- Reaction score
- 92.964
Μάλλον θα είναι αλλά δεν το δοκίμασα. Το έβαλα στο κουτί. Το καινούργιο έχει διαφορετική διάταξη σε κάποια πλήκτρα, καθώς και δύο νέα.Το τηλεχειριστήριο του "παλιού" δεν είναι συμβατό με το "νέο";
Μάλλον θα είναι αλλά δεν το δοκίμασα. Το έβαλα στο κουτί. Το καινούργιο έχει διαφορετική διάταξη σε κάποια πλήκτρα, καθώς και δύο νέα.Το τηλεχειριστήριο του "παλιού" δεν είναι συμβατό με το "νέο";
ΟΚ. Βασικά, σκεφτόμουν ότι εάν οι λειτουργίες κι η αίσθηση του παλιού τηλεχειριστηρίου σε ικανοποεί, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με το νέο Mi Box - εκτός των δύο λειτουργιών/πλήκτρων που έχει το νέο - εάν δεν είναι τόσο σημαντικές/σημαντικά.Μάλλον θα είναι αλλά δεν το δοκίμασα. Το έβαλα στο κουτί. Το καινούργιο έχει διαφορετική διάταξη σε κάποια πλήκτρα, καθώς και δύο νέα.
Εξαρτάται από ποια παρτίδα είναι η συσκευή...Και τι άλλο χαλάει για να φτιάξει αυτό;
Το συγκεκριμένο πρόβλημα ίσως να λύνεται με την απενεργοποίηση της εφαρμογής Showtime.Το κάκιστο WiFi λύθηκε με adaptor ethernet to USB και πάει πολύ καλά. 2 βδομάδες χωρίς προβλήματα σε αυτό το κομμάτι.
Κάτι νέο που παρουσιάστηκε με τα updates είναι το ξαφνικό πάγωμα του μηχανήματος. Εκεί που βλέπεις κάνει ένα τσαφ στον ήχο, μαυρίζει η οθόνη και μετά επανέρχεται σε ένα μπλε χρώμα " The blue screen of death aka Windows" ενα πράμα και μόνο με restart έρχεται στα καλά του.
1. Ο σκληρός δίσκος μπαίνει κι αυτός σε stand-by mode.Γειά σας και καλή χρονιά. Έχω ένα mxiii-g s812 2GB/8GB και θέλω να το αντικαταστήσω με το mi box s. Θέλω να ρωτήσω εάν του συνδέσω πάνω έναν σκληρό δίσκο και κάποια στιγμή το κάνω απενεργοποίηση (stand by), ο σκληρός δίσκος σταματάει να τροφοδοτείται ή είναι διαρκώς ανοιχτός ; Επίσης να ρωτήσω μπορώ να το συνδέσω μέσω της εξόδου που έχει σε coaxial είσοδο στον ενισχυτή μου και να πάρω 5.1 ήχο Dolby digital ή DTS ?
Έχεις μείνει ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο boxακί ; Σπασιματακια σε αναπαραγωγή αρχείων βίντεο μέσω Kodi έχεις παρατηρήσει ; Το καλώδιο που λες δεν υπάρχει εδώ Ελλάδα να το πάρω κατευθείαν ;1. Ο σκληρός δίσκος μπαίνει κι αυτός σε stand-by mode.
2. Θα χρειαστείς ένα mini - Toslink καλώδιο και θα πάρεις τα φορμάτ ήχου που θες.
Απ ότι βλέπω σε κάποια reviews ζοριζεται λίγο σε κάποια 4Κ αρχεία να τα αναπαράγει. Αλλά με 1080p αρχεία πιστεύω τα πάει περίφημα.Για την τιμή του είναι το καλύτερο plug n play μποξάκι. Αρκεί οι απαιτήσεις σου να είναι νορμάλ.
Αρχικά είχε διάφορα μικρο-θέματα που λύθηκαν με το τελευταίο update.
Καλώδια υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα.
toslink mini toslink
Βρες την καλύτερη τιμή για toslink mini toslink από χιλιάδες καταστήματα. Δες τιμές, χαρακτηριστικά, προσφορές και αξιολογήσεις για toslink mini toslink!www.bestprice.gr