Most visitors online was 2987 , on 10 Mar 2025
Εξαρτάται από το τροφοδοτικό, το dac και τα RCA καλώδια που θα του βάλεις, εάν δηλαδή θα είναι κατά πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιείς (τα καλώδια) ή σε σχέση με το εσωτερικό dac του και το στοκ καλώδιο τροφοδοσίας. Θέλω να πω ότι είναι γενική η ερώτηση σου.Καλημέρα!!
Θα βελτιωθεί η απόδοση του wiim αν αλλάξω το τροφοδοτικό του ή προσθέσω dac ή αλλάξω τα rca καλώδια, θα υπάρχει αισθητή διαφορά , ή τζάμπα τα χρήματα. Ακούω μόνο ραδιόφονο tidal και σποτιφαι.
Ευχαριστώ για την αποδοχή και την βοήθειά σας.
Σ ευχαριστώ και πάλι, μονo ηχεία έχω, edifier s3000 pro,Το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται αν επιτρέπεται; Δεν είναι κακό το wiim pro plus. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες με αυτό άκουγα μουσική από tidal (και από cd player). Όταν είχα δανείσει το εξωτερικό dac σε ένα φίλο και χρησιμοποιούσα το δικό του dac ακουγόταν πολύ καλά. Θέλω να πω ότι εάν το υπόλοιπο σύστημα είναι αξιοπρεπές, μια χαρά στέκεται. Από τροφοδοτικό το είχα ενισχύσει με το ifi ipowerx, αλλά υπάρχει και φθηνότερο (π.χ.ifi power 2). DAC υπάρχουν πολλά, μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογες περιπτώσεις μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή, εγώ το RME ADI 2 fs που έχω μεταχειρισμένο το είχα πάρει. Και τα καλώδια παίζουν ρόλο, θα τα άφηνα όμως για το τέλος.