Wallpaper Κουίζ

Reaction score
6
Χρυσόστομος Μ. said:
Να πω πως πριν απο μερικά χρόνια που είχα κάνει μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη, είχα επισκευτεί το κατάστημα και είχα εντυπωσιαστεί απο την ποικιλία! Ενα πραγματικό διαμάντι για τους κινηματογραφόφιλους και μακάρι να είχαμε κάτι αντίστοιχο κι εδώ στο Ηράκλειο.

υγ. Βλέπω το Ηράκλειο έκανε το 2 στα 3. :lol: :twisted:
Για φαντάσου !!!
Δεν είναι μονο που δυο από τους τρεις αφορά Κρήτη , είναι και ότι δυο από τους τρεις έχουν επισκεφτεί το συγκεκριμένο κατάστημα στο παρελθόν.
Κουφο… :shock:

Reaction score
59
:shock: :shock: :shock: :shock:

kala e xtes mono den mpika sto forum kai des ti egine :shock: :shock: :shock:

einai oraio na kerdizeis kati otan den to perimeneis :D polla eyxaristo gia to doraki kai eidika to filo antrea gia ton omorfo diagonismo me ta posters ( theloume ki allo kai sintoma !!! )

loipon to posteraki pou dialeksa einai afto giati einai mia apo tis agapimenes mou tainies

kodikos 150

kai pali polla eyxaristo

kai opos edikse o diagonismos ------> heraklion rules :D :D

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Καταγγέλω το διαγωνισμό ως στημένο, κοινώς σικέ. Ο μίστερ Μάριος έβρισκε τις απαντήσεις εντός μηδαμινού χρόνου από τις ερωτήσεις των πόστερ.

Αίσχος. Ντροπή. Ου.

Reaction score
7
Το γεγονός οτι ο Μίστερ Μάριος φυσικά δεν κέρδισε δεν μας λέει κάτι...Αλλά σε ξέρουμε και σένα...Τσιράκι του Cinemusic...Που οργάνωσε την κομπίνα και τώρα πάει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.Φωνάζει ο κλέφτηςςςςς

Reaction score
6
Ρε συ ….
Έχω αλλάξει φωτιστικό τηλέφωνο , μόντεμ , TV ολόκληρο το πάτωμα…

Μα που στο διάολο έχεις βάλει τον κοριό και έχω ιδρώσει ο άμοιρος ;;;

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
Εγώ νόμιζα ότι κερδίζουν όσοι απαντήσουν σε περισσότερες ερωτήσεις!!!!!!! :shock:
Και όσο κινήθηκα στο θέμα ήταν για να δηλώσω την παρουσία μου!!

Να συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες ότι το μαγαζάκι είναι υπέροχο και κρίμα που δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο και στην Πάτρα.
Αντρέα θα κοιτάξω και θα σε ανημερώσω γιατί με πιάνετε απροετοίμαστο (δεν πρόλαβα να βάλω ένα κουστούμι βρε αδελφέ.....Πως θα παραλάβω το όσκαρ....εεεε...το δώρο ήθελα να πω.. :lol: :lol: )
Θα σε πω αύριο Ανδρέα (άντε...μεθαύριο)

Θα μου κάνεις delivery στη γιορτή του AVsite??? :wink: :roll: :lol:

Reaction score
49
Cinemusic - Ανδρεας said:
Να σε ενημερώσω πως χρωστάς ένα κουτι κανταΐφια στην κυρία Στέλλα μιας και αυτή τράβηξε το όνομα σου στην κλήρωση. :D

Πολλά φιλιά από εμάς στην αγαπητή (και πολύ φιλόξενη) κυρία Στέλλα!!!
Η οποία αξίζει πολύ περισσότερα από ένα κουτί καταϊφια!!! :D :D :D

Για την αφίσα......later aligator!!!! :lol:

Reaction score
7
Cinemusic - Ανδρεας said:
Να σε ενημερώσω πως χρωστάς ένα κουτι κανταΐφια στην κυρία Στέλλα μιας και αυτή τράβηξε το όνομα σου στην κλήρωση. :D
Μήπως να την κέρναγα και εγώ ένα μπας και δώ άσπρη μέρα??? :p
Αν και χλωμό το κόβω...Αν αγοράσω ένα κουτί κανταίφια δεν είμαι σίγουρος για το αν θα επιζήσει να φτάσει στην κυρία Στέλλα....

Reaction score
49
Θα τα φάει ο Ανδρέας (ποιητής) Ρηγινός Cinemusic για να φύγει το λάδι μετά το "σάντουιτς με γύρο-Πίττα ή ψωμάκι?-Πίττα και τζατζίκι παρακαλώ"!!!!! :lol: :lol:

Reaction score
7
ΕΕΕΕ...Εσύ το χόντρυνες.....Με 3 πίτες απ'όλα του Παππού υπάρχει ελπίδα ή να παραγγείλω από τους Γαλάτες ένα αγριογούρουνο ψητό?

Reaction score
6
Εεε ουτε με πιτα με αρέσει
Βρε παιδια δεν ειμαι πολύ του φαγητού.
Τιποτα σε δυμετρο ,μελαχρινό και πρασινομάτικο δεν υπάρχει;
:roll:

Reaction score
7
Πού είδες τους νέους φακούς επαφής μου????Και εσύ τέκνον Αντρέα θες στενές επαφές με τριχωτούς τύπους....Ξέρεις τι έβλεπα πριν λίγο???To King Kong...Και έλεγα ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει...:lol: :lol:

Reaction score
6
Να ενημερώσω τους ενδιαφερομένους πως τα ποστερς αν και τα εχω εδώ και μια βδομαδα στην κατοχή μου , μολις χτες βρηκα χρονο να τα ταχυδρομήσω.
Συνεπως μεχρι το τελος τις εβδομάδος πιστευω να τα εχετε παραλάβει ολοι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm