UE55F6500 ή LG 55LA690S για βοηθάτε συγχωριανοί

Reaction score
44
Το δίλημμα μου είναι η επιλογή μεταξύ των δύο αυτών, από την μία η samsung μου αρέσει σαν εταιρία γιατί είχα και άλλα προϊόντα της και την ξέρω, από την άλλη η lg έχει ips panel και zero pixel waranty.
Η τηλεόραση θα παίζει πολύ κανάλια, σαββατοκύριακά mkv και το ps3 του υιού (pro και GTA)
Πήγα και τις είδα στον Κωτσόβολο σαν μούρη μου άρεσε παραπάνω η lg και σαν εικόνα μπορώ να πω, αν και δύσκολα καταλαβαίνεις από τα demo.
Κάθε βοήθεια δεκτή.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Τότε πρέπει να τις δεις κάπου με τηλεοπτικό σήμα για να ξέρεις ποιά θα σ αρέσει περισσότερο.
Ή αν ξέρει κάποιος καλό θα ήταν να μας διαφωτίσει.

Reaction score
44
Λοιπόν...
πήγα σήμερα να δω τις τηλεοράσεις να παίζουν με τηλεοπτικό σήμα στο mediamarkt, τις εντόπισα, και παρακάλεσα έναν πωλητή να τις γυρίσει σε ένα κανάλι από το demo που είχαν.
Το αποτέλεσμα τραγικό...Οι τηλεοράσεις έπαιζαν κανάλια από OTE IPTV και δεν βλεπόταν, η μάνα μου στο χωριό με την παλιά αναλογική έχει καλύτερη ευκρίνεια. Είναι δυνατόν να πουλάνε τηλεοράσεις και να μην έχουν ένα καλό τηλεοπτικό σήμα;
Έχουν την καινούρια oled curved της lg σε 55΄ και δείχνει σαν της μαϊμούς τον κώλο.
Τέλος πάντων, μάλλον θα καταλήξω στην lg και ο θεός βοηθός.

Reaction score
44
Τελικώς μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στην samsung, ο πρώτος λόγος ήταν ότι στην lg δεν υπήρχε το plex σαν app (πολύ βασικό για μένα) γεγονός που διαπίστωσα ο ίδιος όταν προσπάθησα να το κατεβάσω στο mediamarkt και ο δεύτερος είναι ότι διάβασα σε διάφορα φόρουμ ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με το DTS.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301
Άντε,καλοθέατη!
Γράψε και κάτι παραπάνω όταν την παραλάβεις,καμία φωτο,κτλ..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj