World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
2
Με βάζετε σε πειρασμό αλλα θα αντισταθώ. Πρέπει επιτέλους να πάρω και το πτυχίο μου αυτό το εξάμηνο. :? :oops:
Μόλις τελειώσει το εξάμηνο βλέπουμε! :twisted:

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν παιδιά εγώ λέω να αρχίσουμε στο server Neptulon EN. (PvP)

Έχω παρέα εκεί :lol: :lol: :wink:
Άμα μας τη σπάσει κανένας σκάνε 40 άτομα και του σκίζουν :p :p

Τί λέτε?

Reaction score
0
Απο συμβουλες που σας ειπα στην αρχη δεν με ακουσατε.Κριμα γιατι μολις καταστρεψατε ολο τον ελευθερο χρονο σας για παντα.Κατ' αρχην μην κανετε πειραματα με τεστ servers και τετοια κολπα γιατι αν σας ανακαλυψει η Blizard θα φατε PERMANENT BAN.H Blizzard γενικα δε σηκωνει οτιδηποτε ειναι εξω και περα απο τους server της.Δυστυχως ο PVP SERVER που ειμαι εγω o TARREN MILL ειναι ηδη γεματος.Απλα οποιος δεν το εχει ξεκινησει ακομα ειναι καλο να περιμενει λιγο ακομα γιατι σε 1 μηνα βγαινει επιτελους το expansion THE BURNING CRUSADE.Στη θεση σας δε θα πωρονομουνα πριν δω το xpansion γιατι πραγματικα θα βγαζει ματια.Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες για το game ας μη διστασει να μου στειλει μυνημα η να θεσει την ερωτηση εδω να του απαντησω.Επαναλαμβανω οτι δε σας συνιστω να ξεκινησετε το παιχνιδι αν εχετε λιγο η καθολου χρονο γιατι πραγματικα θα αντιμετωπισετε σοβαρο προβλημα εθισμου.Αν το ξεκινησετε συνιστω να κανετε ALLIANCE ΚΑΙ ΟΧΙ HORDE γιατι τοτε αν ερθουμε αντιμετωποι θα φατε πολυ σφαξιμο :D
Ο χαρακτηρας μου ειναι Νightelf female hunter lvl 60 rank 14 (grandmarshal) ονοματι STELLA και αριθμει κοντα στα 270.000 Honorable kills.Μεχρι αυτη τη στιγμη κατεχω τον Alliance character με τα περισσοτερα KILLS σε ολους τους ΕU SERVERS :shock:
Προς το παρον εδω και 2 μηνες ξεκουραζομαι και ετοιμαζομαι για το xpansion που πραγματικα θα κανει το μεγαλο μπαμ.Ο χειμωνας προβλεπεται SUPERWOW :p

Reaction score
0
Πριν απο λιγο σταματησα να παιζω....

Να ξερετε πως θα καταστραφουμε ολοι με αυτο το game.

Εχω κανει εναν human mage.

Και εγω στον Neptulon server μπηκα, ετυχε να βρω εναν φιλο μου εκει περα.
Αρα gtxtc απο αυριο θα παιζουμε μαζι. Το εβαλες το game?

Δεν το ειχα καταλαβει... με φιλους που μιλησα ολο και καποιοι παιζουν warcraft...:shock: :shock:
Εχουμε μεινει πισω????

GTXTC said:
Άμα μας τη σπάσει κανένας σκάνε 40 άτομα και του σκίζουν :p :p
ΧΧΧμμμ..... παμε κοντρα???? :x

======
Μαριε αμα δεν σε πειραζει αλλαξε server και θα κατσουμε αυριο να τον ανεβασουμε lvl μαζι.
Δεν ειναι τιποτα, με 2 ατομα 1-2 ωρες ειναι.
Ετσι και αλλιως αφου το ξερω.... μαζι μου θελεις να εισαι :p

Ελπιζω να δω more people!!!!
nick? spylab?

Αντε.. Καλημερα

Reaction score
0
Μπαίνω και εγώ σήμερα...
Αποφασίστε για server.

Κατ' αρχην μην κανετε πειραματα με τεστ servers και τετοια κολπα γιατι αν σας ανακαλυψει η Blizard θα φατε PERMANENT BAN
Permanent Ban από τι? Απο τα 15$ το μήνα? :lol:
Και πως θα μας ανακαλύψει δηλαδή? Ονομαστικά? 8) Κάνουμε άλλο account και ξαναμπαίνουμε...
Η ιδέα είναι να μην χρειάζεσαι τους servers της Blizzard για να παίξεις.
Και δεν νομίζω ότι είναι "παράνομο" να μπεις σε private server από τη στιγμή που έχεις τον client νόμιμα.

Έχοντας μείνει 2 μήνες έξω σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει συνδρομή για δύο μήνες ή ότι δεν πολυασχολείσαι?
Πόσο καιρό σου κρατάει το χαρακτήρα αν δεν έχεις ανανεώσει το subscription?

Reaction score
0
Και εγω που ρωτησα μου ειπαν πως οι original ειναι οι καλοι.

Εχουν περισσοτερα updates, quests, players κλπ
Ετσι και αλλιως για τις επομενες 15 μερες αφου μπορουμε να παιξουμε στους original δεν υπαρχει λογος να συζηταμε για τους αλλους.

Επισης διαβασα πως αμα για 6 μηνες δεν κανεις renew τον account τον σβηνουν, το γραφω με μια επιφυλαξη.

Για server οπως νομιζετε, εγω ειμαι Neptulon διοτι υπαρχει "backup" και εχει και ο gtxtc
Ας πει και ο μαριος τι θελει να κανει, οπως ειπα και πιο πανω, για το level του 1-2 ωρες ειναι με 2 ατομα

Ξεχασα να σας πω....
Εχτες....
Πεταξα με αετο!!!!!!!

κανουν update στους servers.
μονο 5-6 υπαρχουν, θα μπω το μεσημερι

Reaction score
7
Λοιπόν οι κρίσιμες ερωτήσεις είναι...

1ον) Πως λένε τους χαρακτήρες σας
2ον)Tί level είστε
3ον)Θα φτιάξω 2ο χαρακτήρα να παίζουμε παρέα...

GTX

Reaction score
39
Ωραία!!! :D :D
Εγώ μπήκα λίγο χτές αργά με το account του φίλου μου να μου δείξει λίγα πράγματα και σήμερα θα πάω να αγοράσω serial για να μπω με δικό μου χαρακτήρα. Αναμένετε να ξεμπερδέψω σήμερα ψιλοαργά οπότε θα μπώ το βράδυ.
Ωραία αφού θα κάνεις και συ Μάριε χαρακτήρα στο Neptulon, Nick μπές και συ σε αυτόν το βράδυ να παίξουμε παρεάκι, είσαι έτοιμοπόλεμος εσύ? Έχεις κατεβάσει updates και τέτοια? Εμένα χτες μου έφερε με σκληρό το παιχνίδι ο φίλος μου, αν έχεις το folder δεν θέλει installation απλά το κοπιάρεις και βάζεις serial. Οπότε Σπύρο θα μιλήσουμε να περάσεις απ'το σπίτι να το κοπιάρεις να μη περιμένεις να κατεβάσει updates και τέτοια και θα σου δώσω έναν απο τους trial κωδικούς που έχει μέσα το Full Game να ξεκινήσεις και συ το βράδυ. Άντε άντε να μαζευόμαστε :D :D

Σπύρο ακούς???? Θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε να περάσεις :wink:

Reaction score
5
Δηλαδή ρε μάγκες να περιμένω ή να φωνάξω από τώρα τους Gamers Anonymous να σας σώσουν; Θα σας βρίσκουν στο τηλέφωνο; Θα γράφετε στο site; Ή θα είστε μόνιμα στο Azeroth;; :lol:

Reaction score
7
Ατυχήσατε...Σήμερα οι Servers είναι off λόγω συντήρησης (και μάλλον προετοιμασίας για το expansion) μέχρι και αύριο το απόγευμα...

Στο Azeroth...Θα μας κάνεις παρέα???

GTX

Reaction score
39
Μάριος Λαζάρου said:
Ατυχήσατε...Σήμερα οι Servers είναι off λόγω συντήρησης (και μάλλον προετοιμασίας για το expansion) μέχρι και αύριο το απόγευμα...
Ναι ρε γμτ πακέτο!!!

Άντε Άκη ειδοποίησε τους Gamers Anonymous να είναι stand by και μπές και σύ :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Ποιός δεν σε αφήνει???
Θα έρθω εγώ...θα με δεί...και θα σε αφήσει φοβούμενος τα ψυχολογικά τραύματα

Reaction score
0
Irene said:
θελω και εγω WoW!!!

Καποιος ομως δεν με αφηνει! :cry: :cry: :cry:
Που τα πουλας αυτα??????

Σημερα που θα λειπει ο αλλος για να δουμε...... θα σε δουμε????? :D

GTX

Reaction score
39
Μήπως πρέπει να συζητήσουμε λίγο και για το τί χαρακτήρες πρέπει να πάρει ο καθένας για να είμαστε πιο ολοκληρωμένοι σαν ομάδα?
Εγώ λέω να γίνω warrior.

Reaction score
0
Σε πληροφορω Νικο οτι ο φιλος σου μου ειπε με σοβαροτατο υφος οτι δεν πρεπει να παιξω.

Αλλα και φυσικα θα παιξω μολις φυγει!!! :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef