Windows 11

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.859
😂

Reaction score
12.418
Εμ, σας τα έλεγε η Microsoft, περάστε στη νέα έκδοση των Windows, δεν την ακούτε! Εκεί, να κρατήσετε τα χρέπια σας που δεν τρέχουν Windows 11!!!!

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.859
Ναι αλλά δεν είναι αυτόματη όπως στα windows. :p

TGD

Reaction score
9.407
Το συγκεκριμένο σκάει και σε Windows 10. Ask me how I know :p
Δεν μου έτυχε ακριβώς έτσι, αλλά χθες ζήτησα να τυπώσει 3 αντίτυπα και συνέχισε να τυπώνει...

Reaction score
12.418
Προσωπικά, λίγο με πειράζει καθώς δεν παίζω παιχνίδια. Αλλά βλέποντας τις τάσεις, φαίνεται ότι αρκετά παιχνίδια παίζουν μέσω steam στο Linux, ενώ κάτι υπάρχουν εξελίξεις και ως προς τους drivers των καρτών nvidia.
Δεν μου έτυχε ακριβώς έτσι, αλλά χθες ζήτησα να τυπώσει 3 αντίτυπα και συνέχισε να τυπώνει...
Είπε να σου τυπώσει μερικά επιπλέον αντίτυπα ασφαλείας. Πες ότι σου χύνεται ένας καφές, ανοίγεις το παράθυρο και έρχεται ένα περιστέρι και σου κουτσουλάει τα έντυπα, να μην έχεις καβάτζα;;; Απαπαπαπα, αμέσως να στάξετε τη χολή σας βρε!!!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.429
άστο βρε Αστροναύτη... το ζήσαμε και το linux... για τα σερβερόνια μας ναι, με 1000, αλλά για καθημερινή χρήση να μου λείπει... είμαι παππούς, δε θέλω να μάθω εναλλακτικά προγράμματα για ότι κάνω... :p

Reaction score
12.418
Ναι βρε @wnet , είναι γνωστά αυτά, αλλά εσύ κι εγώ που χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες εφαρμογές, δεν αποτελούμε τη πλειοψηφία των χρηστών. Π.χ. για τη δουλειά μου θα ανοίξω Windows και Illustrator, αλλά για να σερφάρω στο διαδίκτυο, να κόψω κανένα τιμολόγιο, να δω κανένα youtube, θα ανοίξω firefox ή brave. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που είναι κοινές. ΟΚ, στις σουίτες γραφείου υπάρχει ένα θέμα, αλλά εξαρτάται και πάλι απο τη χρήση που θέλει να κάνει ο χρήστης. Anyway, μη χαλάω το νήμα. Για χαβαλέ σας απάντησα!

Reaction score
718
να ρωτησω οταν ανεβοκατεβαζω την ενταση του ηχου, κανει καθε φορα γκινγκλον ηχο συστηματος, και ειναι καπως εκνευριστικο οταν ακουω μουσικη, υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο; εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.
(καλα, ειμαι και λιγο-αρκετα ασχετος...) :roflmao:
ευχαριστω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.015
να ρωτησω οταν ανεβοκατεβαζω την ενταση του ηχου, κανει καθε φορα γκινγκλον ηχο συστηματος, και ειναι καπως εκνευριστικο οταν ακουω μουσικη, υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο; εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.
(καλα, ειμαι και λιγο-αρκετα ασχετος...) :roflmao:
ευχαριστω
Πήγαινε στο Control Panel και μετά Sound-->Sounds
Στο Default Beep επίλεξε none.

gghj.png

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.255
Κάνε το σύστημα εντελώς σιωπηλό. Άνοιξε το μενού sound scheme και επίλεξε "no sounds", "χωρίς ήχους" ή όπως αλλιώς λέγεται. Και απενεργοποίησε και το startup sound.

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.676
Members
38.358
Νεότερο μέλος
Γιαννα