World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
59
Blizzard

Το πιο επιτυχημένο online παιχνίδι όλων των εποχών, Warld of Warcraft, έχει πλέον πάνω από 9 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες, σύμφωνα με το σάιτ της Blizzard. Να συμπληρώσουμε πως τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τεύχος της νέας σειράς κόμικ με θέμα το WoW, από τη θυγατρική της DC Comics, WildStorm.

http://www.blizzard.com/

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Δε μπόρεσα να αντισταθώ:

How to pvp as a warlock:
  • Bind qazwsx to Deathcoil :: Bind edcrfv to Fear :: Bind tgbyhn to CoA :: Bind ujmik, to Corruption
  • Roll your Forehead from left to right across your keyboard.
-Silvernether

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Δε μπόρεσα να αντισταθώ:

How to pvp as a warlock:
  • Bind qazwsx to Deathcoil :: Bind edcrfv to Fear :: Bind tgbyhn to CoA :: Bind ujmik, to Corruption
  • Roll your Forehead from left to right across your keyboard.
-Silvernether
Ακόμα κλαίγονται αυτοί που τον ήπιαν απο warlock ε?
Έχει πλάκα που οι περισσότεροι είναι rogueάδες - aka πιτσιρικάδες - που δεν έχουν συνηθίσει να χάνουν...

Cry more n00b, learn2play kkthxbai! :crazy_3:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Είναι γεγονός ότι οι rogues έχουν κλάψει πολύ για τους warlocks, γιατί πριν τους σκοτωναν για πλάκα...
Παρ' όλα αυτά είναι αναμφισβήτητο ότι ο warlock είναι overpowered και σε pvp και σε pve, συγκρινόμενος με άλλα classes.
Ενδεικτικό είναι όταν, κατά την παρουσίαση του νέου expansion "Wrath of the Lich King" στη BlizCon, ένας developer που περιέγραφε το νέο class "Death Knight" είπε:
Με ρωτάει λοιπόν το ανηψάκι μου, "Will the Death Knight be overpowered? Will he be like the Warlock?" :happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Θα καθόμουν να σας κάνω μία ανάλυση περί class balance, αλλά το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο.

Θα πω απλά ότι όλα είναι θέμα skill.

Υπάρχουν κορυφαίοι παίχτες, όλων των class, που χάνουν 1 στις 10, ανεξάρτητα απο το class που αντιμετωπίζουν. Αν δεν ανήκεις σε αυτούς, φυσικά ασχολείσαι με το class balance. Θεμιτό αλλά απο την άλλη θεωρώ πως θα ήταν πιο εποικοδομητικό οι... "μη κορυφαίοι" να ασχολούνται (θα έβαζα και τον εαυτό μου μέσα αλλά έχω σταματήσει) με το να μάθουν το class τους (στο PvP ή στο PvE ή και στα δύο ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και το χρόνο τους).

Α, και Lazaroy Learn2Play.

Reaction score
0
...παιδια (Irene ντινγκ ντονγκ για το 70αρι :happy_4: )
ετσι οπως παει η φαση με το WOW
στο τελος απο τα πολλα expansions τα 2 νησια θα ενωθουν σε μια ηπειρο
και θα 1000ριζεις στο lvl. :happy_5:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Ρε σεις, το xfire λέει ότι ο Ρέγκουνας έπαιξε 140 ώρες WoW, μπας και έχει ρολάρει κάνα horde και μας το κρύβει?? :crazy_1:

Reaction score
5
Ρε σεις, το xfire λέει ότι ο Ρέγκουνας έπαιξε 140 ώρες WoW, μπας και έχει ρολάρει κάνα horde και μας το κρύβει?? :crazy_1:
o Ρεγκουνας παρέλαβε WoW την ημέρα κυκλοφορίας τους. Κι όμως ο μεγαλύτερος χαρακτήρας μου ειναι 32lvl. τόσο πολύ το βαριέμαι το παχνίδιον... :cool_3:

GTX

Reaction score
39
Καλά ο τύπος θα μας τρελάνει...μας ζάλισε το κεφάλι με το δερμάτινο κουτί του LOTR και έπαιξε 2 ολόκληρες ώρες!!!! wall_1:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
5
2 ώρες έπαιξα εχθες που (ξανα)εγκατέστησα το xfire στο pc μου :mrgreen:

edit : για να καταλάβεις, το xfire λέει οτι έπαιξα περισσότερο WoW απο DAoC... πράγμα αδύνατον :)

Reaction score
0
The high cost of playing Warcraft

A record has been set for the sale of virtual items in an online game as a World of Warcraft account is believed to have changed hands for almost £5,000 (7,000 euros).

"Account sales can sometimes be hard to detect, depending on the technology that a game company uses to gather information about users," he added.

In this case Blizzard caught on quick. It banned the account about five days after it was sold.

Source: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7007026.stm

Reaction score
0
Απάντηση: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Γμτ, απο οτι βλεπω ειστε ολοι Neptulon και εγω μονος στο Lightbringer γμτ, αντε παλι απο την αρχη....

Reaction score
0
Αν θέλετε να περάσουν μερικά χρόνια χωρίς να το καταλάβετε, ασχοληθείτε με wow : )

Παραθέτω Link διαγραφής του χαρακτήρα μου , ήταν το τέλος του εθισμού μου.
Rank 14 full epic μερικά tier 1 και 2 set items άπειρα quests completed … Κλπ κλπ

http://www.youtube.com/watch?v=2TcsIgkVLD8

http://www.youtube.com/watch?v=XP3s9tVoV8E

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef