Yamaha New Products

Reaction score
0
Κάτι Pioneer σε ακρόαση στερεοφωνικής λειτουργίας οι Yamaha τους τρώνε για πρωινό, ακόμα και μοντέλα των 500 ευρώ.
Αν ειναι δυνατον να γινεις πιο συγκεκριμενος θα το εκτιμουσα!:crazy_3:
Τουλαχιστον σε αυτα που εχω δει εγω στους πολυκαναλους μαλλον το αντιθετο γινεται!Π.χ ο pioneer LX 60 (1400 ευρω) με τον yamaha RX-V2700(1400 ευρω) απλα δεν συγκρινεται!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μην λες τετοια θα ερθεο το ντοματοπαιδι και σε βλεπω
κετσαπιτο
το νου σου :cool_4:

Reaction score
3
Αν ειναι δυνατον να γινεις πιο συγκεκριμενος θα το εκτιμουσα!:crazy_3:
Τουλαχιστον σε αυτα που εχω δει εγω στους πολυκαναλους μαλλον το αντιθετο γινεται!Π.χ ο pioneer LX 60 (1400 ευρω) με τον yamaha RX-V2700(1400 ευρω) απλα δεν συγκρινεται!
Όσους Pioneer έχω ακούσει σε στερεοφωνική λειτουργία είναι ψυχροί σε σχέση με τους πολύ πιο μουσικούς Yamaha... Σε λειτουργία Home Cinema μπορώ να πώ ότι οι Pioneer είναι οι πιο εντυπωσιακοί... σε μουσική δεν μου αρέσουν καθόλου...λεπτός ήχος χωρίς σώματα, φουσκωμένα "χαμηλα" και τσίγκινα πρίμα. Τη νέα σειρά LX όχι δεν την έχω ακούσει και ελπίζω η Pioneer να τούς έχει βελτιώσει. Εσύ την έχεις ακούσει τη σειρά LX? Επίσης μην συγκρίνεις προηγούμενο μοντέλο Yamaha με νέο Pioneer...αν και δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να σε εντυπωσίασε σε πολυκάναλη λειτουργία ο Pioneer...Ο νέος Yamaha είναι ο RX-V3800. Οπότε τώρα μπορείς εσύ να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε ποιόν τομέα ο Pioneer ήταν καλύτερος του Yamaha? Μιλάς για Stereo λειτουργία;...για τι ακριβώς; :happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εγω ως ψωναρα - θυμα - ασχετος
μπηκα σε ενα μαγαζι και ανοιξα τα πορτακια σε ενα pioneer yami denon
ως ψωναρα ειδα επυχρυσα rca μπρος παντα
ε δεν μπορει καλο δειχνει λεω τον αγοραζω
παω σπιτι ανοιγω το πορτακι στο φρεσκο ντενον - γιαμι βλεπω τα rca επυχρυσα .ερε εργαλειαρα που πηρα λεω
κοιταω και την πλατη μουφα και οι 2 που ειναι τα χρυσαφια λεω ? πουθενα
με πιασανε θυμα- ασχετο φτου μου
για το τι γινεται στα σωθηκα των εν λογο ενισχυτων ουτε λογος
wermacht - ghetta - martens
που εισαι ντοματοπαιδι ρειξε μου μσο τελαρο που ψωνισα μονο απο προσοψη-γουρουνι στο σακι

Reaction score
3
εγω ως ψωναρα - θυμα - ασχετος
μπηκα σε ενα μαγαζι και ανοιξα τα πορτακια σε ενα pioneer yami denon
ως ψωναρα ειδα επυχρυσα rca μπρος παντα
ε δεν μπορει καλο δειχνει λεω τον αγοραζω
παω σπιτι ανοιγω το πορτακι στο φρεσκο ντενον - γιαμι βλεπω τα rca επυχρυσα .ερε εργαλειαρα που πηρα λεω
κοιταω και την πλατη μουφα και οι 2 που ειναι τα χρυσαφια λεω ? πουθενα
με πιασανε θυμα- ασχετο φτου μου
για το τι γινεται στα σωθηκα των εν λογο ενισχυτων ουτε λογος
wermacht - ghetta - martens
που εισαι ντοματοπαιδι ρειξε μου μσο τελαρο που ψωνισα μονο απο προσοψη-γουρουνι στο σακι
Sorry Damping-Guru, αδυνατώ να σε καταλάβω...κάτσε να βάλω στο κεφάλι μου ένα Eichmann να συνέλθω...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μολις συνελθεις εδω ειμαι
ζηλεψα και γω και τορειξα στις τοματες

Reaction score
3
"happy_1" :crazy_3: :cool_11: Argi σε γουστάρω :happy_9: είσαι ιδανικός για το Thread μίσους...και όχι μόνο... :cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Yamaha New Products

Αν εγιναν μουσικοι ενισχυτες οι a/v Yamaha....
τι να πω ...
Μπραβο τους!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
"happy_1" :crazy_3: :cool_11: Argi σε γουστάρω :happy_9: είσαι ιδανικός για το Thread μίσους...και όχι μόνο... :cool_4:
οτι αλλο απο μισος φοβο και επιθετικοτητα
πλακα ναι πολυ πλακα ναι μισος οχι
το μισος δεν εχει θεση σε αυτο το φορουμ:cool_4:

Reaction score
0
Υποκωδικα εγω εχω πολυκαναλο yamaha .(RV2600)
Oταν ειχα βγει στην γυρα για το τι θα παρω αλλα και αργοτερα
,τυχαινοντας ειτε σε σπιτια φιλων ειτε σε μαγαζια να ακουσω πολυκαναλους
οι Υamaha ως ΜΟΥΣΙΚΟΙ ενισχυτες ειναι "το μονο που ΔΕΝ ειναι ".
Συγκριτικα παντα με τις υπολοιπες εταιρειες.
Και παντα κατα την κριση μου.
Denon ,Harman κανουν - κατ εμε - και για δικαναλο ηχο.
Ομως στον πολυκαναλο Yam ,Yam οπως λεει και ο φιλος Argi.
Απο κει και περα ο καθενας μας ζυγιζει τι θελει περισσοερο ,
τι εχει στην τσεπη -sakisxas +1:cool_4: -
ΑΚΟΥΕΙ (το βασικοτερο ),
με τι ακουει η θα ακουει
και μετα αγοραζει.
Οι γνωμες παιδια ειναι οπως και οι κ@λοι,εχουν ολοι.
Διαλεγουμε αυτον που μας αρεσει και αφηνουμε τα....μιση .:happy_9:

Θα ηθελα να δω και αλλες αποψεις για τα" ιδιαιτερα χαρακτηριστικα " των πολυκαναλων της καθε εταιριας.

Argi οι Las ketchap ηταν θεϊκή εμπνευση
:bravo:

Reaction score
0
Όσους Pioneer έχω ακούσει σε στερεοφωνική λειτουργία είναι ψυχροί σε σχέση με τους πολύ πιο μουσικούς Yamaha... Σε λειτουργία Home Cinema μπορώ να πώ ότι οι Pioneer είναι οι πιο εντυπωσιακοί... σε μουσική δεν μου αρέσουν καθόλου...λεπτός ήχος χωρίς σώματα, φουσκωμένα "χαμηλα" και τσίγκινα πρίμα. Τη νέα σειρά LX όχι δεν την έχω ακούσει και ελπίζω η Pioneer να τούς έχει βελτιώσει. Εσύ την έχεις ακούσει τη σειρά LX? Επίσης μην συγκρίνεις προηγούμενο μοντέλο Yamaha με νέο Pioneer...αν και δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να σε εντυπωσίασε σε πολυκάναλη λειτουργία ο Pioneer...Ο νέος Yamaha είναι ο RX-V3800. Οπότε τώρα μπορείς εσύ να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε ποιόν τομέα ο Pioneer ήταν καλύτερος του Yamaha? Μιλάς για Stereo λειτουργία;...για τι ακριβώς; :happy_4:
Ξαναλεω λοιπον να γινεις πιο συγκεκριμενος.Ποιος Yamaha τρωει ποιον pioneer για πρωινο!Εγω σου εφερα παραδειγμα,και ξανατονιζω οτι μιλαμε για πολυκαναλους ενισχυτες και οχι για stereofonia!
Οι Pioneer εχουν και τη μοναδικοτητα να εφαρμοσουν upsacle 1080 κατα την εισοδο και οχι συνολικα οπως ο ανταγωνισμος ,συν του sacd gain!Περαν τουτου μουσικα,ειναι ψυχροι και οι Yamaha το ιδιο!Για ποιοτητα που αναφερει ο Αργυρης παλι προτιμω Pioneer !
Tωρα για τον νεο 3800 δεν τον ακουσα ,δεν τον ξερω!!!Αλλα θελω να δω και την τιμη του!:smoking:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μην λες τετοια θα σουρθει ντοματα:cool_4:
ακου sacd gain που παει και τα βρισκει αυτη η pioneer
αμ το αλλο σε καθε πηγη διαφορετικο upscaling
εισαι πολυ αδικος
οι pioneer σουζες κανουν? endo?
ε μην τα θες ολα δικα σου
και στην τελικη πιανα κατασκευαζουν?
αρμόνια ? ακορντεον
γυαλια για αοματους:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Yamaha New Products

Πολύ σώστος:cool_4:Μερικοί εδώ μέσα,δε ξέρω βέβαια τι δουλειά κάνουν,αλλά δείχνουν οτι αλλάζουν πανακριβους ενισχυτές σαν τα πουκάμισα,και οτι οι καλές λυσεις γι αυτούς είναι μόνο αυτής της κατηγορίας τιμής.Κρίμα,γιατι οι περισσότεροι μας,πιστευω είμαστε με ενα ΨΩΡΟΜΙΣΘΟ και προσπαθουμε με αυτον να κάνουμε και το χόμπυ μας,και να τα βγάλουμε περα στις οικογενειακές υποχρεώσεις.Εκτος αν κανώ λάθος,και είμαστε club κροίσων και δε το καταλαβα!
Ποσο δικιο εχεις!:cool_4:
Ειναι αληθεια πως μιλαμε για ενισχυτες της ταξεως των 2000 ευρω,λες και ειναι 2000 δραχμες!Ποσο μαλλον οταν αυτα τα λεφτα σε 1-2 χρονια θα εχουν χασει την αξια τους τοσο που θα αναλογιστουμε τοτε την βλακεια μας!
Αλλα δυστηχως δεν ειμαστε ετσι!Αναζητουμε την τελειοτητα,το high end ,με βαση το τωρα ,το νεο ,την τεχνολογια!
Αν ο ψωρομισθος μας βεβαια δεν το επιτρεπει ,συγνωμη αλλα ΔΕΝ το αγοραζουμε!Το home cinema μου μεχρι τωρα ηταν ενα creative 5.1 των 300 ευρο!Μια χαρα εβλεπα ταινιες στην 29αρα μου.Τωρα που αναβαθμιζω το ταπεινο μου συστημα ,συγνωμη αλλα δεν θα παρω τον Yami me 1400 eyro αλλα τον Denon 3808 με 200 eyro παραπανω!Το να κανεις μια καλη αγορα με λιγα λεφτα παραπανω δεν θεωρεισαι κροισος!

Reaction score
0
μην λες τετοια θα σουρθει ντοματα:cool_4:
ακου sacd gain που παει και τα βρισκει αυτη η pioneer
αμ το αλλο σε καθε πηγη διαφορετικο upscaling
εισαι πολυ αδικος
οι pioneer σουζες κανουν? endo?
ε μην τα θες ολα δικα σου
και στην τελικη πιανα κατασκευαζουν?
αρμόνια ? ακορντεον
γυαλια για αοματους:happy_4:
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Εισαι ωραιος! Ακομα γελαω!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αρα εγω θεωρουμε βρωμιαρης μιας και εχω να αλλαξω προ εδω και 2 χρονια "happy_1"
σαραουντ μπακ 3,8 χρονια
τελικο πεντακαναλο 3,8 χρονια
καλα δεν μου μιλησε κανεις για το ρεξονα:crazy_3:
ρακ 5 χρονια :crazy_3:
πωπω μποχα:crazy_3:
να μου κανετε ενα ερανο μπας και ξεβρωμισω ε σορυ παρω και γω κατι. Kαι εχω μια εσανς απο κροισο- perfume:crazy_3:

Reaction score
0
αρα εγω θεωρουμε βρωμιαρης μιας και εχω να αλλαξω προ εδω και 2 χρονια "happy_1"
σαραουντ μπακ 3,8 χρονια
τελικο πεντακαναλο 3,8 χρονια
καλα δεν μου μιλησε κανεις για το ρεξονα:crazy_3:
ρακ 5 χρονια :crazy_3:
πωπω μποχα:crazy_3:
να μου κανετε ενα ερανο μπας και ξεβρωμισω ε σορυ παρω και γω κατι. Kαι εχω μια εσανς απο κροισο- perfume:crazy_3:
Εσυ μυριζες ετσι?:cool_11:
:respect:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Yamaha New Products

οχι , εγω!!!
ΑΛΛΑΞΑ ΗΧΕΙΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios