Wallpaper σε Alpine IVA-D310

Reaction score
2
Απάντηση: Wallpaper σε Alpine IVA-D310

Ό,τι και να πω....είναι ελάχιστο...το ψάχναμε παντού μα παντού...δε ξέρω τι να πώ ευχαριστώ πολύ Στάθη..μπορεί να τα έχω παρατήσει τελείως τα περί αυτοκίνητου κλπ,αλλά για το γαμώτο που λέμε το άπειρο λιώσιμο που είχα ρίξει να βρώ μια λύση για το χαβαλέ πάντα βέβαια...μου πρόσφερες τη "λύτρωση". Ελπίζω να δουλέψει...Ας είναι καλά και ο Νικόλας που το έφερε στο φώς..εγώ είχα αφήσει ελπίδες προ πολλού και ούτε καν να το ρωτήσω...το θεωρούσα χαμένη υπόθεση. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
με κάλυψε ήδη με την απάντησή του ο ψαράς :)
είχα φάει αμέτρητες ώρες ψάξιμο και δεν έβρισκα άκρη..τώρα έχω επιτέλους κάτι χειροπιαστό να δοκιμάσω....! :) fingers crossed να πάνε όλα κατ ευχήν... :)
1000 ευχαριστώ Στάθη..

Reaction score
2

ακολουθώ τα βήματα, οι φωτογραφίες φαίνονται σύμφωνα με τα προτεινόμενα,
ωστόσο παίρνω μήνυμα στο τέλος, end code detect error έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει..? :) πάντως το αρχείο δημιουργείται, είναι όντως 64kb, αλλά σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δεν μου το ανοίγει ο media player
όπως και να'χει η βοήθεια παραμένει super!!!

Reaction score
0

Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να στο ανοιξει ο media player. Την φωτο που διαλεξες θα την μετατρεψεις πρωτα σε Pal (διαστασεις 720 Χ 576) και "σωσε" το αρχειο και μετα θα την ξαναμετατρεψεις σε Ntsc (διαστασεις 720 Χ 480) και θα ξανασωσεις το αρχειο και φυσικα τα αρχεια να εχουνε καταληξη bmp. Ο φακελος μεσα εχει μια τετοια φωτο για παραδειγμα η οποια ειναι επεξεργασμενη αναλογα.

Reaction score
2

αναφέρεσαι στις φωτογραφίες 123_pal και ntsc.. και αυτές τις δοκίμασα, και παίρνω το ίδιο error.. σε σκέτη ntsc μορφή δουλεύει σωστά..περίεργο..θα δοκιμάσω και στο laptop...

Reaction score
2

Μήπως σου λείπει κάποιο framework κλπ; όνομα αρχείου;αγγλικοί χαρακτήρες, περιορισμός των χαρακτήρων; πολύ μεγαλό path; Ακόμα δεν έκανα δοκιμή...ανυπομονώ να πάω σπίτι.

Reaction score
2

με ορισμένες φωτογραφίες δούλεψε, με άλλες όχι..κάτι πρέπει να παίζει ενδεχομένως με τις ιδιοτητες των φωτογραφιών..

Reaction score
2

λοιπόν, έκανα μερικές δοκιμές...
νομίζω πως εντόπισα το πρόβλημα, αλλά όχι τη λύση..
τι εννοώ..πήρα δύο ζευγάρια φωτογραφιών ένα που γινόταν .apn κανονικά και ένα που γινόταν .apn με το error..
χρησιμοποίησα το ntsc απο αυτό που γινόταν apn με το error και το pal από αυτό που γινόταν κανονικά apn.. και δημιουργήθηκε το αρχείο..
έκανα το ανάποδο και πήρα πάλι error..
άρα κάτι παίζει στις bmp συναρτήσει του pal...κάποια ιδιότητα μάλλον δεν "κάθεται" σωστά..

Reaction score
2

Παίρνω το ίδιο error ακόμα και με τις φώτο του φακέλου...χμχχμ άραγε εφόσον το apn εξάγετε να δοκιμάσω να το περάσω στην οθόνη ή θα την πάρω στο χέρι. Επίσης η διαδικασία φόρτωσης για την δική μας οθόνη είναι πιο απλή από οτι θυμάμαι...ακολούθησες αυτή που προτείνει το pdf ?

Reaction score
2

όχι δεν ακολούθησα αυτή που προτείνει το pdf, ακολούθησα την κλασσική τη δική μας....
λοιπόν μερικά hint..
α) δοκίμασα τα apn που έβγαλαν error να τα βάλω στην πηγή, και απλά φόρτωσε μια μαύρη οθόνη..στη συνέχεια φόρτωσα ένα apn που δούλευε... δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η οθόνη..
β) τα apn που έχουν δημιουργηθεί πετυχημένα, με drag n drop τα βλέπεις στο media player classic γιατί έχουν mpeg2 verification sequence..
γ) τα apn ntsc/pal αποτελούνται από δύο frames..το ένα frame έχει την ανάλυση ntsc και το άλλο την pal..το "παιχνίδι" με το error, παίζεται στα bmp που προορίζονται για pal

μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να φτιάξω 2 apn που να δουλεύουν, και έχω πάρει error σε κανα άλλα 10αριά..ακόμα δεν έχω εντοπίσει όμως, τι προκαλεί πρόβλημα στην bmp...

Reaction score
2

Και εγώ κατάφερα ενα αλλά ακόμα δε το δοκίμασα στο μηχάνημα. Κατέβασα μεγάλη ανάλυση 1500χ1500 φώτο και την έκανα resize με το acdsee3. Μήπως τα εξαγώμενα bmp δε πρέπει να ξεπερνάνε κάποια kb? Καλά το πάμε....θα βγάλουμε τρελά απωθημένα!!

Reaction score
2

αν προσέξεις, επειδή το χρώμα είναι 24bit Και η ανάλυση συγκεκριμένη, όλες οι φωτογραφίες που δημιουργείς (bmp) έχουν το ίδιο μέγεθος..και το πρόγραμμα τις κάνει downsize σε 64kb..
αν σου ανοίγει στο media player (classic) ή klite το apn θα παίζει σίγουρα και στην πηγή σου...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21