melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.841
Σηκωσ' τον καναπέ δυο ποντους
Πώς θα εφαρμοστεί ώστε να είναι εμφανίσιμη;Μαυρη ματ δερματινη ~σουετ .
Έχουν, αλλά ο ευρυγώνιος φακός τα δείχνει λάθος.μια ερώτηση, τα front height γιατί δεν έχουν κλίση προς την θέση ακρόασης? ή απλα δεν χρειάζονται?
Να τρώτε στη κουζίνα!Μόνο με το φαγητάκι στον πάγκο που βρίσκεται πίσω απ' τον καναπέ.
Έχω κι εγώ νομίζω, αλλά θα μαζεύει σκόνη και θα φρικάρω ακόμη περισσότερο.Να δω αν μου 'χει μείνει κάνα μικρό κομματάκι βιλούδου; Αν σου κάνει, δώσε διαστάσεις (μπορείς, ή να 'ρθω να μετρήσω; ) και θα στο φέρω έτοιμο στριφωμένο.
Έχω υπόλοιπο Plasti Dip μαυροmat αλλά δε με εμπιστεύομαι.Μία είναι η λύση:
Τελικά μάλλον δεν είμαι ο μόνος που ξεσκονίζει 2-3 φορές τη μέραΈχετε καμιά ιδέα τι να βάλω ρε κορίτσια; Όχι αυτοκόλλητο αλλά κάτι εμφανίσιμο, μαύρο αλλά όχι ύφασμα, που να μη γεμίζει σκόνη και να καθαρίζεται με υγρό microfiber.
Κατοικώ σ' ένα μαγικό μέρος με ελάχιστη σκόνη και δεν πολυανοίγω. Μόνο ανάκλιση.Τελικά μάλλον δεν είμαι ο μόνος που ξεσκονίζει 2-3 φορές τη μέρα
Μου ενέπνευσες μεγάλη αυτοπεποίθηση.Αφού έχω δει τι έχεις βάψει και ήσουν καλός!
Και να μην πετύχει, που θα φταίει το υλικό του ηχείου κι όχι εσύ, ξέρεις ότι είναι εύκολο να επανέλθει.Ωχωχώωωχ!
Αυτό το γ@μωκαλοριφέρ αριστερά, πολύ το ήθελα καφεμάτ.Άμα πετύχει προβλέπω να καλύπτει ο,τι γυαλίζει στο σπιτι με δαυτο