Verity Parsifal Ovation

Reaction score
10
Πωλείται Verity Parsifal Ovation 3ετιας, σε άψογη κατάσταση.

Πρόκειται για την τελευταία και πιο επιτυχημένη έκδοση του πιο διάσημου ηχείου της Verity και ένα από τα καλύτερα ηχεία παγκοσμίως. Υπάρχουν δεκάδες review στο Internet, στα οποία αξίζει να ρίξετε μία ματιά για να καταλάβετε για τι ηχείο μιλάμε.

Tο ήχειο έχει φινίρισμα Sycamore, το οποίο διατίθεται extra, και έχει το χρώμα που βλέπετε στην παρακάτω photo (αν και αδικείται, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο):

Το ηχείο είναι τρίδρομο και η προσαρμογή του σε οποιοδήποτε χώρο είναι πανεύκολη μιας και τα woofer μπορεί να "κοιτάει" είτε μπροστά είτε πίσω.

Διατίθεται με τα δικά του flight cases για την ασφαλή μεταφορά του οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Δεκτές ακροάσεις είτε με τα δικά μου συνοδά είτε με τα δικά σας.

Τιμή καταλόγου είναι 24.000Ε, πωλείται μόλις 9.600! :602:

Δεκτές και ανταλλαγές με φθηνότερα μηχανήματα-ηχεία συν τη διαφορά από μέρους σας.

:607:

Reaction score
10
To ηχείο από χτες είναι στημένο σπίτι μου και πραγματικά είναι μαγεία το άκουσμα, σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε κάτι καλύτερο.

Reaction score
10
Εκτός από ανταλλαγή, τα χρήματα μπορούν να δοθούν και σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Reaction score
10
Επίσης δώρο jumpers Frey της Nordost για να γλιτώσετε την διπλοκαλωδίωση αξίας 550Ε.

Το ηχείο κυριολεκτικά χαρίζεται σε αυτή τη τιμή. Είναι ήδη ευκαιρία για μένα στην αρχική του τιμή (24.000Ε) αφού λίγα ηχεία μπορούν να το κοντράρουν ανεξαρτήτως τιμής.

Και κάποια review που βρήκα στα γρήγορα:

http://www.soundstage.com/revequip/verity_parsifal_ovation_followup.htm
http://www.positive-feedback.com/Issue34/parsifal.htm

Βρείτε μου τη καλύτερη τιμή Verity Parsifal Ovation παγκοσμίως και θα σας το δώσω στην ίδια τιμή! ;)

Reaction score
10
Η τιμή πλέον διαμορφώνεται στα 9300Ε.

Αναλαμβάνω την μεταφορά τους οπουδήποτε στην Αττική μέσα σε flight cases τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφαλή μεταφορά τους οπουδήποτε στην Ελλάδα!

Δυνατότητα δόσεων και ανταλλαγών.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: Verity Parsifal Ovation

Βλέποντας την αγγελία του Houston για το Parsifal Ovation να παραμένει χωρίς ανταπόκριση
(εκτός αν κάνω λάθος. το εύχομαι), αναρωτιέμαι τι συμβαίνει με τα μέλη των φόρουμ.

Δεν έχουν χρήματα; (+, λόγω και της εποχής που διάγουμε…)
ή δεν έχουν γνώσεις; (όχι μόνο προς το ηχείο αλλά του αντικειμένου γενικά)

Θα ήθελα να συμβαίνει το πρώτο.
(μέσα μου ξέρω καλά τι συμβαίνει…)

Και δεν γράφω προς το παρόν άλλα…

Υ.Γ. στον Houston θα συνιστούσα (αν δεν είναι αργά και αν μου δίνει το δικαίωμα) να το κρατήσει
(θα γλύτωνε και πολλά χρήματα) και να το οδηγήσει καλά και σωστά.
Μετά θα μπορούσαμε να το ξανασυζητήσουμε…

Reaction score
10
Μιχάλη σε ευχαριστώ για την θετική παρέμβαση. Ειλικρινά το εκτιμώ πολύ! :123:

Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα έχω ακροάσεις με ενδιαφερόμενους! Τέτοιο πανικό τον περίμενα είναι η αλήθεια, μόνο από ένα ηχείο της κλάσης του Parsifal! Υπάρχει 5πλασιο ενδιαφέρον από ότι με το Sarastro (λογικό, για πολλούς λόγους...;)!

Παρεπιπτόντως το ηχείο ειναι πολύ κοντά να δωθεί στο καινούργιο του κάτοχο! :126:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: Verity Parsifal Ovation

Σ’ εσένα εύχομαι να φτάσεις τον μουσικό nirvana σου και στον νέο κάτοχο να μπορέσει να το αξιοποιήσει σωστά.
(οκ είναι λίγο δύσκολο. όλα όμως τα ωραία και σωστά είναι λίγο δύσκολα)

Υ.Γ. Α!, και μην κατέβεις ούτε δεκάρα άλλο από την τιμή.

Reaction score
10
Παρακαλώ καλέστε με στο 6956209048 για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ηχείο και φυσικά για ακρόαση!

Reaction score
10
Μετά από επισήμανση του φίλου dapost να πω ότι το χρώμα είναι αυτό που φαίνεται στη photo αλλά ονομάζετε "Macore" και χρεώνεται 3000Ε extra από την βασική έκδοση "Piano Black". 6956209048

Στην ουσία στα χρήματα που το δίνω αγοράζετε το φινίρισμα και τα flight cases, το ηχείο είναι χάρισμα. :116:

Reaction score
10
Πάμε λίίίγο πιο κάτω στα 8800Ε! :121:

Δεκτές δοσεις και ανταλλαγές με φτηνότερα ηχεία ή ενισχυτικά συν κάποια διαφορά από σας.

Reaction score
10
Να το κάνω λίγο πιο δελεαστικό στα 8500Ε, θυμιζω αρχική τιμη στα 24.000Ε.

Θυμίζω ότι παίρνω και ανταλλαγές και δεν χρειάζεται να δώσετε όλο το παραπάνω ποσό.

Αν δεν πουληθέι σε αυτή τη τιμή η αγγελία αποσύρεται.

Reaction score
10
Eίμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής αλλά και την πιθανότητα κάποιας ανταλλαγής.

Το θέμα είναι αυτό που θα πάρω ως αναλλαγή να μπορεί να πουληθεί, ώστε να υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω ρευστοποίησης. Αυτό που ζητάω είναι τουλάχιστον το 1/3 περίπου των χρημάτων.

Νομίζω ότι είναι από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί στο διαδίκτυο. :126:

Η τιμή κατεβαίνει στα 8300Ε μετρητοίς είτε με δόσεις (όσες θέλετε).

Επικοινωνία στο 6956209048.

Μιχάλης

Στη τιμή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά για το σπίτι σας.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas