Wifi Repeater

Reaction score
1.232
Λοιπόν θέλω κάπου μακριά στο κήπο να έχω πλέον wifi.
Δεν είχα σκεφτεί πως θα το χρειαζομουν ποτέ και δε πέρασα καλώδιο για αυτό το λόγο. Μέχρι ένα σημείο πιάνω σήμα δε ξέρω πόσα db θα το μετρήσω όμως.
Σκεφτόμουν κάπου εκεί να έβαζα ένα Repeater ώστε να επεκταθεί το σημα λίγο παραπέρα
Οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής:
1) τι μου προτείνετε σαν Repeater; Δε θέλω να ξεφύγω πολύ για τη χρήση που το θέλω αλλά θέλω ν είναι σταθερό χωρίς αποσυνδέσεις εάν το επιτρέπει και το σήμα μου. Θα ήθελα να βγάζει έξοδο utp ώστε να συνδεθεί με ένα μικρό switch. Κάτι TP-Link οικονομικά που βλέπω είναι αξιόλογα; Η πάω σε κάτι άλλο;
2) τι bandwidth θα μου τρώει από το access point που θα είναι συνδεδεμένο; Όσο χρειάζεται εκείνη τη στιγμή η υπολογίζεται κάπως;
3)Τι latency θα εχει; Σίγουρα ms αλλά υπολογίζονται πόσα περίπου μιας και για το project που το θέλω είναι σημαντικός παράγοντας

Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς καλώδια (αν και τα προτιμώ δεν είναι εφικτό) για να πετύχω αυτό που θέλω;
Πάντα με σχετικά μικρό κόστος

Reaction score
1.232
Να βάλω Mesh γενικότερα η να πάρω ένα τέτοιο να κάνω δουλίτσα σε συνδυασμό με το υπάρχον σύστημα που έχω τώρα; Αυτό δε θέλει καλώδιο δεδομένων για να δουλέψει;η κάνει και σαν repeater;
Να διευκρινίσω πως τώρα έχω access point της ubiquiti αν παίζει ρόλο αλλά δε θα ήθελα να πάω σε κάτι τόσο ακριβό.
Απλώς δεν αρκούν για την απόσταση και τις απώλειες λόγο τοίχων

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.452
Members
38.186
Νεότερο μέλος
sophok