xtreamer prodigy ή Popcorn Hour A-300 ?

Reaction score
0
Ότι λέει ο τίτλος.Ψάχνομαι για νέο-πολύ καλό media player και μετά από μια σχετική έρευνα έχω καταλήξει σε αυτά τα 2. Αξίζει λέτε τα επιπλέον 65 ευρώ το Popcorn Hour A-300 ?

Reaction score
1.458
Απάντηση: xtreamer prodigy ή Popcorn Hour A-300 ?

ανάμεσα στα 2 που αναφέρεις,χωρίς 2η σκέψη πήγαινε στον Α-300!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
εκτός και εαν είναι βασική σου ανάγκη η θέαση 3d, οπου το xtreamer έχει την επιπλέον δυνατότητα απο το Α300 να παίζει και 3d iso.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Όχι το θέμα 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτά που ζητάω είναι πολύ καλή εικόνα, να παίζει τα πάντα και να έχει δικτυακές ικανότητες.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Να έχεις υπόψιν σου, πως τέλειο media player δύσκολο να βρεις καθώς όλα έχουν τα θέματα τους....

Reaction score
65
Απάντηση: xtreamer prodigy ή Popcorn Hour A-300 ?

Πάντως το A300 δεν θα σε απογοήτευσει!
....ειδικα μετα το τελευταιο firmware,που διορθωσε αρκετα θεματακια.

Reaction score
0
Να έχεις υπόψιν σου, πως τέλειο media player δύσκολο να βρεις καθώς όλα έχουν τα θέματα τους....
Ναι αλλά να μην δώσω 264Ε και να διαπιστώσω αυτό που λές. Που πλεονεκτεί το Popcorn και που μειονεκτεί σε σχέση με το xtreamer ? Επίσης δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα μου διαφεύγει κάποιο άλλο που πρέπει να κοιτάξω

Reaction score
65
Απάντηση: Re: xtreamer prodigy ή Popcorn Hour A-300 ?

Ναι αλλά να μην δώσω 264Ε και να διαπιστώσω αυτό που λές. Που πλεονεκτεί το Popcorn και που μειονεκτεί σε σχέση με το xtreamer ? Επίσης δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα μου διαφεύγει κάποιο άλλο που πρέπει να κοιτάξω
209 € με wifi στικακι και 20 € εξοδα αποστολης.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Εκτός του 3D όπου υπερτερεί το xtreamer δεν έχω δει μηχάνημα με realtek που να με ικανοποίησε σε εικόνα και κίνηση...

Reaction score
1
Φοβερή ευκαιρία με το στικάκι. Εγω το πλήρωσα σκέτο 240€ απο Ελλάδα. Το μόνο ενοχλητικό για μένα είναι ότι δεν έχει ενιαία database για όλους τους σκληρούς που μπορει να έχεις.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εάν είχε την ενιαία διαχείριση των δίσκων και την δυνατότητα δικής σου κατηγοριοποίησης , πχ mkv, bluray...τότε αντε :605:

Reaction score
0
Όταν ξεκίνησα την αναζήτηση υπήρχε και 3ο υποψήφιο το οποίο λόγο τιμής τέθηκε εκτός αλλά τώρα το σκέφτομαι. Επειδή δεν έχω ούτε blu-ray player αξίζει λέτε το Dune HD Max ? Σε σχέση με το Α-300 πλεονεκτεί σε όλα και με διαφορά (που δικαιολογεί την 2πλάσια τιμή) ?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Όταν ξεκίνησα την αναζήτηση υπήρχε και 3ο υποψήφιο το οποίο λόγο τιμής τέθηκε εκτός αλλά τώρα το σκέφτομαι. Επειδή δεν έχω ούτε blu-ray player αξίζει λέτε το Dune HD Max ? Σε σχέση με το Α-300 πλεονεκτεί σε όλα και με διαφορά (που δικαιολογεί την 2πλάσια τιμή) ?
η διαφορά είναι οτι το max έχει bluray drive και περισσότερες επιλογές συνδέσεων, κυρίως στον ήχο....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo