TUNER Cyrus FM7

Reaction score
8
Πωλείται ο γνωστός βρετανικός δέκτης, αγορασμένος από τον αρχικό ιδιοκτήτη του το 2009, σε εξαιρετική κατάσταση με την original συσκευασία του, αλλά χωρίς το remote. Τιμή: 200 EUR.

http://www.cyrusaudio.com/product-archive/tuners/fm7-tuner

Επικοινωνία με pm.

Ευχαριστώ!

Reaction score
8
Τελευταία μείωση για τους φίλους του avsite στα 160.

Όσον αφορά το θέμα του τηλεχειρισμού, επειδή αρκετοί με έχουν ρωτήσει, είναι εφικτό. Στη διεύθυνση remotecentral.com υπάρχουν σε αρχείο remote codes που μπορούν να περαστούν στα παλιά universal τηλεχειριστήρια Philips Pronto, όπως το TS-1000 που μπορεί να βρεθεί σε πολύ χαμηλή τιμή στο eBay. Επίσης, χρειάζεται ένα καλώδιο από 3,5 mm jack σε 9-pin θηλυκό σειριακό και βέβαια η εγκατάσταση του Prontoedit στον υπολογιστή. Στο remotecentral υπάρχουν οδηγίες για να φτιάξει κάποιος μόνος του το καλώδιο καθώς και η τελευταία έκδοση του Prontoedit. Σίγουρα πολλοί θα ξέρουν για τι πράγμα μιλάω αλλά ακόμα και σε όσους αυτά φαίνονται βουνό έχω να πω ότι κι εγώ, άσχετος ων με το θέμα, μπήκα στη διαδικασία, αγόρασα ένα TS-1000 από eBay ($40 μαζί με ταχυδρομικά αλλά σαν καινούργιο), έφτιαξα το καλώδιο (0,7 ευρώ υλικά από τον Φανό) και πέρασα τις εντολές. Αποτέλεσμα;
Τι δουλεύει 100%: Τα on/standby, display backlight on/off, mono/stereo και η έρευνα για επόμενο ή προηγούμενο σταθμό.
Τι δουλεύει 50/50: Τα νούμερα για τις μνήμες ανταποκρίνονται αλλά όχι πάντοτε (ειδικά τα διψήφια).
Τι δεν δουλεύει: Δεν έχω βρει τρόπο να περνάω μνήμη από το τηλεχειριστήριο (άρα ούτε πάνω από το Νο 7) και δεν ανταποκρίνεται η μετάβαση στην επόμενη ή προηγούμενη μνήμη. Επίσης, δεν γίνεται manual και fine tuning από το τηλεχειριστήριο.

Αυτά ελπίζω να φανούν χρήσιμα σε όποιον θα ήθελε να ασχοληθεί. Σε εμένα ποτέ δεν έλειψε ο τηλεχειρισμός κι ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα ήταν για το proof of concept και γιατί πάντοτε ήθελα ένα Philips Pronto!

Reaction score
8
Re: Απάντηση: TUNER Cyrus FM7

Εγώ σε ευχαριστώ, Βαγγέλη, με γεια και καλές ακροάσεις!

[Αγγελίας λήξις]

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT