Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.213
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

:bravo:

Παραπανω κατι ελεγα για χειρουργους ωριλα......

Φιλε μου εχεις πολλα ψωμια να φας ακομη για να καταλαβεις και να κρινεις πως πρεπει να παιζει ενα συστημα και εχεις και μεγαααααλο θρασος..

Αυτο ειναι ενα απο τα ......κακα των forums..

Δεν υπαρχει ιεραρχια

ΤΩΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ...

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ HIEND-ΑΔΕΣ MEΣΑ ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS :

http://www.pliktro.gr/Greek/orila.aspx

Ο Ωριλά
είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου ωτορινολαρυγγολόγου. Εύχρηστος και ευέλικτος ξεκινά από έναν αρχικό πυρήνα που καλύπτει τις βασικές σας απαιτήσεις και μπορεί να επεκταθεί όσο εσείς θέλετε, για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Ο Ωριλά τρέχει σε περιβάλλον Windows 95/98/Me και Windows NT/2000/XP (KΑΛΑ ΣΕ VISTA ? Α δε παιζω...θα αναγκαστω να αγορασω hi end 10ετιας που ...τρεχει και σε dos). Η σύγχρονη σχεδίασή του επιτρέπει την καλύτερη δυνατή χρήση των γραφικών έχοντας μεγάλες δυνατότητες διαχείρισης εικόνων τόσο από πλευράς όγκου όσο και από πλευράς ευχρηστίας

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Δεν αντεχω αλλο συγνωμη...εχω λιωσω με αυτα που διαβαζω ... :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
5
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

:bravo:

Παραπανω κατι ελεγα για χειρουργους ωριλα......

Φιλε μου εχεις πολλα ψωμια να φας ακομη για να καταλαβεις και να κρινεις πως πρεπει να παιζει ενα συστημα και εχεις και μεγαααααλο θρασος..

Αυτο ειναι ενα απο τα ......κακα των forums..

Δεν υπαρχει ιεραρχια
αργησα να δω το θέμα οπότε ξεκιναω απο εκεί που είχα μείνει.

εύκολο να μιλάς χωρίς να ξέρεις. επειδή ξέρω τον Παναγιώτη, μόλις κατάλαβα πόσο vathia nixtomenos (μιλαω και γερμανικα,ε;;) είσαστε wall_1

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μετάφραση: Βαθιά νυχτωμένος!!
Μπουαχαχα! :cool_11: :cool_11:

...

p.s. Το θέμα κλειδώνεται, αρκετή διαφήμιση κάναμε στα von πως τα λεν, τα καλύτερα ηχεία του πλανήτη και όποιου δεν του αρέσουν είναι κουφός, άσχετος μπλα μπλα μπλα (τάδε έφη ο αντιπρόσωπός τους)... :happy_9: :happy_9:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.737
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab