Tsakiridis Devices Greek Club

Reaction score
5
Καλημερα. Νεος στο forum, παρελαβα πριν μια εβδομαδα τον δικο μου. ΚΤ 88, ολες τις δυνατες αναβαθμισεις, 849 Ε.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Η καλυτερη αναβαθμιση που εκανα ποτε σε καποιο συστημα μου ( value for money) .
Αντικατεστησε Musical Fidelity A1 ( 2Χ 25 ταξη Α, τον καινουργιο, ο οποιος πλεον πωλειται)
Περιμενω να στρωσει για να εχω τελειως ολοκληρωμενη αποψη. Εχει παιξει ως τωρα 30 ωρες....
Ηχεια Klipsch Heresy III (99db), REL Tx 9 sub, CD EAR Acute III (δουλευει και ως DAC για τα ψηφιακα μου), Project πικαπ, γυρω γυρω καλωδια κλπ 4-5 φορες η αξια του ενισχυτη.
Βελτιωση της απολαυσης σε ολα τα επιπεδα, χροιες, εικονα, αναλυση. Για την οδηγηση με τα ηχεια μου ετσι και αλλιως δεν υπαρχει προβλημα δεν χρειαζεται να παει πανω απο παρα δεκα/ παρα πεντε, για μεγαλες εντασεις στο χωρο μου ( 28 τμ περιπου)
Για αναλογης ικανοποιησης - επιτυχιας αναβαθμισεις χρειαστηκα 4-5ψηφια ποσα χρηματων. (και πολλες φορες κουβας...)

Reaction score
586
Καλημερα. Νεος στο forum, παρελαβα πριν μια εβδομαδα τον δικο μου. ΚΤ 88, ολες τις δυνατες αναβαθμισεις, 849 Ε.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Η καλυτερη αναβαθμιση που εκανα ποτε σε καποιο συστημα μου ( value for money) .
Αντικατεστησε Musical Fidelity A1 ( 2Χ 25 ταξη Α, τον καινουργιο, ο οποιος πλεον πωλειται)
Περιμενω να στρωσει για να εχω τελειως ολοκληρωμενη αποψη. Εχει παιξει ως τωρα 30 ωρες....
Ηχεια Klipsch Heresy III (99db), REL Tx 9 sub, CD EAR Acute III (δουλευει και ως DAC για τα ψηφιακα μου), Project πικαπ, γυρω γυρω καλωδια κλπ 4-5 φορες η αξια του ενισχυτη.
Βελτιωση της απολαυσης σε ολα τα επιπεδα, χροιες, εικονα, αναλυση. Για την οδηγηση με τα ηχεια μου ετσι και αλλιως δεν υπαρχει προβλημα δεν χρειαζεται να παει πανω απο παρα δεκα/ παρα πεντε, για μεγαλες εντασεις στο χωρο μου ( 28 τμ περιπου)
Για αναλογης ικανοποιησης - επιτυχιας αναβαθμισεις χρειαστηκα 4-5ψηφια ποσα χρηματων. (και πολλες φορες κουβας...)
οχτώμιση κατοστάρικα και καθάρισες. Ρυθμισέ και το sub να έχεις και το χαμηλό και πλέον άραξε. έχεις μεγάλη σκηνή, ωραίεες χροιές, όχι ιδιαίτερη λεπτομέρεια, αλλά πολύ μουσική. Ένα εξωτερικό phono πάρε για το πικαπ (θα έλεγα το zeus)

Reaction score
87
@Zagla
Μπράβο ρε φίλε! Απλά ανυπομονώ να μου έρθει και ο δικός μου!! Έχουμε και παρόμοια ηχεία οπότε that sounds promising! Έχω βάλει κι εγώ πυκνωτές, καλωδιώσεις κτλ αλλά άφησα τις EL84. Αν δω πως κάτι μου λείπει το προσθέτω στην πορεία. Θα μου λείψει η έξοδος ακουστικών βέβαια, αλλά οκ, δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Enjoy και κράτα μας ενήμερους!

Reaction score
5
@Zagla
Μπράβο ρε φίλε! Απλά ανυπομονώ να μου έρθει και ο δικός μου!! Έχουμε και παρόμοια ηχεία οπότε that sounds promising! Έχω βάλει κι εγώ πυκνωτές, καλωδιώσεις κτλ αλλά άφησα τις EL84. Αν δω πως κάτι μου λείπει το προσθέτω στην πορεία. Θα μου λείψει η έξοδος ακουστικών βέβαια, αλλά οκ, δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Enjoy και κράτα μας ενήμερους!
ευχαριστω, εμενα το μονο που μου λειπει ειναι το τηλεχειριστηριο για την ενταση, λογω ηλικιας....:D (δεν εχει χωρο για να μπει εξτρα)

Reaction score
5
Ευχαριστω ολους , αλλα φτυστε και λιγο.... μη τον ματιασουμε.:D:D:D:D
Παντως, χωρις να μπορω να το εξηγησω, "χαθηκε" το sub εντελως . Ενω υπαρχει και μαλιστα με πολυ καλυτερη χροια , δεν γινεται πλεον καθολου αντιληπτο οτι υπαρχει σαν "εξτρα" μεγαφωνο. Εκτος απο ενταση που τη κατεβασα ενα κλικ, δεν χρειαστηκε να αγγιξω τιποτε αλλο. (Το sub παιρνει σημα απο την εξοδο των ηχειων, οπως προτεινει η REL )

Reaction score
5
οχτώμιση κατοστάρικα και καθάρισες. Ρυθμισέ και το sub να έχεις και το χαμηλό και πλέον άραξε. έχεις μεγάλη σκηνή, ωραίεες χροιές, όχι ιδιαίτερη λεπτομέρεια, αλλά πολύ μουσική. Ένα εξωτερικό phono πάρε για το πικαπ (θα έλεγα το zeus)
Εχω περασει απο σουπερ αναλυτικα συστηματα και τα απεριψα - αλλαξα. Σε κανουν να ακους 20-30 cd/ lp ευχαριστα. Η αλυσιδα της μουσικης, απο τον μουσικο μεχρι να φτασει στο δωματιο σου , ειναι παρα πολυ μακρια και 99% εχει σφαλματα-αστοχιες, που τα σουπερ σουπερ αναλυτικα σε κανουν να ακους μονο το υπολοιπο 1%... Εγω θελω και ακουω οποιο κοματι θελω τη καθε στιγμη.
Το πικαπ το χρησιμοποιω μονο για καμια 200αρια δισκους που εχω κρατησει πλεον και οχι συχνα, μιας και σχεδον ολη η μουσικη μου βρισκεται σε σκληρο πλεον ( περιπου 10 χρονια πηρε η μετατροπη- μεταφορα ) και cd. Θα επενδυσω ξανα σε αυτο το κοματι μονο αν κερδισω το τζοκερ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.291
Νεότερο μέλος
harrybani