X-Men: The Last Stand (2006)

V

VIDEOMIX

Guest
Re: X-MEN: THE LAST STAND

Giota said:
Άσε κι έχω πώρωση.
Να μην αρχίζω να λέω για τον Wolverine... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:  :shock: :shock: :shock::roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Μα... εσένα δεν σου άρεσε το "VAN HELLSING"!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Παρόμοια ταινία είναι, για να μην πω για τον πρωταγωνιστή!!!!! 8)

Reaction score
2

Τα πρώτα reviews (από θεατές) δεν είναι ενθαρυντικά. Μιλάνε για μια μέτρια ταινία που δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες. Κυρίως γιατί είχε καθορισμένη release date και την γύρισαν βιαστικά για να προλάβουν. Κρίμα...

Reaction score
0

Χρυσόστομος Μ. said:
Τα πρώτα reviews (από θεατές) δεν είναι ενθαρυντικά. Μιλάνε για μια μέτρια ταινία που δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες. Κυρίως γιατί είχε καθορισμένη release date και την γύρισαν βιαστικά για να προλάβουν. Κρίμα...
Γαμωτο!!!
Και ετρεφα κρυφες ελπιδες....
Λες να φταιει ο σκηνοθετης;;;
O Bryan Singer ειχε κανει καλη δουλεια στα προηγουμενα!

Reaction score
2

Όταν έφυγε ο Singer απο την καρέκλα του σκηνοθέτη και πήρε την θέση του ο Brett Ratner οι φανς ξεσηκώθηκαν γιατι δεν τον θεωρούσαν ικανό για μια τέτοια ταινία (για να μην πω γενικότερα). Τελικά ίσως είχαν δίκιο. Ας περιμένουμε όμως να την δούμε πρώτα. Μην είμαστε βιαστικοί.

Reaction score
3

Giota said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εχω την εντύπωση ότι παραμακρύνανε τα...νύχια του,απο την προηγούμενη φορά... :lol:

Να με χάιδευε κι ας ήταν και πιο μακριά...
Σημασία έχει έχει το μέγεθος... :lol: :lol: :lol:

(και η ποιότητα φυσικά  :lol: :lol: :lol: )
Χμμ,σου αρέσουν οι τριχωτοί με τα μεγάλα...νύχια αν κατάλαβα καλά... :) :lol:

Reaction score
7

Μπορώ να έχω και ωραίο πρωταγωνιστή με μακριά...νύχια και καλό σενάριο και καλή σκηνοθεσία???:D

OXI...

minas

Πισιά
Reaction score
3.971
Που μόνο "last" δε θα είναι :twisted:

Μάλλον έχει το λιγότερο βάθος από τις 3, αλλά δικαιώνει και πάλι τον τίτλο της, κάνοντας την τριλογία άξια να σταθεί δίπλα σε Lord of the Rings ή Matrix. Δεν προσποιείται ότι απασχολείται με τη φιλοσοφική άποψη του θέματος και μας ταΐζει κατευθείαν δράση.
Στα δυνατά σημεία της ανήκουν: η προσθήκη νέων χαρακτήρων και η σύνδεση με τα κόμικς, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις αφήνουν όλοι οι βασικοί ηθοποιοί.
Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ώστε να προχωράει η πλοκή με ενδιαφέροντα ευρήματα και εναλλαγές...
Δε διστάζω να της δώσω 8/10, με την υποσημείωση ότι παραμένει η καλύτερη μεταφορά κόμικ στην οθόνη.

-edit-
ακολουθεί SPOILER

Παρά το *πολύ* πρόσφορο έδαφος για αποκάλυψη λεπτομερειών της πλοκής, το απέφυγα διακριτικά.
Πρέπει να ομολογήσω όμως, ότι δε με χάλασε καθόλου που είδα τη Mystique χωρίς τα "πούπουλα"
Και όπως είπε κάποιος γνωστός μου: "Hell hath no fury like a woman scorned" 8)

Reaction score
0
Ρε mina μη μας αγχωνεις .
Με απλα ελληνικα
ειναι καλη η δεν ειναι;;;
:lol: :lol: :lol:

(απο οτι με πληροφορησαν με αυτα που εγραψες σημαινει οτι ειναι καλη) 8)

Reaction score
5

apo efe kai drasi kali itan... apo skinothesia, apla tha sas po... pano sti gefira (de leo parapano na min sas xalaso tin tainia) sta teleftea vimata einai mera, meto pou tin katevenoun ginete aftomatos nixta... afto pote de to katalava...
exei merika lathakia... alla tha efxaristithite mutans!!!

krima pou tin eida se mapa kinimatografo, me olo to deksi meros out of focus me aniparkto mpaso kai ksethoriasmena xromata...

kati iksera pou apo tote pou pira projectora (3 mines mono vevea) den eixa patisei kinimatografo... kai de tha to ksanakano...
to psoroSony ixosistima kai o psoroLCD mou projectoras einai HD mporsta se afta pou vlepo ston kinimatografo...

Reaction score
0

Η χαρά του Home Cinema είναι η ταινία.

Το κακό της υπόθεσης είναι το σενάριο που έχουν γράψει οι κύριοι Simon Kinberg (xXx2) & Zak Penn (Last action hero, Inspector Gadget, Electra) είναι μια προσπάθεια να χωρέσει σε 2 ώρες όσα περισσότερα μπορούν, με αποτέλεσμα να μένει η αισθηση ότι οι χαρακτήρες είναι ανολοκλήρωτοι. Ειδικά οι καινούργιοι είναι εντελώς τουρίστες.
Ο Juggernaut μου έδινε την εντύπωση ότι θα πάει για να φτιάξει κανένα bacardi :lol: (δεν σας λέω ποιος παιζει, να το βρείτε εσείς... ).
Ο Beast είναι υπουργός άνευ ...ρόλου και απλά περιφέρεται με τους υπόλοιπους.
Οι υπόλοιποι Β κατηγορίας mutants είναι σαν να έχουν φύγει από το escape from new york ή το mad max

Απο τους παλιούς η Halle Berry μάλλον αισθανεται άβολα με την άσπρη περούκα και τον άχαρο ρόλο, ενώ ο Hugh Jackman ξέρει ότι η ταινία πατάει πάνω του αλλά παίζει μόνιμα σαν αγουροξυπνημένος.

Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον του θεατή κρατιέται γιατί οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες!

Δεν λέω τίποτα για να μην σας το χαλάσω αλλά γίνονται πράγματα και θαύματα!

Η γνώμη μου είναι ότι είτε αποφάσισαν να μην κάνουν νο4 ή άρχισε να τελειώνει το budget!

Από οπτικά εφέ να φάν και οι κότες... Από ήχο, τρελό χαμηλό είδικά στη σκηνή με το σπίτι (δεν λέω είπαμε περισσότερα).

Η νύχτα στη γεφυρα είναι απίστευτη τρύπα (που μάλλον θα καλυφθεί με deleted scenes στο dvd).

Το ασυγχώρητο όμως για εμένα: Ο Nightcrawler μας τελείωσε στο 3... Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γινεται στην Fox...

Διασκεδάζεις γενικά όσο τη βλέπεις αλλά όχι στα standards ποιότητας των 2 πρώτων...

Reaction score
5

O Nικος με καλυψε.... Δεν ειναι κακη ταινια συνολικα, αλλα αν προσεξεις τις λεπτομεριες, βλεπεις αψυχολογητες καταστασεις και χωρις ουσια...
Οι κομπαρσοι μεταλαγμενοι ηταν πολυ ξενερα.... ενας οχλος χωρις προσωπικοτητα και χωρις να ξερεις τι ειδους μεταλλαξη ειχαν (οι περισσοτεροι πετουσαν απ οσο καταλαβα ή πηδουσαν μακρυα....), ενω τα καινουρια μεταλλαγμενα προσωπα χρησιμοποιηθηκαν ελαχιστα....
Ασκοπους βρηκα και ορισμενους θανατους...
Δειτε το παντως....

Reaction score
2.958

Αν και δεν το περίμενα μου άρεσε πάρα πολύ...

Σε κάτι φάσεις είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα...

V

VIDEOMIX

Guest

Giota said:
Giota said:
....... είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα...
χμμμμ.... :roll: :lol:

Reaction score
2.958

Γιωργος Ανδρεαδης said:
Giota said:

Σε κάτι φάσεις είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα...
Περιεκτικοτατο και τεκμηριωμενο review....

Άντε και...

Reaction score
2.958

VIDEOMIX said:
Giota said:
Giota said:
....... είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα...
χμμμμ.... :roll: :lol:
Ήμουν σίγουρη ότι θα το σχολίαζε κάποιος...

Reaction score
2.958

Τί να πω...

Ήθελα περισσότερη συμμετοχή του Wolverine.

Οι σκηνές ήταν άκρως εντυπωσιακές...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members