Wallpaper σε Alpine IVA-D310

Reaction score
2
όσοι έχουν av headunits, ενδεχομένως να ξέρουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα background με κάποια αρχεία .apn που δίνει η alpine στο i-personalize..
το θέμα είναι πως μπορούμε να φτιάξουμε δικά μας αρχεία..
έχοντας ξεκοκκαλίσει το google, όλα τα ξένα forum κατέληγαν σε ένα συγκεκριμένο (pride-rock) αν θυμάμαι καλά το όνομά του, το οποίο όμως πλέον δεν δουλεύει..
μέσα στο ψάξιμο, βρήκα πως να φτιάχνω custom .apn αρχεία για πηγές σειράς ixa-1001κλπ.. αλλά όχι για την δική μου..

τα στοιχεία που έχω μαζέψει μέχρι τώρα είναι..ότι το .apn αρχείο δεν πρόκειται να καταφέρετε να το ανοίξετε με κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων παρά μόνο με k-lite, media player classic κλπ..και αυτό γιατί πρόκειται για mpeg2 instance
το μέγεθός του πρέπει να είναι 64kb ακριβώς,
και στο header του αρχείου, εκτός ότι πρόκειται για mpeg2 αρχείο χρειάζονται και κάποιες πληροφορίες της alpine τις οποίες δεν τις γνωρίζω ώστε να το "δεχθεί" η πηγή..
με notepad++ δεν βγάζω άκρη, στα δεδομένα, αν γνωρίζει κάποιος άλλος κάποιο πρόγραμμα που να μπορούσαμε να διαβάσουμε τις επιπλέον πληροφορίες από το apn αρχείο ώστε να φτιάξουμε custom, ας βοηθήσει..

Reaction score
2
Απάντηση: Wallpaper σε Alpine IVA-D310

εχω και εγω την ίδια μονάδα με εσένα και είχα κατεβάσει και εγώ από pride rock αρκετά Apn. επίσης του είχα στείλει φώτο και μου είχε φτιάξει custom.Δυστυχώς ποτέ δεν είπε πως το κάνει...που βρήκες πληροφορίες εσυ; είχα ξεκοκκαλίσει το νετ τότε ενα διάστημα αλλά τπτ. Μιλάμε για 3-4 χρόνια πριν βέβαια...

Reaction score
2

δε μπορείς να φανταστείς σε πόσα site έχω ψάξει, και όλα στο τέλος οδηγούσαν στο pride-rock..
πληροφορίες μάζεψα σκόρπια από δω και από εκεί, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι..
α) έχεις το email του τύπου να επικοινωνήσω μαζί του..?
β) μπορείς να μου στείλεις με email (αν έχεις κρατημένα) διάφορα .apn που είχες κατεβάσει..??

σήμερα δοκίμασα ένα άλλο πρόγραμμα το οποίο ουσιαστικά δείχνει ότι το .apn αρχείο αποτελείται από δύο frames..αλλά δεν κατάφερα να βρω παραπάνω πληροφορίες από το αρχείο metadata κλπ..

Reaction score
2

Α) ΘΑ ΨΑΞΩ ΑΝ ΚΑΙ ΧΛΩΜΟ
Β) ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ALPINE EXEI ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ
Γ) ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...ΕΓΩ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Reaction score
41

Μη με θεωρήσετε αδιάφορο ή αγενή.
Απλά δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη εφαρμογή και δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω!! :121:

Reaction score
2

Μη με θεωρήσετε αδιάφορο ή αγενή.
Απλά δεν έχω ασχοληθεί με την συγκεκριμένη εφαρμογή και δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω!! :121:
Προς Θεού,
δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις.. :)
αλλά αν ασχολείσαι με επεξεργασία video ή εικόνας, ίσως να μπορούσες να μας πεις μήπως και βρούμε και εμείς το περίφημο μυστικο του Daniel..

Reaction score
1

Αγαπητέ Νικόλα, δεν παρατάς τα wallpaper λέω 'γω να αρχίσεις να σκαλίζεις λίγο τον ήχο ή να μας πεις εντυπώσεις για το νέο σου οθονάτο?

Ή μήπως είσαι σα τη γριά που δε θέλει να ζυμώσει και 2 μέρες κοσκινίζει? :103:

Reaction score
2

Αν και ξεφεύγω λίγο από το θέμα...έψαξα για τον pxa 701 αλλά ακόμα λίγο τσούζει...πιστεύω όμως αξίζει τον κόπο.

Reaction score
2

πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις, αν και με μπερδεύουν λίγο τα filters LPF/HPF γενικά μου δίνει την εντύπωση όμως ότι έχει πιο πλούσιο ήχο, σε σχέση με την προηγούμενη alpine που είχα (cde-9827rm)
ενώ κάποιος που έχει γνώσεις σε ρυθμίσεις, μπορεί μέσα από το i-personalize να φτιάξει custom ρυθμίσεις και να τις φορτώσει στην πηγή του.. :) (εγώ δεν έχω τις γνώσεις)
πάντως εγγραφή κάνεις δωρεάν, χωρίς να ζητάει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο..

Reaction score
2

Μη τη ματιάξω την πηγή την έχω καμιά χμχμ 5ετία...παράπονο κανένα για την ηλικία της.

Reaction score
0

Φιλε εχω αυτη την εφαρμογη που ζητας για να κανεις την μετατροπη. Απλα μην ψαχνεις στο internet , δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το βρεις (πλεον). Εγω το ζητησα στην Γερμανια και μου το στειλανε με χιλια ζορια.
Τον PXA-H701 που τον βρηκες?

Reaction score
0

Ναι οπως εγραψα πριν, την εχω την εφαρμογη.Ειναι 8mb περιπου...Εισαι πολυ τυχερος παντως!!!

Reaction score
2

σου έστειλα pm φίλε, δεν είχα δει την προηγούμενη απάντησή σου, όταν έκανα τη δημοσίευση.. :)

Reaction score
0

Περιμενετε παιδια να ψαξω να βρω και την διαδικασια φορτωσης της ταπετσαριας.Μην κανετε ακομα τιποτα...

Reaction score
2

Ό,τι και να πω....είναι ελάχιστο...το ψάχναμε παντού μα παντού...δε ξέρω τι να πώ ευχαριστώ πολύ Στάθη..μπορεί να τα έχω παρατήσει τελείως τα περί αυτοκίνητου κλπ,αλλά για το γαμώτο που λέμε το άπειρο λιώσιμο που είχα ρίξει να βρώ μια λύση για το χαβαλέ πάντα βέβαια...μου πρόσφερες τη "λύτρωση". Ελπίζω να δουλέψει...Ας είναι καλά και ο Νικόλας που το έφερε στο φώς..εγώ είχα αφήσει ελπίδες προ πολλού και ούτε καν να το ρωτήσω...το θεωρούσα χαμένη υπόθεση. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21