World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
0
Γειας σας!! Καλως σας βρηκα! Ασχολειται κανεις με το World of Warcraft?? Aν του εχει μεινει κανενα εγκεφαλικο κυτταρο ανεπαφο, ας απαντησει... :lol: Προσπαθω να βαλω και τον Κουκουρα στο τριπακι αλλα ασχολειται με κομικς ο μυτόνγκας... :lol:

243.721 Κills... 8)

Reaction score
62
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Ωστε έτσι ο Κουκουράκης κόμικς ε??? Άρτσι και τέτοια δελαδή??(που το θυμήθηκα???) :lol: :lol:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Εγώ έχω καταφέρει να το αποφύγω μέχρι τώρα...
Μετά μια πρόσφατη και σύντομη θητεία σε Lineage II, σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά και στο WoW, αλλά πρέπει να βρεθεί και χρόνος :wink:

Reaction score
0
minas said:
Εγώ έχω καταφέρει να το αποφύγω μέχρι τώρα...
Μετά μια πρόσφατη και σύντομη θητεία σε Lineage II, σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά και στο WoW, αλλά πρέπει να βρεθεί και χρόνος :wink:
Φιλε αστο μη το ξεκινησεις γιατι πραγματικα θα φας πολυ κολλημα.Απλα περιμενε 1 περιπου μηνα ακομα γιατι εχει ανακοινωθει απο τη BLIZZARD to EXPANSION του παιχνιδιου και οπως δηλωσαν θα ειναι κατι το πρωτογνωρο για τα ΜΜΟΡGS.Εχουν ηδη ξεπερασει τους 10.000.000 συνδρομητες χωρις να υπολογιζουν καν την ασιατικη αγορα :shock:

Reaction score
17.393
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αν γνωριζεις,το επιτρεπτο οριο ηλικιας για να παιξει κανεις ΑΥΤΟ το παιχνιδι?

Reaction score
0
Μακρυα Χριστινα !!!!
Αυτο το Game ειναι Eθισμος.
Δεν ξερω αν ειναι για σενα η για καποιο παιδακι
αλλα ενας φιλος μου απο τοτε που το ξεκινησε (οταν βγηκε το WOW) εχει χαθει...στα Dungeons.
Και ειναι 35 χρονων γαιδουρι.
Παντως πρεπει να ειναι φοβερο παιχνιδι!!!
Εγω παντως φοβαμαι και να το δοκιμασω !!! :mrgreen:

Reaction score
7
Άκουσον άκουσον....Το καλό το παλικάρι (δλδ εγώ :D) κατα λάθος έστησε WoW Αμερικάνικο...Τώρα κατεβάζω και την ευρωπαική έκδοση...Και τα δυο έχουν Free Trial για 10 μέρες...Κατεβάστε το Ευρωπαικό όπως είστε για να συναντηθούμε μέσα...

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Στον υπολογιστή είναι στημένο και το Lineage 2 στον free server του e-Global.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.la2.gr

Reaction score
0
Εγω τωρα εκατσα να κανω format :shock:

Η εκδοση με τα 2 euro, επειδη πηγα στο πλ**σιο και ρωτησα δεν ειναι full.
Δεν ξερω τι διαφορες εχει απο την αλλη.

Εγω αγορασα αυτην με τα 20 euro.
Και να σου πω την αληθεια πρεπει να κατσεις να διαβασεις το manual, αυτη με τα 2 euro το εχει?
Παντως και στο internet υπαρχει να το βρεις να το κατεβασεις.

Αν ειναι θα βαλω windows και warcraft και παιζουμε :lol: :lol:

Reaction score
0
Oι διαφορές ειναι αμελητέες...
Δεν μπορείς να κάνεις trade items, δεν σου δίνει global chat και κάτι τέτοια ψιλά...
Η διαφορά δεν είναι στο DVD αλλά στο κωδικό.

Με τα 20 ευρώ το μόνο που παίρνεις παραπάνω είναι το manual τυπωμένο. Στα 2 ευρώ το έχει σε pdf στο δισκάκι.

Αν κάνεις trial account από το link που έγραψα, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις τα αρχεία, σου δίνει 10 μέρες free καi μετά αν κάνεις register με αυτό που έχεις πάρει σου δίνει άλλες 30 μέρες free. Εκτός των 60 που έχεις ήδη.

Σύνολο 100 μέρες με 20 ευρώ. Όταν η prepaid κάρτα 60 ημερών κάνει 28 ευρώ δεν είναι άσχημα για αρχή, αλλά είναι το αγκίστρι...

Γιατί τις δίνουν free? Mα για να βάλεις τη πιστωτική σου μέσα που αρχικά δεν χρεώνεται αλλά ψυχολογικά σε ψήνει να πατήσεις απλά "continue" αντί να κάνεις register ξανά με κάρτες κλπ. Ενώ με το 2 ευρω παίζεις χωρίς πολλά-πολλά. Το ίδιο και με το 20 ευρω βέβαια...

Κάτσε να δούμε τι λένε και οι free servers και βλέπουμε...

Reaction score
0
Μολις τωρα ειδα το "start" στην οθονη μου.... τωρα τα updates....

Φανταζομαι πως σημερα δεν θα προλαβω να παιξουμε παντως για αυριο ειμαι σιγουρος.
Και φυσικα για πολλες ωρες :lol:

Πρεπει να κανουμε μεγαλη κουβεντα πριν ξεκινησουμε.... τι chars θα παρει ο καθενας κλπ.
Διοτι μπορει να ξεκινησουμε μαζι και να βρεθουμε σε αλλη πολη, δεν εχω ιδεα ποσο ευκολο-δυσκολο ειναι τα ταξιδια απο πολη σε πολη
Ακομα με το manual ασχολουμαι

Αντε αντε..... θα κανουμε AVSite clan στο WarCraft :D

θα το κοιταξω αυτο με το link, απλα να πω πως ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ WARCRAFT

Ξερει κανεις τιποτα... να μας πει καμια οδηγια????

GTX

Reaction score
39
Nick_Greek said:
Κάτσε να δούμε τι λένε και οι free servers και βλέπουμε...
Ρώτησα ειδικό και μου είπε οτι δε λένε γιατί δεν έχεις τα updates και γενικά έχουν πολύ λιγότερο κόσμο.

Άντε με ψήσατε το βάζω να κατεβαίνει σπίτι :D

Reaction score
7
Λοιπόν...Θέματα ημερήσιας διάταξης...Alliance ή Horde?
Να κανονίσουμε σε ποιόν σέρβερ να μπούμε...ΚΛΠ...
Εμένα κατέβηκε το έστησα και σε λίγο τελειώνω τα update...

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Μπράβο ρε! Βρήκατε να το πάρετε απόφαση τώρα που λείπω :cry:
Έχετε υπόψη ότι θα πρέπει να αποφασίσετε και μεταξύ PvP/PvE server...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef