Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
....ειδικα μετα το τελευταιο firmware,που διορθωσε αρκετα θεματακια.Πάντως το A300 δεν θα σε απογοήτευσει!
Ναι αλλά να μην δώσω 264Ε και να διαπιστώσω αυτό που λές. Που πλεονεκτεί το Popcorn και που μειονεκτεί σε σχέση με το xtreamer ? Επίσης δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα μου διαφεύγει κάποιο άλλο που πρέπει να κοιτάξωΝα έχεις υπόψιν σου, πως τέλειο media player δύσκολο να βρεις καθώς όλα έχουν τα θέματα τους....
209 € με wifi στικακι και 20 € εξοδα αποστολης.Ναι αλλά να μην δώσω 264Ε και να διαπιστώσω αυτό που λές. Που πλεονεκτεί το Popcorn και που μειονεκτεί σε σχέση με το xtreamer ? Επίσης δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα μου διαφεύγει κάποιο άλλο που πρέπει να κοιτάξω
Ναι αλλά να μην δώσω 264Ε και να διαπιστώσω αυτό που λές. Που πλεονεκτεί το Popcorn και που μειονεκτεί σε σχέση με το xtreamer ? Επίσης δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα μου διαφεύγει κάποιο άλλο που πρέπει να κοιτάξω
Κάποιο link? γιατί εδώ ξεκινά από 264 το A300.209 με wifi στικακι και 20 εξοδα αποστολης.
Δέχεται...Μιά ακόμα ερώτηση, δέχεται το Α300 2,5αρη δίσκο ?
η διαφορά είναι οτι το max έχει bluray drive και περισσότερες επιλογές συνδέσεων, κυρίως στον ήχο....Όταν ξεκίνησα την αναζήτηση υπήρχε και 3ο υποψήφιο το οποίο λόγο τιμής τέθηκε εκτός αλλά τώρα το σκέφτομαι. Επειδή δεν έχω ούτε blu-ray player αξίζει λέτε το Dune HD Max ? Σε σχέση με το Α-300 πλεονεκτεί σε όλα και με διαφορά (που δικαιολογεί την 2πλάσια τιμή) ?
Σε εικόνα έχουν μεγάλη διαφορά ?η διαφορά είναι οτι το max έχει bluray drive και περισσότερες επιλογές συνδέσεων, κυρίως στον ήχο....