- Reaction score
- 79.770
Μάκη μου έφερες τίποτα;
Μάκη μου έφερες τίποτα;
Όχι τίποτα.... Αλλά ετοιμάζω ένα πακέτο για τον Κιτσουλα θα πας να το πάρεις?Μάκη ήπιατε τίποτα;
Θα πάω μόνο αν δεν δώσεις σταγόνα στον carioli τον ΝοτιοΜ@κεδόνα!Όχι τίποτα.... Αλλά ετοιμάζω ένα πακέτο για τον Κιτσουλα θα πας να το πάρεις?
το περιοδικό να πάρεις μαζί σου....Μάκη,
Χάρηκα πολύ που συναντηθήκαμε μετά απο τόσα τηλεφωνικά χρόνια και τόσες ανταλλαγές συσκευών και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Ζνιφ, χ3στηκα λίγο.
Κακώς δεν έρχεσαι τώρα που έχεις 2 subs.Eγω μένω σχετικά δίπλα και, αν και θέλω, αποφεύγω να πάω (αυτοκαλεστώ ) γιατί ποιος ξέρει με τι θα βρεθώ μετά
Μωρή τσουλιτσα, έτσι αποπλανεις όλα τα τεκνά του αβουσάιτ;Κακώς δεν έρχεσαι τώρα που έχεις 2 subs.
ήδη είναι στο λιμάνι και περιμένει....Όχι τίποτα.... Αλλά ετοιμάζω ένα πακέτο για τον Κιτσουλα θα πας να το πάρεις?
Μωρό μου εσύ....Μάκη,
Χάρηκα πολύ που συναντηθήκαμε μετά απο τόσα τηλεφωνικά χρόνια και τόσες ανταλλαγές συσκευών και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Ζνιφ, χ3στηκα λίγο.
Πρέπει να πας.!!!Eγω μένω σχετικά δίπλα και, αν και θέλω, αποφεύγω να πάω (αυτοκαλεστώ ) γιατί ποιος ξέρει με τι θα βρεθώ μετά
Εγώ αγόρινα θα το στείλω σε εσένα καιΘα πάω μόνο αν δεν δώσεις σταγόνα στον carioli τον ΝοτιοΜ@κεδόνα!
Έλιωσαήδη είναι στο λιμάνι και περιμένει....
Χαχαχαχαχαχ δεν υπάρχεις ....Θα πάρει τ'...
ήδη είναι στο λιμάνι και περιμένει....
Πολυ γουσταρω!! Ειναι η επομενη αγορα μου! Με προλαβες! Ειχα δει κατι παρομοιο σε ΙΚΕΑ.
Αυτά είναι. Με γκρι και μπλε υφάσματα για αλλαγή. Τα πήρα τον χειμώνα για το σύστημα της υπόγας με τη τζακούμπα, αλλά είναι τόσο αναπαυτικά που τους πρέπει το κύριο.Ειχα δει κατι παρομοιο σε ΙΚΕΑ.
Πρόσθεσα απορρόφηση. Για τον ύπνο.
View attachment 124858
Ήρθαν και αρκετά διαχυτήργια για ταβάνια και τοίχους, αλλά είναι δευτερεύοντα μπροστά στο μεγαλείο της ξάπλας.