Vip αίθουσες....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λες για το καινουργιο Ster;
Εχεις παει;
Όχι μόνο διαφημίσεις βλέπω...

Πάντως νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή ιδέα, όπως άλλωστε και κάθε άλλη ιδέα που δίνει προστιθέμενη αξία σε ένα χαζό προϊόν όπως είναι το σινεμά (έτσι που τ καταντήσανε)...
Αν και κοματάκι ακριβό το εισιτήριο δεν θα έλεγα όχι σε μια βραδιά χλιδής... :roll:

Reaction score
807
Βραδια χλιδης=80ε τα 2 ατομα.Εκτος απο τα 20ε δεν προσφερουν ποτο/φαγητο.Ολα ειναι εξτρα.

Reaction score
0
Όντως, πολλά είναι. Το κακό είναι ότι σκέφτονται να φτιάξουν αλλές 3-4 τέτοιες αίθουσες.
Εδώ σκεφτόμαστε να δώσουμε τα 7 και αυτοί χρεώνουν 20.
Μάλλον θα αναγκαστούν να το ρίξουν αλλιώς τους βλέπω να μετατρέπονται σε κανονικές αίθουσες.

Reaction score
2
Kαλά που νομίζουν ότι απευθύνονται??? Και στην τελική ποιος πάει σινεμά σήμερα? Κυρίως η πιτσιρικαρία (Τουλάχιστον στις Blockbuster ταινίες).
Με αφήνουν παγερά αδιάφορο όχι μόνο οι αίθουσες VIP αλλά και κάθε κινηματογραφική αίθουσα. Αν θέλω να δω σινεμά κάθομαι σπίτι μου. Ας είναι καλα ο DENON, τα KLIPSH μου και o PANASONIC μου...
Α! να μή το ξεχάσω.... και η 512 DSL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
6
Κωστα μου ολα αυτα καλα ειναι και εν μέρη συμφωνώ ,αλλα ποτε ενα σαλόνι , και ας εχει το καλύτερο home theater δεν θα γινει σινεμά.
Μπορεί πλέον να εχουμε καταφέρει στο σπιτι μας καλύτερη ποιότητα ηχου και εικονας απο τις κινηματογραφικές αιθουσες αλλα το σινεμα θα ειναι πάντα... κατι αλλο.
Ηομε theater εχω απο τοτε που βγήκαν οι πρωτες στερεοφωνικές βιντεοκασέτες (με το ηρωικό prologic) και dsl πανω απο ενα χρόνο , αλλα παλι με τον ιδιο ρυθμό συνεχίζω να επισκέπτομαι τις σκοτεινές αίθουσες.
Είναι άλλη φάση και ας εχει χαλάσει λίγο τα τελευταία χρονια από κάποιους άσχετους που πηγαίνουν όπως θα πήγαιναν στο γήπεδο

Reaction score
0
Μου φαίνεται ότι δεν έχετε μάθει ακόμα τον αλγόριθμο...

"Σημείο Χ" (Μη ρωτάτε ακόμα)

Υπάρχει το προιόν Α που σήμερα κάνει 20 ευρώ και δεν πατάει ψυχή.
Όσοι πηγαίνουν, προτιμούν το εμφανώς υποδεέστερο από επίπεδα ποιότητας προϊόν Β που προσφέρει ο ίδιος προμηθευτής και κάνει 8 ευρώ. Φυσικά κανένας δεν είναι ευχαριστημένος. Από την άλλη δεν δίνουν και τα διπλά λεφτά να πάνε στο Α.

Μια ωραία μέρα που συμπίπτει και με ένα μεγάλο γεγονός που θα φέρει πολλούς πελάτες (πριν από μερικά χρονάκια λεγόταν "Τιτανικός"), ο προμηθευτής θα έχει αυξήσει σιγά-σιγά τη τιμή του Β και θα την έχει πάει στα 12 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα κρατάει και σταθερή τη τιμή του Α και μέσω προσφορών θα την "κατεβάζει" τις καθημερινές στα 16 ευρώ. Χωρίς να ανεβάζει τη ποιότητα του Β και να ξοδεύεται.

Έτσι όταν πάει ο πελάτης, θα πει: Δεν βαριέσαι 4 ευρώ παραπάνω είναι, αν είναι να το ευχαριστηθώ και θα τα σκάσει. Και θα συνηθήσει να πηγαίνει και με 20....

Μέχρι να του βάλει ο προμηθετής το προϊον ΑΑ που θα έχει μεγαλύτερη ανάλυση γραμμών και καλύτερα καθίσματα και θα κοστίζει 30.

(Επιστροφή στο "σημείο Χ", where A -> AA , where B-> A, αντικατάσταση τιμών κοκ.)

Reaction score
1
Eκτος του οτι ειναι ενα πολυ ακριβο εισιτηριο για κινηματογραφο αυτο που θα με ενοχλουσε περισσοτερο θα ηταν να εχω μπροστα ή διπλα μου καποια κυρια να τρωει και να ακουω τα κουταλια και τα πιρουνια να χτυπανε στο πιατο.Καθως και η μυρωδια απο τα διαφορα φαγητα.Κατι σαν χασαποταβερνοσινεμα ο ΜΗΤΣΟΣ

Reaction score
41
Με 20€
1) νοικιάζεις 2 ταινίες
2) αγοράζεις τα αναψυκτικά
3) αγοράζεις και καμιά πίτσα αμαλάχι
4) σου μένουν και κάτι ψιλά.

- τα ποπ κορν τα φτιάχνεις μόνος σου...είπαμε! μη σου πω και την πίτσα και σου μένουν και πιο πολλά ρέστα για 3η ταινία.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αντί να καταργηθεί ο διαχωρισμός σε πατρίκιους και πληβείους στα αεροπλάνα, τραίνα κλπ., επεκτείνεται τώρα και στο σινεμά.. Α, και (άσχετο αλλά) είδα και χωριστό γκισέ για πελάτες gold στην τράπεζα.
Καληνύχτα μας, και ο ονειροκρίτης λέει ότι αν δούμε στον ύπνο μας ότι βλέπουμε ταινία με το Στάθη Ψάλτη σε VIP αίθουσα, θα πει ότι το βράδυ φάγαμε πολύ σε VIP εστιατόριο και μας βάρυνε.

Reaction score
5
Πάντως στην Αγγλία κάποια multiplex έχουν θέσεις gallery σε μερικές οθόνες, δηλαδή με δερμάτινη πολυθρόνα(ρα), ξεχωριστή είσοδο, δωρεάν καφέ/αναψυκτικά/τσιπς/σοκολάτες, και με σερβιτόρο αν ήθελες κάτι την ώρα του έργου (εννοείται χωρίς διάλειμα, το διάλειμα είναι ελληνική εφεύρεση). Όλα αυτά για τη διπλή τιμή εισητηρίου. Το EUR20 στην Ελλάδα πάντως ακριβά το βλέπω. Αλλά παντού και πάντα υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να μην είναι με την πλέμπα...

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Το σκέφτεστε μόνο από την "πεζή" πλευρά. Θα σας χάλαγε να μαζευόμαστε 40 άτομα και να κλείναμε μια τέτοια αίθουσα να κάνουμε χαβαλέ πάνω στις μασατζίδικες La-Z-Boy βλέποντας το καινούργιο compilation από trailers και παραγγέλνοντας πίτσες και κόλες?

Reaction score
62
Πάντως εγώ πιστεύω οτι για 20 ευρώ έπρεπε να σερβίρουν κάτι. Ενα ορεκτικό, ενα γλυκό η ένα ποτό ρε παιδί μου! Και το χειρότερο? Πόσες φορές έχουμε πάει σινεμά νομίζοντας οτί θα δούμε μια καλή ταινία και κλαίμε τελικά για τα 7 ευρώ που δώσαμε γιατί η ταινία ήταν μάπα? Φανταστείτε τι θα γίνει για τα 20 ευρώ++++ που θα δίναμε αν θέλαμε να πάμε και να είναι καμιά μούφα η ταινία!

Reaction score
41
20€ = 6815δρχ.

Άντε γειά!
Και τα 7€ πολλά είναι.
Γενική είσοδος έπρεπε να υπάρχει ένα χιλιάρικο. 3€.

minas

Πισιά
Reaction score
4.361
Επανέρχομαι υποδεικνύοντας ότι μπορείς να διαλέξεις εσύ την ταινία που θα δεις -εφόσον έχεις κλείσει την αίθουσα. Σκέψου το σαν Rent-a-Home-Theater :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.688
Members
38.597
Νεότερο μέλος
CRAZYHOG