universal remote control ή pda

Reaction score
0
Απάντηση: Re: universal remote control ή pda

Αφελης ερωτηση σχετικα με το 525:
Οταν λεμε οτι η συνδεση internet ειναι απαραιτητη για τον προγραμματισμο τι εννοουμε?

Επισης μπορουμε να το "μαθουμε" εντολες απο αλλο χειριστηριο πχ Air Condition, πανί προβολεα, MCE remote κλπ? Μιλαω για iR remotes παντα.

Tελος, τι διαφορες εχει το 525 με το 555? Στο site της Logitech φαινονται ιδια, αλλα το 555 εχει 20 λιρες παραπανω...
Υπαρχουν στην βάση αλλά και μαθαίνει τα πάντα: Μιας και το είπες, έχω καταχωρήσει και το Α/C του σαλονιού (αλλά μην περιμένετε και πολλά, αφού τα τηλεχειρηστηρια των a/c είναι λίγο περίεργα).
ΜCE μαλλον δεν χρειάζεται να μάθει, θα το έχει έτοιμο (είχε έτοιμο το imon της thermaltake και το amilo M3438G laptop)

Τον προγραμματισμό τον κάνεις όχι στο ίδιο το τηλεκοντρόλ, αλλά στην σελίδα της logitech... Και μετά το φλασάρεις στο τηλεκοντρόλ.

555 vs 525: αλλο χρώμα, και το 555 εχει στα μενού του δύο επιπλέον κατηγορίες για λειτουργίες ήχου και εικόνας. :happy_4:

Reaction score
786
Lykman, αψογος. Ο ορισμος του helpful reply!

Ψηθηκα και εγω για Harmony λοιπον, τo 525 το εχω βρει σε Ελληνικα e-shops σε καλη τιμη, το 555 οχι...

Reaction score
176
Βρε παιδια αυτη την database συσκευων της Logitech μπορουμε να τη βρούμε καπου?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: universal remote control ή pda

Lykman, αψογος. Ο ορισμος του helpful reply!

Ψηθηκα και εγω για Harmony λοιπον, τo 525 το εχω βρει σε Ελληνικα e-shops σε καλη τιμη, το 555 οχι...
http://www.skroutz.gr/products/list?sp_keyword=logitech+555&sp_catcode=SKROUTZ

Aπό 70€... (εγώ το πήρα από pixmania, 69€. Βλέπω όμως και κάποιο άλλο κατάστημα τωρα να το έχει 70€). Οταν πήρα εγώ το 555 με 69€, ηταν πιο φτηνό και από την τιμή των 525, στα Ελληνικά καταστήματα...

Βρε παιδια αυτη την database συσκευων της Logitech μπορουμε να τη βρούμε καπου?
Επειδή είναι κάπου που δεν την βρίσκεις εύκολα, την έχω βάλει σε bookmark... στον υπολογιστή της δουλειάς! :pc: Αν δεν εχει απαντηθεί μέχρι Σαββάτο βράδυ, θα την ποστάρω...

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members
38.188