WHAT HI FI και ποιηση

Reaction score
8
Γραφει λοιπον ο ποιητης στο ανωτερω περιοδικο.

-Ναι ειναι ακριβο, αλλα με το σωστο συστημα αυτο το καλωδιο θα σε στειλει στον παραδεισο.

Οποτε εδω εχουμε την απολυτα σωστη αντιληψη του πως χτιζεται σωστα ενα συστημα.
Μεχρι τωρα πιστευαμε οτι πρωτα στηνεις το παντα ατελες συστημα και μετα εμεις τα κοροιδα αγοραζαμε τα μετρια σε τιμη καλωδια και εσεις τα διπλοκοροιδα τα ακριβα για να διορθωσουμε τις οποιες τυχον ατελειες που πιστευαμε οτι οφειλονταν ειτε σε αυτα, ειτε στα μηχανηματα μας.

Και εδω ερχεται ο παραπανω ποιητης, ο γκουρου του χαι ενδ, ισως ο μεγαλυτερος εξπερ της διανοησης του χομπυ μας και μας κανει την συνταρακτικη αποκαλυψη που θα αλλαξει την μορφη των πεπραγμενων του χωρου μας για μας και τις επωμενες γενεες, μια για παντα, δημιουργοντας τις νεες ιδιοφυιες - πελατες του χωρου μας τα τρικοροιδα.
Διοτι οπως αναφερει ο ποιητης απο δω και περα, πρωτα θα επιλεγονται τα πανακριβα καλωδια του συστηματος και μετα οι υπολοιπες συσκευες, οι οποιες αν δεν ταιριαζουν με το πανακριβο καλωδιο οχι - οχι δεν θα φταιει αυτο, αλλα οι υπολοιπες συσκευες του συστηματος που δεν επιλλεχθησαν σωστα και δεν θα ειναι αξιες οχι μονον να το συνοδευσουν, αλλα ουτε καν να το κυτταξουν στα ματια και ετσι δεν θα φατε το πιλαφι, ουτε θα πηδηξετε τα ουρι του παραδεισου.
Παντως το μονο που μου ερχεται εμενα στο μυαλο μου απο τα θρησκευτικα απο το παραπανω θεμα, ειναι το
ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Ευχαριστώ δε θα πάρω. Είναι λίγο νωρίς να βρεθώ στο παράδεισο από τώρα:119::119::119:

Reaction score
16.886
Κυριοι....αστεια αστεια...θελω κι εγω να γνωρισω αυτα τα καλωδια που σε στελνουν στον παραδεισο...:121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Θανάση μάλλον δεν το κατάλαβες σωστά.
Αυτό που εννοεί ο ριβιούερ είναι πως μόλις συνειδητοποιείσετε τα λεφτά που έχετε ξοδέψει για να χτίσετε το σύστημα γύρω από ένα καλώδιο το εγκεφαλικό είναι ante portas(άρα και ο παράδεισος...):137:
Read between the f..king lines!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.503
Απάντηση: WHAT HI FI και ποιηση

Ούτε εγώ θα πάω στον Παράδεισο. Δεν έχει ορχήστρα...

Reaction score
2
Γραφει λοιπον ο ποιητης στο ανωτερω περιοδικο.

-Ναι ειναι ακριβο, αλλα με το σωστο συστημα αυτο το καλωδιο θα σε στειλει στον παραδεισο.

Οποτε εδω εχουμε την απολυτα σωστη αντιληψη του πως χτιζεται σωστα ενα συστημα.
Μεχρι τωρα πιστευαμε οτι πρωτα στηνεις το παντα ατελες συστημα και μετα εμεις τα κοροιδα αγοραζαμε τα μετρια σε τιμη καλωδια και εσεις τα διπλοκοροιδα τα ακριβα για να διορθωσουμε τις οποιες τυχον ατελειες που πιστευαμε οτι οφειλονταν ειτε σε αυτα, ειτε στα μηχανηματα μας.

Και εδω ερχεται ο παραπανω ποιητης, ο γκουρου του χαι ενδ, ισως ο μεγαλυτερος εξπερ της διανοησης του χομπυ μας και μας κανει την συνταρακτικη αποκαλυψη που θα αλλαξει την μορφη των πεπραγμενων του χωρου μας για μας και τις επωμενες γενεες, μια για παντα, δημιουργοντας τις νεες ιδιοφυιες - πελατες του χωρου μας τα τρικοροιδα.
Διοτι οπως αναφερει ο ποιητης απο δω και περα, πρωτα θα επιλεγονται τα πανακριβα καλωδια του συστηματος και μετα οι υπολοιπες συσκευες, οι οποιες αν δεν ταιριαζουν με το πανακριβο καλωδιο οχι - οχι δεν θα φταιει αυτο, αλλα οι υπολοιπες συσκευες του συστηματος που δεν επιλλεχθησαν σωστα και δεν θα ειναι αξιες οχι μονον να το συνοδευσουν, αλλα ουτε καν να το κυτταξουν στα ματια και ετσι δεν θα φατε το πιλαφι, ουτε θα πηδηξετε τα ουρι του παραδεισου.
Παντως το μονο που μου ερχεται εμενα στο μυαλο μου απο τα θρησκευτικα απο το παραπανω θεμα, ειναι το
ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.
Θανάση να φασκελώσω εντός Ελλάδας ή εκτός???
μιάς και δεν παρακολουθώ τα συμβάντα??

Reaction score
6
Εχει Κολαση στο Μπουρναζι....................οποιος θελει ας παει. Εινα πασιγνωστο χοροπηδαδικο.

Ε, Που 'στε...............Εχει και πανακριβα καλωδια.........:136:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: WHAT HI FI και ποιηση

Ούτε εγώ θα πάω στον Παράδεισο. Δεν έχει ορχήστρα...

Την να τη κανεις Κωστα. Ως γνωστος fun του hi end, μπορεις να παρεις μαζι σου, ενα συστημα ( με ακριβα καλωδια) και να την δεις.........Πασας στα Ιωαννινα..........:138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Καλά όσο εσείς κοροϊδεύετε, οι χαϊεντάδες θα είναι στον παράδεισο, θα ιδρύσουν σωματείο και θα κάνουν ακροάσεις/συγκριτικά καλωδίων σε σπίτια (με catering).

...

Reaction score
8

φερει το ελληνικοτατο ονομα Mavros, μαλλον προς τιμην της εκφωνησης του κακομοιρη ιδιοκτητη του απο την χαιενδικην ομοιγυρη -Α ρε μαυρε.
Η μετριοπαθης εταιρια αναφερει στο σαιτ της

Is this the best interconnect in the World?
We and many users think it is!

Επισης για οσους ειστε φτωχαδακια και εχετε ενα μετριο συστημα, μην βιαστειτε να παρετε δανειο απο την τραπεζα για να το αγορασετε. Δυστηχως το καλωδιο δεν δουλευει με το συστημα σας, δουλευει μονο με ακριβα μαραφετια

Accomplishement and refinement are the key words here. With expensive kit, the Mavros works miracles.

Τελος μετα απο πολυημερη ερευνα και παρακολουθηση, εγω βρηκα τι φταιει με τον εν λογω ριβιουερ του What Hi Fi και εγραψε αυτα τα πραγματα.

If they were a wine they would be a Brunello di Montalcino. Enjoy!

ειναι αυτο που λεμε - πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Σας αφηνω να το φανταστειτε............απλα.....σκεφτειτε το.........................................
............................................Παραδεισος................................χαιενταδες αγγελοι........
με τα φτερα τους ανοιχτα..........μπροστα τους ......το συστημα.............υψηλων και πανακριβων αξιωσεων...........με ...φυσικα αυτα τα Mavra interconect να αιωρουνται στον αερα
μιας και στον παραδεισο ειναι ολα στον αερα (εννοειται χωρις ρακ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ) και τους αγγελους χωμενους μεσα στην ακουστικη τους νιρβανα ......με τα μπλοκακια ανα χειρας να βαθμολογουν εκστασιασμενοι το ΑΚΟΥΣΜΑ αυτων των απιστευτων ιντερκονεκτ,βαθια μετανοιωμενοι που στην προιγουμενη ζωη τους εκαναν το λαθος και δεν ειχαν επενδυσει σε ακριβοπανακριβα ιντερκονεκτια.......και φυσικα Τον Θεο πιο περα να λεει στους φιλους του.............κοιταχτε το κερατο μου μεσα αυτους τους καινουριους τους παπαρες που τους φωναζουν χαιενταδες που καθοντε και ακουνε με τις ωρες αυτα τα κουτια και αλλαζουν κατι καλωδια που μοιζουν σαν κωλοσαφραδες βουνισιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα τον Θεο-εμενα δηλαδη ...θα τους κατεβασω τον γενικο και δεν θα μεινει εξοδος για εξοδο...αι σιχτιρ λεω εγω με δαυτα!!!!!!!!!
Ουρανιο Σωματειο Παραδεισενιων Χαιενταδων.........και τα φτερα στα βυσματα!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.184

Τα'χετε ακούσει και μιλάτε έτσι ? :141:
Είδες ρε τι κάνουν οι ανόητοι?

Έχουν άποψη χωρίς να τα ακούσουν!

Μα .....είναι δυνατόν?

:143::135:

Staff online