VICTOR TT 81........... ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! HIS MASTER’S …DIY CHOICE!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΡΑΞΕ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ! HIS MASTER’S …DIY CHOICE!!

..Βέβαια έγιναν και αρκετές αλλαγές στο σύστημα (πηγές, ηχεία κλπ).
Σώπα........δεν σε πιστεύω.:601::619:

Reaction score
1.815

Βρωμόγεροι (καλά, οι 2 τη γλυτώνουν...σε 15 χρόνια όμως...τους την έχω στημένη!!!) χαίρομαι που καλοπεράσατε και λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί στο Παληοκόριντο.

Θα πω γιαρχή κάτι τεχνοφρικ...γειά σου ρε ΒασιλοΣταμάτη (πς, χωρίς πλάκα, δεν τους ξεχωρίζεις πλέον...πίνει ο ένας μεθάει ο άλλος...καπνίζει ο ένας ...βήχει ο άλλος, απίθανα παιδιά!!), με τα ωραία σου, γειά σου Μάνο καλλιτέχνη των χεριώνε με τα ωραία γούστα και τα λοιπά, γιασου και σένανε Βλασσάρα με τα κόλπα σου τα ..οικογενειακά!!!
Εσύ αγοράκι γιατί δεν ήρθες??
Σε βλέπω να γίνεσαι κι εσύ ...φιλόζωος με τους σκύλους!:143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Είναι σπάνια ράτσα....υπό εξαφάνιση.
Λες να σταθεί τυχερός......?
Αλλωστε έχει άλλες προτεραιότητες

Reaction score
1.815

Μετα αρχισανε και οι κοντρεεεεεεεεεςςςςς----πικαπι με ντακι και τα χρυσα αυτια απεναντι....πολλα τα γλεντια λεμε!

Με τον Βασιλη να αλλαζει κεφαλη και επειτα εκεινο το στρογυλλο που βαζουν στο πικαπι(δυο αλλαξαμε)εκανε βεβαια και καποιες αλητειες για να μας μπερδεψει καναμε ακουστικα τεστ κοπωσεως και απο ενα σημειο η κοντρα εγινε πολεμος με αποτελεσματα π[ολυ κοντινα το ενα μεσον με το αλλο.......νικητες και τα δυο ,το καθε ενα με τις χαρες του με το ψηφιακο να υπερτερει στα δυναμικα και το πικαπιον να βγαζει μια ποιο μεστη και ηρεμη μεσαια περιοχη....
Εφτασαν ομως και τα δυο μεσα σε ενα σημειο οπου οι διαφορες ηταν ελαχιστες και σαφως ακουγες ....πραγματικα μουσικη....το ζητουμενο δηλαδη!!!!!!
Αφού κι εσύ με τη Metric είπες αυτά, τότενες θα πρέπει να βγουν όλοι η "ψηφιακοί" της παρέας του AVSite και να ακούσουν κανένα πικάπ της προκοπής, σαν αυτό που άκουσες, για να αναθεωρήσουν τις ακραίες απόψεις τους. :204:

Η αλήθεια είναι πάντως οτι δεν πίστευες πως θα δυσκολευόσουν να καταλήξεις, αν γέρνει η ζυγαριά υπέρ του αναλογικού ή του ψηφιακού! Σαφώς και η τεχνολογία προχωράει δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά και το πικάπ κοντράρει στα ίσια!

Λύσσαξες οτι το ψηφιακό θα έθαβε το αναλογικό... σε έπιασε ο φακός μην σκιάζεσαι πουλάκι μου!!!:143:

Reaction score
3.901

Εσύ αγοράκι γιατί δεν ήρθες??
:143:
Ανέβαινα Βόλο το απόγευμα του Σαββάτου....ήμπλεξα σε κάτι φασαρίες Ομόνοιας...κατι φαγιά Καμμένα Βούρλα...με το ζόρι έφτασα...να ηρεμήσω λίγο Κυριακή (με τη Μέτρικ να στήνεται στο ραφι επιτέλους, συν μακ μινι, μείον καλώδια διασύνδεσης, την κοιτώ και με κοιτα, σετάρησα όμως το μακ με το...ασύρματο πληκτρολόγιο συν πόντικα...επιτυχία!!!) καθότι το σημερινό πρωί με περίμενε με αρκετή δουλίτσα.

Ψιλοέστησα το νιού τεχνικς με τον Τζελκο, θα ανοίξω θεματάκι σε χρόνο ορθό αφού καλωδιωθώ της προκοπής και παίξω κ με την ψηφιακή RIAA (ΚΑΛΆ ΕΊΜΑΙ ΠΡΟΧΩ ΠΛΕΟΝΕΣ)

Reaction score
1.815

Τεντημπόης έγινες!!!!:143:
Στην επόμενη συνάντηση κανόνισε να δώσεις το "παρών", γιατί θα πάρω απουσίες!!
(κατάλαβες που θα γίνει...:612:)

Reaction score
3.901

Τεντημπόης έγινες!!!!:143:
Στην επόμενη συνάντηση κανόνισε να δώσεις το "παρών", γιατί θα πάρω απουσίες!!
(κατάλαβες που θα γίνει...:612:)
Ναι ρε φιλαράκο, εν τω μεταξύ δεν μούκοψε να σας πω νάρθετε Μοναστηράκι το πρωί του Σαββάτου γμτ!!

Βγήκα για βινυλιοψάξιμο με τον Κώστα, με πήγε σε ωραίο μαγαζί, ανασκάλεψα εφηβικές μνήμες (Αμερικα, Τσικ Κορηα, Μποζ Σκαγκς, Ελλα Φ., Π.Σαιμον, κλπ, ατελείωτες ποσότητες πραμάτειας το κατέστημα..).

Κατόπινες, ήλιος - αρχαιολογικός - κόφυ, αν δεν μέστηνε ο παληόπαψ καμμιά ώρα θάταν ακόμη καλύτερα...τον συγχωρώ!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Επειδή πήρες Ψ........:432:ριαα δεν σημαίνει οτι πρέπει να πετάς τα λεφτά σου σε δίσκους σερβιρίσματος.
Να παίρνεις τους μικρούς που κάνουν για σουβέρ ...με την Κυριακάτικη φημερίδα σου.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

(κατάλαβες που θα γίνει...)
Θα ξανάρθετε ?

Reaction score
1.815

Εεεεε βέβαια!!! Με μεγάλη μας χαρά!!!!

Reaction score
8.905

Θα ξανάρθετε ?
:118: Θα το σκεφτώ... τα σκυλιά τα έχω δεμένα και τα αμολάω μόνο εάν έχει κάτι ενδιαφέρον.... όπως αναθεώρηση κατεστημένων... ωσάν ιντριγκαδόρος κάτι σαν κόντρες... άλλος έχει σειρά τώρα...:105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

:118: Θα το σκεφτώ... τα σκυλιά τα έχω δεμένα και τα αμολάω μόνο εάν έχει κάτι ενδιαφέρον.... όπως αναθεώρηση κατεστημένων... ωσάν ιντριγκαδόρος κάτι σαν κόντρες... άλλος έχει σειρά τώρα...:105:
Mαγκιες?????

πηραμε θαρρος??

:143::143:

Reaction score
8.905

Mαγκιες?????

πηραμε θαρρος??

:143::143:
:142: ... εσύ δεν κινδυνεύεις... είσαι καθαρόαιμος ψηφιακο-φρίκουλας.... σε άλλους απευθύνομαι :142:

Reaction score
2.420

Χαιρετώ την όμορφη παρέα που πεισματικά αρνείται να μεγαλώσει ηλικιακά.
Πέρα απο τον Μανώλη που τον γνώρισα πέρισυ το καλοκαίρι(εξαιρετικός Νεαρός με μεγάλη καρδιά!)γυρίζοντας από διακοπές και κάνοντας μια στάση για καφεδάκι στην Κόρινθο,την υπόλοιπη παρέα προσωπικά ακόμα δεν την έχω γνωρίσει αλλά μιλάμε τηλεφωνικά και μπορώ να πώ οτι πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους.
Μπράβο Μανώλη το πικάπ είναι κατασκευαστικά άρτιο και πιστεύω οτι και ηχητικά είναι αντάξιο της κατασκεύης του.Αν και προσωπικά πιστεύω οτι σημασία δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η διαδρομή μέχρι να φτάσουμε σε αυτό.
Και εγώ πριν απο ένα χρόνο περίπου το είχα κουβεντιάσει με τον Βασίλη και σκεφτόμουν να κάνω και εγώ το ενχείρημα αλλά τελικά προτίμισα την εύκολη λύση και πήρα το Thorens TD 160 (Βασίλη ξεκίνα το ψάξιμο γιατί με βάλατε στην μπρίζα πάλι)
Αντε Μανώλη να μαζεύομαστε (και η κόντρα αναμένεται πολύ σκληρή γιατί στο παιχνίδι θα μπεί και η μπομπίνα :138:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τι πομπίνα και κολομπίνα......
Άμα φέρω το Grace θα έχουμε δάκρυα.

Reaction score
8.905

Γεια σου φίλε μου, Στα έλεγα εγώ.... αλλά εσύ.... :121:

Την σήμερον ημέρα για να βρεις καλό DD μηχανισμό (σε κατάσταση όπως του Μάνου) είναι λαχείο!

Την μέρα εκείνη Εγώ να φέρω την κεφαλή μου (Victor X1 MK2)? Η καμιά θηριώδη Technics έτσι για αλλαγή? :105:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Κι εγώ τον θηριοδαμαστή

Reaction score
2.420

Τι πομπίνα και κολομπίνα......
Άμα φέρω το Grace θα έχουμε δάκρυα.
Μη λες μεγάλα λόγια:410:

Reaction score
8.905

Δεν ανοίγω το Spoiler με τίποτα.... έτσι για να στην σπάσω λίγο...:146: :105:

Reaction score
8.905

Δεν κρατήθηκα και το άνοιξα.... πάρε και συ ένα.... :146: :105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.039
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic