WIIM pro+, Με ενεργά ηχεία

Reaction score
1
Καλημέρα!!
Θα βελτιωθεί η απόδοση του wiim αν αλλάξω το τροφοδοτικό του ή προσθέσω dac ή αλλάξω τα rca καλώδια, θα υπάρχει αισθητή διαφορά , ή τζάμπα τα χρήματα. Ακούω μόνο ραδιόφονο tidal και σποτιφαι.
Ευχαριστώ για την αποδοχή και την βοήθειά σας.

Reaction score
205
Καλημέρα!!
Θα βελτιωθεί η απόδοση του wiim αν αλλάξω το τροφοδοτικό του ή προσθέσω dac ή αλλάξω τα rca καλώδια, θα υπάρχει αισθητή διαφορά , ή τζάμπα τα χρήματα. Ακούω μόνο ραδιόφονο tidal και σποτιφαι.
Ευχαριστώ για την αποδοχή και την βοήθειά σας.
Εξαρτάται από το τροφοδοτικό, το dac και τα RCA καλώδια που θα του βάλεις, εάν δηλαδή θα είναι κατά πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιείς (τα καλώδια) ή σε σχέση με το εσωτερικό dac του και το στοκ καλώδιο τροφοδοσίας. Θέλω να πω ότι είναι γενική η ερώτηση σου.

Reaction score
1
Σ ευχαριστώ νέος μόνο στο χόμπι, δενν ξέρω από που να ξεκινήσω, για να δω εμφανή διαφορά, γιατί όλα μαζί με την σύνταξη δεν βγαίνει, εναενα θα τα ανβαθμισω

Reaction score
205
Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται αν επιτρέπεται; Δεν είναι κακό το wiim pro plus. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες με αυτό άκουγα μουσική από tidal (και από cd player). Όταν είχα δανείσει το εξωτερικό dac σε ένα φίλο και χρησιμοποιούσα το δικό του dac ακουγόταν πολύ καλά. Θέλω να πω ότι εάν το υπόλοιπο σύστημα είναι αξιοπρεπές, μια χαρά στέκεται. Από τροφοδοτικό το είχα ενισχύσει με το ifi ipowerx, αλλά υπάρχει και φθηνότερο (π.χ.ifi power 2). DAC υπάρχουν πολλά, μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογες περιπτώσεις μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή, εγώ το RME ADI 2 fs που έχω μεταχειρισμένο το είχα πάρει. Και τα καλώδια παίζουν ρόλο, θα τα άφηνα όμως για το τέλος.

Reaction score
1
Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται αν επιτρέπεται; Δεν είναι κακό το wiim pro plus. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες με αυτό άκουγα μουσική από tidal (και από cd player). Όταν είχα δανείσει το εξωτερικό dac σε ένα φίλο και χρησιμοποιούσα το δικό του dac ακουγόταν πολύ καλά. Θέλω να πω ότι εάν το υπόλοιπο σύστημα είναι αξιοπρεπές, μια χαρά στέκεται. Από τροφοδοτικό το είχα ενισχύσει με το ifi ipowerx, αλλά υπάρχει και φθηνότερο (π.χ.ifi power 2). DAC υπάρχουν πολλά, μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογες περιπτώσεις μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή, εγώ το RME ADI 2 fs που έχω μεταχειρισμένο το είχα πάρει. Και τα καλώδια παίζουν ρόλο, θα τα άφηνα όμως για το τέλος.
Σ ευχαριστώ και πάλι, μονo ηχεία έχω, edifier s3000 pro,

Reaction score
205
Μια χαρά φαίνονται. Γλυτώνεις από πολλά. Οπότε συνοψίζοντας η άποψη μου είναι ότι ναι, καλύτερα θα ακούσεις με καλύτερο τροφοδοτικό, dac και καλώδια RCA, το πόσο καλύτερα εξαρτάται από τις επιλογές σου. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία στο δικό μου ηχοσύστημα (με παθητικά, όχι ενεργά ηχεία).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.624
Members
38.351
Νεότερο μέλος
andreas_kam