Xiaomi Mi Box

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.176
Καλά ακόμα δεν κυκλοφόρησε το 3-gen και βγήκε το 5-gen ?
Από αυτά που έχω διαβάσει η κύρια διαφορά είναι η αλλαγή από Android σε HyperOS.
Και το max που θα έχει διπλάσια μνήμη.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.827
Καλά ακόμα δεν κυκλοφόρησε το 3-gen και βγήκε το 5-gen ?
Δεν νομίζω πως είναι 3-gen και 5-gen, είναι ξεχωριστά πράγματα.

Το πρώτο είναι το "Mi Box S" που έχει το original, το 2nd gen και το 3rd gen που βγήκε πρόσφατα.

Το άλλο το καινούργιο είναι το "Xiaomi Box 5", δηλαδή άλλο μοντέλο/σειρά από το S. Τώρα πως προέκυψε αυτό να το λένε 5 δεν ξέρω.

Το ερώτημα είναι ανάμεσα στο Max και το Google Streamer τι προτιμάμε; Ήμουν έτοιμος να το πάρω το δεύτερο, να περιμένω ή όχι;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.176
Το ερώτημα είναι ανάμεσα στο Max και το Google Streamer τι προτιμάμε; Ήμουν έτοιμος να το πάρω το δεύτερο, να περιμένω ή όχι;
Μετά από τις πρώτες γκρίνιες το Google Streamer tv λειτουργεί απρόσκοπτα.

Η πρόσφατη αναβάθμιση στο software έλυσε κάποια θέματα και η αγορά ενός launcher εξαφάνισε τις πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλη την οθόνη. https://shorturl.at/cFATY

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.827
Όπως έγραψα και στο thread του Google Streamer τελικά παρήγγειλα το Xiaomi.

Χθες το άνοιξα να το στήσω και καθώς εγκαθιστούσα εφαρμογές είδα ότι δεν βρίσκει το Ertflix. Στο παλιό το είχα βάλει κανονικά.

Μικρό το κακό γιατί το κάνω και cast στη χειρότερη (δεν το δοκίμασα δηλαδή, ελπίζω να δουλεύει), αλλά γιατί δεν το βρίσκει; Android TV 14 λέει ότι είναι το λειτουργικό, Android TV δεν ήταν και το παλιό;

Η ΕΡΤ φταίει; Δεν έχει δηλώσει τη νεότερη έκδοση ως compatible; Στο Google Streamer το βρίσκει;

Reaction score
7.027
εχω τις εκδόσεις 1 και 2 (android και google tv αντίστοιχα) και το ertflix δουλεύει κανονικά και στα δύο.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.827
εχω τις εκδόσεις 1 και 2 (android και google tv αντίστοιχα) και το ertflix δουλεύει κανονικά και στα δύο.
Ναι την έκδοση 1 είχα κι εγώ και το είχα κανονικά το ertflix. Αλλά στο καινούργιο τώρα δεν το βρίσκει.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.827
Με πέτυχες να σετάρω το Google Streamer. Το έχει.
Χμμμ... περίεργο.
Android TV 14 δεν έχει και το Streamer;

Αν δεν φταίει η έκδοση του λειτουργικού, τι άλλο να το πειράζει;

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.827
'Εψαξα ξανά τώρα και το βρήκε. Οπότε χθες δεν ξέρω γιατί δεν το έβρισκε, το έψαξα 2-3 φορές (να πεις ότι δεν το έγραψα σωστά). Και άλλες εφαρμογές που έψαχνα τις έβρισκε.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian