Volkswagen Golf VI/Mk6 Car GPS Navigation TV DVD Player

Reaction score
14
Καλησπέρα παιδιά! Διαβάζω χρόνια το forum αλλά ειναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτη την κατηγορία.

Έχω να κάνω μια ερώτηση που αφορά την απορία ενός φίλου μου για μια πιγή για ένα golf mk6.

Ο εν λόγο φίλος λοιπόν θέλει να αναβαθμίσει λίγο την πηγή του αλλά δυστηχώς το budget ειναι περιορισμένο. Βρήκε λοιπόν αυτό: http://cgi.ebay.de/Volkswagen-Golf-VI-Mk6-Car-GPS-Navigation-TV-DVD-Player-/280680484980?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4159dc5074, έχει κανένας κάποια εμπειρία με κάτι τέτοιο?

Η δική μου γνώμη ειναι αρχικά αρνητική καθώς ειναι κάτι εντελώς noname χωρίς καμία υποστήριξη. Επίσης δεν έχω καμία ιδέα για την ποιότητα και την αξιοπιστία του μηχανήματος. Έχετε κάτι άλλο να προτίνετε?

Reaction score
1
Απάντηση: Volkswagen Golf VI/Mk6 Car GPS Navigation TV DVD Player

Η φτήνια τρώει τον παρά...

Είναι πολλά τα σκοτεινά σημεία της συγκεκριμένης πηγής (και όλων των άλων αυτού του είδους), ο Κινέζος τη φτιάχνει πολύ δελεαστική και μετά σου λέει "κόψε το σβέρκο σου τώρα...", πετώντας το μπαλάκι στο χρήστη νε τα βγάλει πέρα με τις κουλαμάρες.

Όποιος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο γενικώς, αγοράζει άλλα ηλεκτρονικά. Όποιος θέλει να έχει λίγο απ'όλα, αναλαμβάνει και το ρίσκο...

Δε θα σου προτείνω κάτι, γιατί δεν ασχολούμαι με οθονάτα, τζάμπα εφέ με 0νική χρηστική αξία για μένα (θα έβαζα μόνο αν είχα τεράστια συλλογή σε μουσικά βίντεο ή αν είχα κουτσούβελα για να χαζεύουν την ώρα του ταξιδιού).

Και αν χρειαζόμουν πλοήγηση, έβαζα ένα βεντουζάτο με 80-100€ και τέλος.

Οι σοβαρές καταστάσεις σε οθονάτα με συνολική ποιότητα και εξοπλισμό (καλό ήχο, πλοήγηση, τελεόραση κτλ κτλ κτλ) ξεφεύγουν πολύ σε κόστος.

ΥΓ. Έχω προσωπικό παράδειγμα γνωστού μου που αγόρασε κινέζο οθονάτο (παρά τις έντονες διαφωνίες μου) με όλα super-duper πάνω σε Golf5. Τα μισά κουτσοδούλευαν, οπότε εντός 2-3 εβδομάδων από την (απροβλημάτιστη πάντως) εγκατάσταση, με το που πάει να πατήσει το "on" της πηγής, καίγεται η πηγή, ο εγκέφαλος και τα μισά ηλεκτρικά σε καινούργιο αμάξι... Άκρη φυσικά δεν έβγαλε, τα πλήρωσε όλα από την αρχή και του ήρθε ο κούκος 10 αϊδόνια!

Reaction score
2

Η δική μου γνώμη ειναι αρχικά αρνητική καθώς ειναι κάτι εντελώς noname χωρίς καμία υποστήριξη. Επίσης δεν έχω καμία ιδέα για την ποιότητα και την αξιοπιστία του μηχανήματος. Έχετε κάτι άλλο να προτίνετε?
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις μια καλή 1DIN πηγή (με usb για mp3 και bluetooth) και ένα αυτόνομο GPS... (βέβαια χαλάς το look στο ταμπλό, αλλά δεν γίνεται να τα έχεις όλα)

Βέβαια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλει να αναβαθμίσει ο φίλος σου.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Σε αυτή την κατηγορία κόστους υπάρχουν επώνυμα προιόντα με τη διαφορά ότι δεν έχουν χάρτη.
Δες και το EONON που είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία.

Reaction score
14

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Διάβασα ακριβώς αυτά που περίμενα. Μάλλον θα κρατήσει το μαμά.

Reaction score
41

Μια οικονομική πηγή με κόστος χοντρικά στα 200€ θα παίξει πολύ καλύτερα από το μαμά σύστημα.
Και πολύ καλύτερα αν συνδυαστεί με ένα οικονομκό δίδρομο εμπρός.
Γενικά είμαι αρνητικός με τις οθόνες στα αυτοκίνητα για πολλούς λόγους.
Και αν θέλεις το συζητάμε......

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.094
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21