AriPetro
Ears of Gold
- Reaction score
- 1.651
Προς πώληση τα ηχεία του τίτλου χωρίς βάσεις.
Είναι το επετειακό ηχείο της Vienna Acoustics το οποίο παράχθηκε σε 500 αριθμημένα ζευγάρια και τα δικά μου έχουν τον αριθμό 054/500.
Είναι σαν καινούργια αγρατζούνιστα και υπάρχει βέβαια και η συσκευασία τους.
Κατόπιν συνεννόησης και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μπορείτε να τα ακούσετε στον χώρο μου.
Στα επόμενα links μπορείτε να βρείτε κάποιες πληροφορίες για αυτά τα ηχεία και ένα review.
Ακολουθούν και οι φωτογραφίες από τα δικά μου. (οι βάσεις που βλέπετε ΔΕΝ είναι προς πώληση).
Τιμή 680 ευρώ.
Είναι το επετειακό ηχείο της Vienna Acoustics το οποίο παράχθηκε σε 500 αριθμημένα ζευγάρια και τα δικά μου έχουν τον αριθμό 054/500.
Είναι σαν καινούργια αγρατζούνιστα και υπάρχει βέβαια και η συσκευασία τους.
Κατόπιν συνεννόησης και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μπορείτε να τα ακούσετε στον χώρο μου.
Στα επόμενα links μπορείτε να βρείτε κάποιες πληροφορίες για αυτά τα ηχεία και ένα review.
Ακολουθούν και οι φωτογραφίες από τα δικά μου. (οι βάσεις που βλέπετε ΔΕΝ είναι προς πώληση).
Τιμή 680 ευρώ.
Review Vienna Acoustic Haydn Jubilee
Intro Contents 1. Intro2. Construction and appearance3. First impressions4. Compare5. CommentsWe remember it as if it was yesterday, X-FI 2017 in Veldhoven. We already visited lots of rooms and heard a lot of nice set-ups but the best was yet to come. Unsuspectingly we stepped into Hifi Matters’...
alpha-audio.net
Bluebird Music Ltd
www.bluebirdmusic.com
Attachments
-
149,9 KB Προβολές: 0
-
146,4 KB Προβολές: 0
-
138 KB Προβολές: 0
-
116 KB Προβολές: 0