Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.799
.....αν δεν μπεί αυτό το video , ....τότε ποιό ;
-
-
-
-
Αγόρασα πρόσφατα τα Revival Audio Atalante 3, που άκουσα στην πρόσφατη έκθεση στην Αθήνα το φθινόπωρο. Τώρα τα οδηγώ με τον Rotel A11 Tribute που ήδη είχα, αλλά πιστεύω πως τους αξίζει κάτι καλύτερο.....με τις Artemis οδηγούσα τα jbl-L166
με τον Αίολος Plus θα πετούσαν .
Φυσικά και μπορείς .
* ποιά είναι τα ηχεία σας ;
απο την ερωτηση φαίνεται πως ξερεις και για ευαισθησια και για αντισταση αλλα και για μεταβολες αυτης. Οποτε ξερεις και την απαντηση (άλλωστε το λες μονος σου... χαμηλες σταθμες κλπ ωραια...)Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω όλους εσάς που έχετε πείρα με τους παραπάνω ενισχυτές, αν θεωρείτε πως ο Αίολος Plus θα μπορούσε να οδηγήσει σωστά έ να ζεύγος ηχείων βιβλιοθήκης των 87 db και 6Ω αντίστασης (που κατά τον κατασκευαστή πέφτει ως και τα 4,4Ω). Τουλάχιστον σε χαμηλές ώς μέτριες εντάσεις. Ευχαριστώ.
Καταλαβαίνω κάποια πράγματα, αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από το πως λειτουργούν οι λαμπάτοι σε συνδιασμό με ένα ηχείο, σε αντιδιαστολή με ένα τρανζίστορ που έχω καταλάβει πως σημαντικό είναι το ρεύμα που μπορεί να δώσει. Γι αυτό και ρωτάω αυτούς που έχουν πείρα με τους συγκεκριμένους. Απ' ότι καταλαβαίνω από τις απαντήσεις, δεν θα πρέπει θεωρητικά να έχω πρόβλημα οδήγησης..... Σωστά ?απο την ερωτηση φαίνεται πως ξερεις και για ευαισθησια και για αντισταση αλλα και για μεταβολες αυτης. Οποτε ξερεις και την απαντηση (άλλωστε το λες μονος σου... χαμηλες σταθμες κλπ ωραια...)
και γιατι να μη γίνει το ανάποδο και να τον δοκιμάσει σπίτι του , ώστε να είναι πιο σίγουρος για το αποτέλεσμα?Ε΄ν μένεις Αθήνα τα πράγματα είναι απλά...παίρνεις τηλ τον Τσακιρίδη σου λεέι εάν έχει ετοιμο κάποιο Αίολο ...παίρνεις τα ηχεια σου παραμάσχαλα (είναι εύκολα στην μεταφορά) τα πάς στο studio των μαστόρων σου βάζουν να τα ακούσεις με τον Αίολο και απλά τον αγοράζεις!
Καταλαβαίνω κάποια πράγματα, αλλά δεν γνωρίζω καθόλου από το πως λειτουργούν οι λαμπάτοι σε συνδιασμό με ένα ηχείο, σε αντιδιαστολή με ένα τρανζίστορ που έχω καταλάβει πως σημαντικό είναι το ρεύμα που μπορεί να δώσει. Γι αυτό και ρωτάω αυτούς που έχουν πείρα με τους συγκεκριμένους. Απ' ότι καταλαβαίνω από τις απαντήσεις, δεν θα πρέπει θεωρητικά να έχω πρόβλημα οδήγησης..... Σωστά ?