xindak 6200 & audio technologies opera

Reaction score
855
το μικρόβιο της αναβάθμισης ξυπνά συνήθως στις γιορτές .... θέλω να δώσω τον αγαπημένο μου xindak ( φωτος και σχόλια εδώ : http://www.avclub.gr/forum/showthrea...9%F1%FC+xindak )
για να πάω για τα μεγάλα μονομπλοκ της ίδιας εταιρείας.

Θα 'θελα αν είναι δυνατόν να πάει πακέτο με τα δεύτερα ηχεία μου, που μετά την αγορά των chario ursa major υποβαθμίστηκαν σε surround στο σύστημα που έχω για home cinema και είναι κρίμα, καθ΄όσον πρόκειται για εξαιρετικά κομμάτια (μαγνητοστατικά τουήτερ visaton που μόνα τους αξίζουν 450 ευρώ, , κλπ. Φωτογραφία τους υπάρχει στο ίδιο νήμα με τον ενισχυτή και η τιμή τους το 2004 ήταν 1.600 ευρώ )

Τα δύο τους αποτελούν ένα εξαιρετικό ζευγάρι για νεοεισερχόμενους στο χώρο της υψηλής πιστότητας και τα δίνω 900 ευρώ... Ευχαριστώ ! Ακροάσεις, τσεκαρίσματα κλπ εννοείται πως είναι δεκτά !

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: xindak 6200 & audio technologies opera

το μικροβιο της αναβαθμισης δεν κοιμαται ποτε, απλα λογω γιορτων ξεθαρευει...:105:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

θα ηταν καλο να δωσεις και τιμες για το καθενα ξεχωριστα

Reaction score
855

θα προτιμούσα να εξετάσω κατ' αρχήν την περίπτωση πακέτου ...

ωστόσο, βλέπω λογικό το 500αρι για τον ενισχυτή και τα υπόλοιπα για τα ηχεία ...

Reaction score
249

Τι διαστασεις εχει το ηχειο που υπαρχει το site

Reaction score
855

είναι δαπέδου, 1,05 μέτρα ψηλό με περίπου 30 εκατοστά σε πλάτος και βάθος... το κάθε ένα ζυγίζει περίπου 30 + κιλά, έχει φινίρισμα (γνήσιο ξύλο, όχι πλαστικό καπλαμά) κερασιάς και ποιότητα υλικών (κροσόβερς, κλπ. ) στα ανώτατα επίπεδα... είναι ευασθησίας 91 db ενώ η αντίσταση του σε όλο το φάσμα δεν πέφτει κάτω από 5,6 Ω... ευχαρίστως να το ακούσεις εάν ενδιαφέρεσαι, όποτε επιθυμείς ...

Reaction score
249

Αγαπητε ειμαι επαρχια -θα ηθελα το Link της εταιρειας για να δω αποκριση ,διαστασεις και ειδος μεγαφωνων κλπ
αν εχεις κατι υποψη σου βαλε το
θα με ενδιεφερε η αποδοση τους σε συμφωνικα εργα-ηταν αναλογος τους ο ενισχυτης;
ευχαριστω

Reaction score
855

δυστυχώς δεν υπάρχει το μοντέλο στο σαιτ της εταιρείας, η οποία μετά το 2006 παράγει, πλέον των λαμπάτων ενισχυτικών, μόνον ηλεκτροστατικά ηχεία στην κατηγορία των 5.000 + ευρώ.

μπορώ όμως να σου δώσω το λινκ του τουήτερ που φοράει :
http://www.visaton.com/en/high_end/ht_baendchen/mht12_8.html τα τουήτερ μόνο, πωλούνται από την visaton προς 450 ευρώ το ζευγάρι ...

αλλά για το 8αρι γούφερ δεν βρίσκω στοιχεία, είναι και αυτό της visaton και κατασκευαζόταν νομίζω στις προδιαγραφές της audio technologies ...

ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για υψηλής ποιότητας κατασκευή, πλην όμως η μεταπωλητική αξία προϊόντων αντιστοίχων εταιρειών είναι -δυστυχέστατα- μικρή, γιαυτό άλλωστε το δίνω στο 1/4 της τιμής του. Τα τελευταία 2 χρόνια της ζωής του, απλά 'φυτοζωεί' ως ηχείο εφφέ, χρησιμοποιούμενο ελάχιστα... αν κατέβεις Αττική, ευχαρίστως να το ακούσεις ...

Reaction score
855

επίσης, αν το ψάξεις λίγο στην κατηγορία μουσικής του avsite & avclub θα καταλάβεις τι μουσική αρέσκομαι να ακούω και να παρουσιάζω (ο Μάλερ είναι ο πνευματικός μου πατήρ), οπότε αντιλαμβάνεσαι και γιατί τα είχα διαλέξει... τα λίτρα της καμπίνας και τα 8ρια είναι ταμάμ για συμφωνκή μουσική (πάντα βέβαια σε λογικά πλαίσια και ανάλογα με τα κυβικά του χώρου που τα τοποθετείς ... ) ..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988