yamaha soavo-1

Reaction score
29.556
Απάντηση: yamaha soavo-1

Εσυ παρεξήγησες που δεν διάβασες σωστά.Είπαμε διαβάζουμε ολατ α ποστς πριν γράψουμε.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων

Reaction score
0

Μεγάλε... πόσο θες να μας τρελλάνεις?????? Θεωρείς "λίγο" το Yamaha?
Καλύτερα να ακούσεις κανένα νεο Roister δίπλα στο Soavo και μετά έλα να βάλουμε τα γέλια όλοι μαζί!

Το Ερρίκος Ντυνάν έχει ευγενική προσφορά για ακουόγραμμα... χωρίς ΕΟΠΥΥ!
Φιλε μου αν δεν εχεις εμπορικη σχεση με την yamaha ,εισαι τελειος ΑΣΧΕΤΟΣ.
Να διαβασεις το αρθρο του συντονιστη του site, ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΗ στη σελιδα του 9 με τον τιτλο ROISTER STATUS 2 "Eνα απροσμενο κελεπουρι"

Reaction score
1.815

Να διαβασεις το αρθρο του συντονιστη του site, ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΗ στη σελιδα του 9 με τον τιτλο ROISTER STATUS 2 "Eνα απροσμενο κελεπουρι"
Για πες μας λοιπόν το "ζουμί" ως "σχετικός" γιατί βαριέμαι να διαβάζω...
Κυρίως ακούω!

Reaction score
0

Bέβαια, για ένα άρτιο αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνοδευτούν από subwoofer, όπως φάνηκε στις ακροάσεις στο studio του Νάκα της Αθήνας!

Δεν πειράζει!

Διαφωνήστε ελεύθερα!

Θα πω την εμπειρια μου για τον Νακα της Αθηνας στην Ιπποκρατους.Εχω παει να ακουσω καποια quad βασης που με ενδιεφεραν.Τοτε ακουσα και τα YAMAHA SOAVO.O υπαλληλος με τον οποιο εκανα την ακροαση σε κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι δεν γνωριζε τις μαρκες PROAC ,SPENDOR k HARBETH.Του
ειπα ευγενικα ευγενικα οτι ειναι ασχετος και δεν κανει να βρισκεται σε αυτο το ποστο.
Θεωρουσε και αυτος βεβαια οτι τα yamaha soavo παρεα με το βραβειο τους ειναι τα καλυτερα ηχεια του πλανητη.Ο υπαλληλος βρισκεται ακομα στο ιδιο ποστο.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
kostasmara θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς...

Reaction score
1.815

Θα πω την εμπειρια μου για τον Νακα της Αθηνας στην Ιπποκρατους.Εχω παει να ακουσω καποια quad βασης που με ενδιεφεραν.Τοτε ακουσα και τα YAMAHA SOAVO.O υπαλληλος με τον οποιο εκανα την ακροαση σε κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι δεν γνωριζε τις μαρκες PROAC ,SPENDOR k HARBETH.Του
ειπα ευγενικα ευγενικα οτι ειναι ασχετος και δεν κανει να βρισκεται σε αυτο το ποστο.

Θεωρουσε και αυτος βεβαια οτι τα yamaha soavo παρεα με το βραβειο τους ειναι τα καλυτερα ηχεια του πλανητη.Ο υπαλληλος βρισκεται ακομα στο ιδιο ποστο.
Aπ' ότι καταλαβαίνω, θα πρέπει να είσαι πολύ ενημερωμένος "ακουστικά"..
Για πες μας λοιπόν την εμπειρία σου σχετικά με τις διαφορές που βρήκες και πως έφτασες στο συμπέρασμα να στολίσεις τον πωλητή της Ιπποκράτους, με τους ευγενικούς χαρακτηρισμούς σου...

Αναμένουμε με ενδιαφέρον!:616:

Reaction score
2.343

Την ROISTER την ηξερε, τον ρωτησες? :431:

Reaction score
201

Bέβαια, για ένα άρτιο αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνοδευτούν από subwoofer, όπως φάνηκε στις ακροάσεις στο studio του Νάκα της Αθήνας!

Δεν πειράζει!

Διαφωνήστε ελεύθερα!

Μαζί με τα PROAC, SPENDOR και HARBETH, ξέχασες να του αναφέρεις και την ... ROISTER!

Reaction score
3.967

Εεεεεεεεπ! Η αυτολογοκρισία απαγορεύεται! Έξι μήνες ban! Κι άλλους έξι χωρίς μπαρ. Θα πίνεις μόνο μεταλλικό νερό!
Kύριε Κώστα πότε ημπορώ να επανέλθω, πέρασαν οι έξι μήνες?

Reaction score
3.967

Moυ δημιουργείς απογνωσιακά σύνδρομα, θέλω να το ηξεύρεις!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017

Ναι, αλλά νεώτερο από 386. Δεν έχω μείνει και τόσο πίσω πχια... :114:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Re: yamaha soavo-1

Επιτελους, πειτε τα και εσεις σας παρακαλω ,γιατι πεσανε να με φανε,για αυτο το χαζοηχειο.
Μπορει να πηγα να χαλασω την μανεστρα του deal,αλλα δεν με ενδιαφερει.Δεν εχω καμια εμπορικη σχεση με τον χωρο,οπως πολλοι απο το site.Tην αποψη μου θα την λεω χωρις την αδεια απο κανενα.
Μεταξυ μας αλλωστε και οι ενισχυτες της Yamaha κανουν μονο για εφηβικα παρτυ.(ξεραϊλα μαυρη).
Οσο αφορα ενα φιλο που με ρωτουσε πως οριοθετειται η μεσαια περιοχη,και πως το ενα και το αλλο,απαντω οτι δεν εχει παρα να ακουσει το SPENDOR 2/3 και μαλιστα το παλιο οχι το r,για να μαθει και να καταλαβει τη σημαινει μεσαια περιοχη!!!
Μοναδικη δικαιολογια για αυτους που υποστηριξαν το soavo ειναι μονο αν ακουν Μακροπουλο κ Βερτη!!!
Ραντεβου στα χαρακωματα!!!
Φιλε μου καλε , κανε τον σταυρο σου που βρηκες καποιον να σου δωσει 800 ευρο για αυτη την μπουρουχα και ασε τις ειρωνιες.
Επισης επιγεται να εξασκησεις τα αυτια σου σε ποιοτικοτερα ηχεια για να ανεβεις πιστα, γιατι αν το ειχες κανει ουτε εσυ θα εδινες 1400 ευρο για αυτο το ηχειο.
:105::105::105:
Ποια απο τις απαντησεις μου σε ενοχλησαν?

όλα τα bold και γενικότερα το ύφος και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεσαι στους συνομιλητές σου...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: yamaha soavo-1

όλα τα bold και γενικότερα το ύφος και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεσαι στους συνομιλητές σου...
Η κουβεντα ξεκινησε απο τις αγγελιες (ηχεια)
Δεω ξερω αν εχεις την ιδια ευσθησια οταν στις αγγελιες ο micplat μου ειπε οτι λεω ..........
και οταν ο delamostre με εστειλε για ακουογραμμα.Το υφος τους ηταν καλυτερο?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Οχι, αλλα δεν μπορείς να απαιτείς απο τους αλλους να εχουν καλύτερη συμπεριφορά οταν εσυ εχεις τοποθετηθεί τοσο ακομψα... ποσο μαλλον οταν η συγκεκριμένη σου τοποθέτηση εγινε σε μια θεματικη κατηγορία του site ασχετη ( αγγελίες) και θα έπρεπε απο την αρχη να διαγραφεί ως off topic...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut