α θα την καλέσεις την γειτόνισσα να ακούσετε μαζίΝα τα έχω εγκρίνει εγώ.Κατοπιν θα δεχθω συγχαρητήρια στο βιβλίο επισκεπτών.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
α θα την καλέσεις την γειτόνισσα να ακούσετε μαζίΝα τα έχω εγκρίνει εγώ.Κατοπιν θα δεχθω συγχαρητήρια στο βιβλίο επισκεπτών.
Μη βάζεις στοίχημα..Αχ! Το γήρας...Πρώτα έπεσες έξω κατά μια δεκαετία για το Bedini
Κάτι άλλο με 8"? Ποιο;ATC SCM40A.Με δελεάζουν το κλειστό κουτί,το midrange και η συνέργεια με το δικό μου ATC.
Βεβαια,αυτό δεν έχει 8" όμως ως τότε αφήνω το περιθώριο για κάτι άλλο με 8".
Ρε άνθρωπε, μπεντινι χρησιμοποιούσα το '80, είναι δυνατόν να βρίσκεσαι ακόμα σε κείνο το σημείο;
Πάναΐτσα'μ..
Έπρεπε να βάλω στοίχημα.Θα έπρεπε να το χρησιμοποιουσες από το Δημοτικό ώστε να ταιριάζουν οι δεκαετίες.Μη βάζεις στοίχημα..
Έχω το προηγούμενο μοντέλο.
Κούνια που σε κούναγε.θα ξαναγυρίσεις στο περιφρονημένο cd και τότε θα ξαναχρησιμοποιήσειςτο Bedini.
Εμένα μικρό με έριξε η αδελφή μου (μάλλον ζήλευε, ακόμη δεν το παραδέχεται. λέει ότι απλώς έπιαζε) απο την κούνια και έπεσα με το κεφάλι. Δεν μας πήγαιναν για ακτίνες τότε. MRI κλπ δεν είχαμε ....Κούνια που σε κούναγε.
(Πρέπει να είχαν πολύ λολές κούνιες οι μανάδες μας όταν μας είχαν μωρά να μας κουνάνε όλη μέρα, χαλάσαμε εντελώς από τότε).
Ωχ, κι εσύ; Κι εγώ. Ήμουν με την κούνια πάνω στο τραπέζι στην κουζίνα και κουνιόμουν. Από το πολύ κούνημα έπεσα και μου ήρθε η κούνια καπάκι.Εμένα μικρό με έριξε η αδελφή μου (μάλλον ζήλευε, ακόμη δεν το παραδέχεται. λέει ότι απλώς έπιαζε) απο την κούνια και έπεσα με το κεφάλι. Δεν μας πήγαιναν για ακτίνες τότε. MRI κλπ δεν είχαμε ....
Μια χαρά βγήκα, δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως μπορείς να διαπιστώσεις.
Π.Α.Η δεν το ήξερα (φυσικά) το νήμα. Είδες τα ποσοστά της ψηφοφορίας ; 54 -3 . Και τους έχεις αφήσει έτσι να σου λένε εξυπνάδες ... χωρίς σχόλιο επ' αυτής της τρομερής διαφοράς ;Να τα έχω εγκρίνει εγώ.Κατοπιν θα δεχθω συγχαρητήρια στο βιβλίο επισκεπτών.
Ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι 53.Εγω προσέφερα τη δυνατότητα δοκιμής για πολλοστή φορά όμως μερικοι μου θυμίζουν τον σκύλο που γαυγιζει όμως δεν τολμά να πλησιάσει.Π.Α.Η δεν το ήξερα (φυσικά) το νήμα. Είδες τα ποσοστά της ψηφοφορίας ; 54 -3 . Και τους έχεις αφήσει έτσι να σου λένε εξυπνάδες ... χωρίς σχόλιο επ' αυτών ;
Έξι σουβλάκια θα έπιαναν καλύτερο τόπο.Θα καταλάβαινες τι θα έτρωγες.Ασε που δεν κατάλαβες καν τι παρήγγειλες.View attachment 344360
Σήμερα ηρθε αυτό απο τον κινέζο. Μαιμού 2x1.5m Kimber Kable 8PR μονάχα 21 εβλώ και δωρεάν μεταφορικά. Το πήρα επειδή πήρα ένα καλώδιο για τις ψείρες μου απο τον κινέζο γιατι είχε χαλάσει στο τζάκ το στόκ και επειδή έχει κατι περιεργους ημι-propriatry connectors μονο στο Aliexpress έχει. 5-8€ για δύο μικρά connectors.. Ε όχι! Όποτε βρήκα πάλι ενα τερματισμένο καλώδιο για 13 εβλώ και το πήρα. (Ωραίο είναι! Απο ήχο δεν παρατήρισα κάτι να αλλάζει.) Αυτό το πηρα επειδή το είδα και ηταν ποιο φτηνό απο τα ατερμάτιστα kimber, και ακόμα και τις μούφες!!! (πάλι ατερμάτιστο με το μέτρο) Μιλάμε για ευκαιρία! 1/10 την τιμή του αληθινού και έχει και βελάκι κατευθηνότητας!!!!! Τους ντρόπιασε ο κινέζος.
@Π.Α.Η. μιας και δεν νομίζω να κατάλαβω καμία διαφορά και το πήρα μόνο για την όψη θα χρειαστώ την γειτόνισσα σου.
Είναι και
Material of Conductor: High Purity 99.9999998% OCC
Σιιιιιιιιγουρα... Μιλάμε μπάργκεν!
Τώρα που πήγα να τσεκάρω αυτο για το 9.999999999999999999999 pure copper το πήγε 39.63€ ο μπαγάσας. xD
Αμα είναι να δώσω 20 ευρω για 6 σουβλάκια δεν τα θέλω, να τα φάνε μόνοι τους.Έξι σουβλάκια θα έπιαναν καλύτερο τόπο.Θα καταλάβαινες τι θα έτρωγες.Ασε που δεν κατάλαβες καν τι παρήγγειλες.
8tc και όχι 8pr.Το προηγούμενο μαϊμού μοντέλο.Το ξεφορτώθηκε ο Κινέζος.
Σε σχεση με ποια καλώδια ηχείων δε νομίζεις ότι θα καταλάβεις διαφορά;View attachment 344360
Σήμερα ηρθε αυτό απο τον κινέζο. Μαιμού 2x1.5m Kimber Kable 8PR μονάχα 21 εβλώ και δωρεάν μεταφορικά. Το πήρα επειδή πήρα ένα καλώδιο για τις ψείρες μου απο τον κινέζο γιατι είχε χαλάσει στο τζάκ το στόκ και επειδή έχει κατι περιεργους ημι-propriatry connectors μονο στο Aliexpress έχει. 5-8€ για δύο μικρά connectors.. Ε όχι! Όποτε βρήκα πάλι ενα τερματισμένο καλώδιο για 13 εβλώ και το πήρα. (Ωραίο είναι! Απο ήχο δεν παρατήρισα κάτι να αλλάζει.) Αυτό το πηρα επειδή το είδα και ηταν ποιο φτηνό απο τα ατερμάτιστα kimber, και ακόμα και τις μούφες!!! (πάλι ατερμάτιστο με το μέτρο) Μιλάμε για ευκαιρία! 1/10 την τιμή του αληθινού και έχει και βελάκι κατευθηνότητας!!!!! Τους ντρόπιασε ο κινέζος.
@Π.Α.Η. μιας και δεν νομίζω να κατάλαβω καμία διαφορά και το πήρα μόνο για την όψη θα χρειαστώ την γειτόνισσα σου.
Είναι και
Material of Conductor: High Purity 99.9999998% OCC
Σιιιιιιιιγουρα... Μιλάμε μπάργκεν!
Τώρα που πήγα να τσεκάρω αυτο για το 9.999999999999999999999 pure copper το πήγε 39.63€ ο μπαγάσας. xD
Coral HD3 πάντως δεν παίρνεις ούτε με 500e το τεμάχιο. Εκτός και βρείς τίποτα ξηλωμένα από ηχεία που κανιβαλίζουν οι Ιάπωνες.Με 120 ευρώ που μου στοίχισε,παίρνεις δεν παίρνεις δύο tweeters.
Όσο και καλύτερα να είναι όμως τα ηχεία,πάλι θα χρειαστεί.Ας είναι και Magico.
Το έχω αναφέρει αρκετές φορές..Music really does sound better when you're high, scientists report
Neuroscientists have confirmed what every stoner already knows: music sounds better when you're high on weed. In a paper titled "Exploring the interaction between cannabis, hearing, and music," researchers from…boingboing.net
Καλά εντάξει μπορεί να υπάρξει διαφορά αν έχουν κατασκευαστικό λάθος αλλιως νομίζω σε σχεση με όλα τα (σωστά φτιαγμένα, σε καλή κατάσταση) καλώδιαΣε σχεση με ποια καλώδια ηχείων δε νομίζεις ότι θα καταλάβεις διαφορά;
Κάνε poll να δούμε τι θα πουν οι ειδήμονες.Καλά εντάξει μπορεί να υπάρξει διαφορά αν έχουν κατασκευαστικό λάθος αλλιως νομίζω σε σχεση με όλα τα (σωστά φτιαγμένα, σε καλή κατάσταση) καλώδια
Άμα ρωτάς ποιά καλώδια ηχείων έχω ήδη είναι τα Canare 4S11 που τερματισα με μπανάνες.
Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, σήμερα θα τα βάλω αλλά δύο σενάρια βλέπω πιθανά (οκ ίσως 3)
1 δέν θα έχει καμία διαφορά
2 θα έχει διαφορά και θα είναι χειρότερος ο ήχος
και μπόνους 3 ίσως νιώσω πως έχει διαφορά αλλα αύριο αν τα ξαναδοκιμάσω θα είναι το ίδιο με αυτά που είχα
το 1 είναι το ποιό λογικό, το 3 ίσος συμβεί και το 2 δέν θέλω να συμβεί