Why cable reviews are just crap

Reaction score
14
3.000 ευρώ για ένα φακό από γυαλί, αυτό κι αν είναι εκμετάλλευση.
Οι φακοί αυτοί απευθύνονται σε επαγγελματίες ως εργαλεία δουλειάς.
Ως τέτοια ...είναι φθηνά.

Σημασία στη φωτογραφία έχει το τι φωτογραφίζεις και πως το φωτογραφίζεις, το θέμα δηλαδή και η τεχνική, κι όχι ο φακός της μηχανής.
Έχεις μερικό δίκαιο...και μερικό άδικο.
Αν θες κάνουμε την κουβέντα στην "Φωτογραφία".

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Έχεις μερικό δίκαιο...και μερικό άδικο.
Αν θες κάνουμε την κουβέντα στην "Φωτογραφία".
Μπορω να μπω και να τα κανω λιμπα αλλα Κογιας ;;;;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Οι φακοί αυτοί απευθύνονται σε επαγγελματίες ως εργαλεία δουλειάς.
Ως τέτοια ...είναι φθηνά.
Δεν δικαιουμαι να αγορασω ενα τετοιο φακο για την PANASONIC DMCFZ-30 ??

Δεν δικαιουμαι ν αγορασω μια συλλογη επαγγελματικα καρυδακια FACOm για την ALFA ROMEO μου ;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Why cable reviews are just crap

Δεν δικαιουμαι ν αγορασω μια συλλογη επαγγελματικα καρυδακια FACOm για την ALFA ROMEO μου ;
Βεβαίως, αλλά δεν πρόκειται να κάνεις απόσβεση της επένδυσής σου όπως ένας επαγγελματίας.

Reaction score
7
Να πεταχτω και εγω..... (χωρις φυσικα να διαβασω τις 15 προηγουμενες σελιδες...)

HiEnd (οικονομικο και ποιοτικο) υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ και το εχουν ΟΛΟΙ....
Αλλοι στο φαγητο... τρωνε χαβιαρι (δε μου αρεσει)
Αλλοι στο αυτοκινητο... βαζουν βενζινη 125 8ανιων (για την εθνικη και πολυ της ειναι...)
Αλλοι στον καφε τους.... πανε Ιστιοπλοϊκο για να βλεπουν "θεα" (και τον πληρωνουν οσο στη Σαντορινη που βλεπεις θεα)
Αλλοι στον υπνο... κοιμουνται σε μεταξωτα σεντονια...
Αλλοι στην ενδυση... (φορανε βρακι Βερσατσε, λες και τα αλλα δε θα τους κραταν τον κ@λο)
Αλλοι στο HomeCinema... και αγοραζουν Ruby (ε, και μια διαφορα εικονας την εχει...)...
Αλλοι στο ψαρεμα... και αγοραζουν υδροπνευματικο καμακι....
....

ΟΛΑ ομως τα παραπανω μπορει να ειναι too-much-for-the-money, ΑΛΛΑ ειναι ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ και ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ.... ειτε σε € ειτε σε μουτζες (αυτο παει στο βρακι...) ειτε με οργανα μετρησης...

Στα καλωδια και τα υπολοιπα γκατζετακια υπαρχει μετρηση με οργανο που να δικαιολογει το χαρακτηρισμο HiEnd? Τον ψυχοακουστικο τομεα τον βγαζω εκτος, για ευνοητους λογους... (π.χ. αν βαλεις στο Λαντα του '58 125 οκτανια και τα εχεις πληρωσει +100δρχ/λιτρο, θες δε θες, πιο γρηγορα θα παει.... )

Σαφεστατα αν ειναι η δουλεια σου ΠΡΕΠΕΙ να την υποστηριξεις και να την προωθησεις, ακομα και να δεν το πιστευεις...

Εγω ειμαι τεχνικος και πρακτικος ανθρωπος... δειξε μου μετρησεις με νουμερα και σχεδιαγραμματα και θα ερθω παρεα.... :cool_4:

Τωρα, για τον τροπο που ο καθενας εκφραζει τις αντιθετες αποψεις του για κατι, ειναι δικο του θεμα και εξαρταται και απο το ποσο εχει βγει απο τα ρουχα του με αυτα που (δεν) ακουει....

Φιλια στους απανταχου και παντος επιπεδου Endιστες....
:pc:
:happy_4:

Reaction score
14
Μπορω να μπω και να τα κανω λιμπα αλλα Κογιας ;;;;

Βεβαίως και να μπεις Ρένο.

Δεν ξέρω πως θα βγείς όμως! :twisted: :happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Βεβαίως δικαιούσαι.
Όμως.
Αυτή είναι μηχανή για ερασιτέχνες.
Αν (που δεν) μπορέσεις να φτιάξεις φωτογραφίες τύπου National Geographic με αυτήν ...εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα σου πει μπράβο. :happy_6:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss