Tsakiridis Devices Greek Club

Reaction score
85
Εννοώ ότι δεν πρέπει να έχεις μεγάλες προσδοκίες από ένα εισαγωγικό μοντέλο.Πιστευω ότι τα ηχεία σου αξίζουν έναν καλύτερο ενισχυτή.Βελτιωσεις σε πυκνωτές και λυχνίες;
Αν δεν κάνω λάθος,ο ενισχυτής δεν έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο τον Κ.Τ. αλλά από άλλον σχεδιαστή της εταιρίας.
Δεν ξέρω τι να περιμένω γενικότερα από λυχνίες μιας και δεν είχα ποτέ. Αυτή τη στιγμή τα ηχεία είναι συνδεδεμένα σε έναν vintage marantz και αυτό που ακούω μου αρέσει πολύ. Θα είναι καλύτερα με τον Ίκαρο, who knows? Η σύγκριση με τον decware αργεί μιας και με τους ρυθμούς που έχει η εταιρεία θα τον παραλάβω σε κανά χρόνο+. Η tsakiridis πρόσφερε μια σειρά αναβαθμίσεων (πυκνωτές, ποτενσιόμετρα, καλωδίωση κτλ) τα οποία έχουν ήδη επιλεγεί. Τις λυχνίες δεν τις άλλαξα μιας και η ισχύς που προσφέρει μου φαίνεται αρκετή. Επίσης, οτιδήποτε έξτρα μπορεί να προστεθεί ανά πάσα στιγμή. Η επόμενη επιλογή που προσέφερε η εταιρεία σε SET class A είναι μονομπλόκ τελικοί με 300Β.
Αυτό που δε μου έχει αποσαφηνιστεί είναι τι καθιστά το συγκεκριμένο ενισχυτή εισαγωγικό, πέρα από την τιμή του. Γνωρίζουμε κάτι παραπάνω? Είδα πως τον είχαν σε μια έκθεση στις αρχές του μήνα

Reaction score
329
Εννοώ ότι δεν πρέπει να έχεις μεγάλες προσδοκίες από ένα εισαγωγικό μοντέλο.Πιστευω ότι τα ηχεία σου αξίζουν έναν καλύτερο ενισχυτή.Βελτιωσεις σε πυκνωτές και λυχνίες;
Αν δεν κάνω λάθος,ο ενισχυτής δεν έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο τον Κ.Τ. αλλά από άλλον σχεδιαστή της εταιρίας.
ΚΑΙ;
Το πως λειτουργεί οποιαδήποτε εταιρεία και ποιοι σχεδιάζουν το κάθε μηχάνημα νομίζω ότι δεν είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι πως παίζει το μηχάνημα και αν έχει την "σφραγίδα" της κάθε εταιρείας, η οποία αναλαμβάνει και την ευθύνη του όλου σχεδίου.

Reaction score
541
Εννοώ ότι δεν πρέπει να έχεις μεγάλες προσδοκίες από ένα εισαγωγικό μοντέλο
Ακόμα και τα εισαγωγικά μοντέλα των Τσακιρίδη παίζουν πολύ ωραία. Προχώρα άφοβα κατά τη γνώμη μου. Είχα αρκετά μοντέλα τους στο παρελθόν

Reaction score
1.880
ΚΑΙ;
Το πως λειτουργεί οποιαδήποτε εταιρεία και ποιοι σχεδιάζουν το κάθε μηχάνημα νομίζω ότι δεν είναι το ζητούμενο.
Το ζητούμενο είναι πως παίζει το μηχάνημα και αν έχει την "σφραγίδα" της κάθε εταιρείας, η οποία αναλαμβάνει και την ευθύνη του όλου σχεδίου.
ΑΡΑ;
Δεν έχει ακούσει κανείς τον συγκεκριμένο ενισχυτη ώστε να γνωριζει αν πραγματοποιουνται αυτά που ρωτας.Κατα τα άλλα,οποιος τον παρει με KT 120 θα βγει κερδισμένος.

Reaction score
432
ΑΡΑ;
Δεν έχει ακούσει κανείς τον συγκεκριμένο ενισχυτη ώστε να γνωριζει αν πραγματοποιουνται αυτά που ρωτας.Κατα τα άλλα,οποιος τον παρει με KT 120 θα βγει κερδισμένος.
Παίζει σοβαρά όπως όλα του Τσακιριδη με τίμια τιμή! Τώρα η επιλογή λάμπας είναι θέμα γούστου

Reaction score
648
Παίζει σοβαρά όπως όλα του Τσακιριδη με τίμια τιμή! Τώρα η επιλογή λάμπας είναι θέμα γούστου
Συμφωνώ. Και απαιτήσεων ισχύος θα συμπληρώσω.

Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος είναι μια καλή επιλογή για τον νεοεισερχόμενο στον ήχο της λυχνίας, έτσι ώστε ούτε να

ξοδέψει πολλά αν τελικά δεν ικανοποιηθεί σε βάθος χρόνου και αν τελικά του αρέσει ο ήχος να προχωρήσει σε αγορά

καλύτερου και ισχυρότερου μοντέλου της εταιρίας.

Reaction score
3.483
Ρε τράβα να δοκιμάσεις κανένα πολύπριζο και μην ασχολήσαι με λαμπάτα, δεν ξέρεις μάνα μου. :p
Μόνο και μόνο που φτιάχνεται εδώ φτάνει. Μπορεί να τροποποιηθεί πριν ή μετά και προσφέρεται σε τιμή χώμα.
Από βδομάδα θα πάω να τον περιεργαστώ αναλυτικά και να τον ακούσω με διαφορετικές λυχνίες. 👂

Reaction score
1.880
Ρε τράβα να δοκιμάσεις κανένα πολύπριζο και μην ασχολήσαι με λαμπάτα, δεν ξέρεις μάνα μου. :p
Μόνο και μόνο που φτιάχνεται εδώ φτάνει. Μπορεί να τροποποιηθεί πριν ή μετά και προσφέρεται σε τιμή χώμα.
Από βδομάδα θα πάω να τον περιεργαστώ αναλυτικά και να τον ακούσω με διαφορετικές λυχνίες. 👂
Ακόμα και τα εισαγωγικά μοντέλα των Τσακιρίδη παίζουν πολύ ωραία. Προχώρα άφοβα κατά τη γνώμη μου. Είχα αρκετά μοντέλα τους στο παρελθόν
Με ποια ηχεία παίζουν πολύ καλά τα εισαγωγικά μοντέλα;Με ηχεία της κατηγορίας τιμής του La Scala που κοστίζουν 30 φορές περισσότερο;

Reaction score
85
Το point μου είναι το εξής:
Κρίνουμε ένα μηχάνημα από την τιμή του και μόνο? Πως τότε ένα decware που εξακολουθεί να θεωρείται φθηνό (1000$±) κερδίζει διθυραμβικές κριτικές και πουλάει σα ζεστό ψωμάκι? Επίσης, αν ένας ενισχυτής έχει ρεύματα και μπορεί να ανταποκριθεί στις διακυμάνσεις της αντίστασης του ηχείου, γιατί να χρειαζόμαστε watt αν αυτό είναι ευαίσθητο??

Reaction score
1.880
Το point μου είναι το εξής:
Κρίνουμε ένα μηχάνημα από την τιμή του και μόνο? Πως τότε ένα decware που εξακολουθεί να θεωρείται φθηνό (1000$±) κερδίζει διθυραμβικές κριτικές και πουλάει σα ζεστό ψωμάκι? Επίσης, αν ένας ενισχυτής έχει ρεύματα και μπορεί να ανταποκριθεί στις διακυμάνσεις της αντίστασης του ηχείου, γιατί να χρειαζόμαστε watt αν αυτό είναι ευαίσθητο??
Γιατί παιζει καλύτερα.Ειναι πλέον αργά όμως γιατί το στοκ των KT 120 για τον συγκεκριμένο ενισχυτη, έχει ήδη εξαντληθεί.

Reaction score
541
Με ποια ηχεία παίζουν πολύ καλά τα εισαγωγικά μοντέλα;Με ηχεία της κατηγορίας τιμής του La Scala που κοστίζουν 30 φορές περισσότερο;
Και με αυτά! Και με πολλά άλλα σαφώς χαμηλότερης αξίας!

Reaction score
3.483
Γιατί παιζει καλύτερα.Ειναι πλέον αργά όμως γιατί το στοκ των KT 120 για τον συγκεκριμένο ενισχυτη, έχει ήδη εξαντληθεί.
Ε και; υπάρχουν γενικά και μπορείς να βρεις και καλύτερες αυτού του τύπου αν ξέρεις .
Μπορείς να τον πάρεις άνευ λυχνιών.

Reaction score
1.880
Ε και; υπάρχουν γενικά και μπορείς να βρεις και καλύτερες αυτού του τύπου αν ξέρεις .
Μπορείς να τον πάρεις άνευ λυχνιών.
Διορθώνω.Το στοκ των KT 170 έχει εξαντληθεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106