάρτον και έσυ να γινουμε πολλοί! :105:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μπα, το γκντουπ δεν θα ναι θεμα εντασης, απλα φανταζομαι οτι δεν θα χει ρελε. Ακριβως οπως Rotel 931 που ειχα παλια..

Reaction score
44

Ναι ακούγεται το φύσημα, είναι γνωστό το πρόβλημα, στο site της HLLy σού έχει και σχεδιάγραμμα που να κολλήσεις 2 πυκνωτες για να το λύσεις. Δεν την έχω ακολουθήσει αυτήν την λύση γιατί το φύσημα είναι αναιπαισθητο, θα πρέπει να είσαι στο μισό μέτρο για να το ακούσεις και δεν θα ήθελα να χαλάσω τον ενισχυτή μου (ή τον ήχο που βγάζει τωρα). Δεν είμαι πολύ έμπειρος με το κολλητήρι.

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να ξέρεις είναι το ότι όταν κλείνεις τον ενισχυτή κάνει ένα κλώτσημα, ένα γκντουπ. Για αύτο θα πρέπει ή να μην τον κλείνεις καθόλου (έχει ούτως ή άλλως πολύ χαμηλή κατανάλωση) ή να τον χαμηλώνεις τέρμα πρίν τον κλείσεις.

Και ότι άλλο θες μην διστάσεις να με ρωτήσεις.
Άντε πάρτον και έσυ να γινουμε πολλοί!

καλημερα,εχω ηδη φτιαξει τριπαθο με το 2022 γι αυτο σε ρωταω,για να καταλαβω αν ειναι εγγενες προβλημα ή κακη υλοποιηση της 41hz(απο κει τον εχω παρει) ή κατι δεν εχω κανει σωστα.
Το ντουπ το κανει οτι και να κανεις,ειτε τον ανοιγεις,ειτε τον κλεινεις και ασχετως του ρυθμιστικου της εντασης.
:605:

Reaction score
4

...Με κανα 50 ευρω τι βρισκεις την ακρη, και επιβαλλεται γιατι δεν θα παιζουν σωστα. (θα σου πω ακριβως τι να παρεις αν θες)...
50 ευρώ βάσεις;:107: Είμαι όλος αυτιά Τyler!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Υπαρχουν καποιες TELE

Υπαρχει και σε μαυρο χρωμα αντι για αυτο του ξυλου.
Σταθερες, ακιδες κατω, γεμιζεις και τα τρια κολωνακια με αμμο και εισαι κυριος.

Πως σου φαινονται?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αν εχεις κανα μαγαζι με ηλεκτρονικα στη γειτονια σου, μπες σιγουρα θα φερνει τη μαρκα γιατι tele υπαρχει απο τηλεκοντρολ, λαμπες xenon, μεχρι ηχεια και καλωδια... Αλλιως νομιζω οτι πρεπει να ειχε ο Κοσμας στην Στοα Φεξη στη Κανιγγος

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419