AriPetro
Ears of Gold
- Reaction score
- 1.651
Προς πώληση τα ηχεία Wharfedale Linton Heritage σε χρώμα καρυδιά (walnut) χωρίς βάσεις.
Είναι σαν καινούργια αγρατζούνιστα και παίζουν εξαιρετικά. Υπάρχουν η συσκευασίες τους και επειδή είναι σχετικά μεγάλα ηχεία και βαριά δεν θα αποσταλούν ταχυδρομικώς.
Κατόπιν συνεννόησης και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μπορείτε να τα ακούσετε στον χώρο μου.
Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληθώρα άρθρων για το συγκεκριμένο ηχείο, εγώ ενδεικτικά βάζω ένα link.
Ακολουθούν φωτογραφίες των ηχείων.
Τιμή 680 ευρώ.
Είναι σαν καινούργια αγρατζούνιστα και παίζουν εξαιρετικά. Υπάρχουν η συσκευασίες τους και επειδή είναι σχετικά μεγάλα ηχεία και βαριά δεν θα αποσταλούν ταχυδρομικώς.
Κατόπιν συνεννόησης και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μπορείτε να τα ακούσετε στον χώρο μου.
Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληθώρα άρθρων για το συγκεκριμένο ηχείο, εγώ ενδεικτικά βάζω ένα link.
Wharfedale Linton Heritage loudspeaker
A dale is a broad valley. The Yorkshire Dales are broad, picturesque valleys in Northern England, mostly named for the rivers or streams that run through them. One of these is Wharfedale, which is the upper valley of the River Wharfeand which was the original home of British firm Wharfedale...
www.stereophile.com
Ακολουθούν φωτογραφίες των ηχείων.
Τιμή 680 ευρώ.
Attachments
-
628,4 KB Προβολές: 0
-
517,3 KB Προβολές: 0
-
558,5 KB Προβολές: 0
-
559,3 KB Προβολές: 0