Yamaha Pre-Power AV CX-A5000-MX-A5000

Reaction score
29.562
Υπαρχει και άλλος τροπος να διαπιστώσεις αν το 0 του volume του προ στον ζ9 , είναι οντως 0, και στην εξοδ preout, αλλα περιλαμβανει σημα από γεννητρια η από cd , reference level 0db, και βλέπεις αν στο preout εχεις παλι 0dbv.
Αλλα είναι καπως πολυπλοκο αν δεν εχεις γνωσεις ηλεκτρονικων.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Reaction score
29.562
Επειδή δεν είμαι γαλομαθης αν θες μου το βρίσκεις στα αγγλικα?
Επισης , αν γεφυρωνότανε τα οποια καναλια μεταξυ τους πχ το 5 με το 6 , θα ειχε διπλα συμβολα +- στις μπορνες των ηχειων , μιας και όταν γεφυρώνεις δυο καναλια το - το παιρνεις από το + του δευτερου καναλιου. Ενώ η εισοδος παραμενει στο πρωτο. Συνηθως αυτό.
Τουτος εδώ δεν εχει κατι τετοιο , ουτε φυσικα και διακοπτες για αυτή τη δουλεια. Οποτε πως γεφυρώνεται?

Reaction score
766
σταθη, ωραιο το οφθαμολουτρο...

αλλα δε πιστευω να πας και για τον τελικο...αφου ειπαμε..μπροστα 3 parasound jc1 και μετα για ολα τα υπολοιπα απο 2 Α51...

εγω μαζευω...σε κανα 2 ζωες απο τωρα, θα ειμαι οκ...να μαζευτουμε να κανουμε "παουερ μμμπαι":D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Τα υψους μπροστα δεν με παιρνει να τα βαλω ,θελουν ανοιγμα ,μονο υψους πισω και τελος ,οποτε 2 καναλια ακομα .

Reaction score
29.562
Άλλο διενισχυση και άλλο γεφυρωση. Στην διενισχυση οδηγεις το ιδιο σημα σε 4 μπορνες του ηχείου.
Στην γεφυρωση , βαζεις 2καναλια σε σειρα ουσιαστικα , και παιρνεις διπλη ισχυ. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Οκ,σημασια εχει οτι γινεται η δουλεια με τα 5 καναλια με 2πλασια ισχυ,γιατι κατι γεφυρωσεις σου λεει ηχεια μονο 8ωμα.

Reaction score
29.562
Οχι Σταθη . Δεν παει ετσι.
Γεφυρωση καναλιων δεν εχει. Μονο διενισχυση αν το ηχειο μπορει να υποστηριξει παθητικη διενισχυση.
Σου ειπα και πριν , αν γεφυρωνε καναλια θα ειχε διπλα συμβολα + - στις μπορνες των ηχειων. Επισης θα το ελεγε και η ιδια η yamaha, και θα το διατυμπανιζε ως κολπο μάρκετινγκ. Για να μην το κουραζουμε όμως ας κατεβασει καποιος το owners manual , να το δεις.

Reaction score
1.187
Οχι Σταθη . Δεν παει ετσι.
Γεφυρωση καναλιων δεν εχει. Μονο διενισχυση αν το ηχειο μπορει να υποστηριξει παθητικη διενισχυση.
Ναι έτσι είναι όπως το λες. Μόνο διενίσχυση υποστηρίζει (με την προϋπόθεση φυσικά ότι την δέχεται και το ηχείο με διπλές μπόρνες και αφαίρεση βραχυκυκλωτήρων)
Γεφύρωση καναλιών δεν γίνεται.
Μικρής σημασίας όμως αυτό κατά την γνώμη μου γιατί δεν του λείπει η ισχύς. Κι εγώ αν μού περίσσευαν κανάλια στην διενίσχυση θα πήγαινα και όχι στην γεφύρωση (έστω και αν την υποστήριζε)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
''Η ναυαρχίδα AV της Yamaha είναι ένας συνδυασμός τελικού ενισχυτή και προενισχυτή-επεξεργαστή home cinema από την σειρά AVENTAGE με 11.2 κανάλια. Το σύστημα είναι συμβατό με 4Κ επεξεργασία βίντεο, έχει state-of-the-art δυνατότητες διασυνδέσεων και όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούμε από ένα σοβαρό home cinema. Ο βαρέων βαρών ενισχυτής MX-A5000 έχει ανεξάρτητα κανάλια με ισχύ 11x150W , άκαμπτο για τους κραδασμούς σασί και δέχεται σήματα από RCA και XLR εισόδους. Επιπλέον είναι ικανός να οδηγήσει και να ζωντανέψει ακόμη και τα πιο αναίσθητα ηχεία. Ο προενισχυτής CX-A5000 φέρει παραμετρικό ισοσταθμιστή που διορθώνει αυτόματα τον ήχο σε σχέση με το χώρο και τα ηχεία, έχει διευρυμένη διαχείριση μπάσου και έντεκα ξεχωριστά κανάλια ώστε να τα μοιράσουμε όπως εμείς θέλουμε. Συνολικά, το ζεύγος CX-A5000 και MX-A5000 της Yamaha είναι μια άριστη επιλογή για ένα επιπέδου high-end home cinema.''

http://www.eisa.eu/awards/home-theatre-audio/5/european-ht-high-end-2014-2015.html#award

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
150W:gotcha: ...>>>>>>>>>>>>>>>>. να ζωντανέψει ακόμη και τα πιο αναίσθητα ηχεία ??? >>>>>>:rofl::lolsign:

ποιος γραφει τετοια .*&^%%*&& να του στειλω την τροικα..........:hunter:
εχω κατι μαγκνεπανια και κατι <ευκολα> jbl........θα τα αναστησει ?
η θα γινει γκριλιερα περιοπης υψησυχνων μοναδων ο βαρεων βαρων.....?????
γελασαμε και σημερα.........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης