Zizik's Maxi Home Theater

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Απάντηση: Zizik's Home Theater

Φυσικά και είναι super,δεν είπα το αντίθετο ίσα-ίσα,αλλά για να πάρεις τα μέγιστα από αυτά τα μηχανήματα θες έναν ιδιαίτερα

'φροντισμένο' χώρο που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται 'μπουντρούμι'....αλλοιώς κάνεις μικρούς η' μεγάλους συμβιβασμούς...

Δες με λίγα λόγια κάτι σαν [URL="http://i15.photobucket.com/albums/a398/elamprou/Open_2.jpg"]αυτό [/URL]από τον Βαγγέλη....για να καταλάβεις τι εννοώ

Τα έχω δεί Μανωλιό.

Αλλά μ αρέσει το σύστημα να είναι μέρος του χώρου που περνάω την περισσότερη ώρα.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.259
Re: Απάντηση: Zizik's Home Theater

Φαντάζομαι πως θα γίνει αυτό το σύστημα αν κάποτε σ΄αξιώσει ο Θεός να πάρεις κι' έναν LCD :116: :135:
Αχ Μπάμπη μου, δυστυχώς δε με βλέπω γιά LCD πριν περάσει η κρίση... :204::204:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Zizik's Home Theater

Πριν από κάποιους μήνες έτυχε να δω και εγώ από κοντά το συγκεκριμένο HC και πραγματικά είναι μια κορυφαία υλοποίηση τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο. Το μόνο που έχω να πω είναι πως από την στιγμή που θα αρχίσει η προβολή είσαι "μέσα" στην ταινία χωρίς κάποιος εξωτερικός παράγοντας να μπορέσει να σου αποσπάσει την προσοχή. Γενικά τέτοιες υλοποιήσεις πέρα από χρήματα χρειάζονται πλεόνασμα από αγάπη για την εικόνα , μεράκι και γνώσεις...

:607::607::607:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.388
Απάντηση: Re: Zizik's Home Theater

Πριν από κάποιους μήνες έτυχε να δω και εγώ από κοντά το συγκεκριμένο HC και πραγματικά είναι μια κορυφαία υλοποίηση τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο. Το μόνο που έχω να πω είναι πως από την στιγμή που θα αρχίσει η προβολή είσαι "μέσα" στην ταινία χωρίς κάποιος εξωτερικός παράγοντας να μπορέσει να σου αποσπάσει την προσοχή. Γενικά τέτοιες υλοποιήσεις πέρα από χρήματα χρειάζονται πλεόνασμα από αγάπη για την εικόνα , μεράκι και γνώσεις...

:607::607::607:
Μακράν η κορυφαία και απόλυτα ισορροπημένη υλοποίηση σε ότι αφορά εικόνα και ήχο. Δεν μπορείς να νιώσεις ότι σου λείπει κάτι. Τα έχει όλα σε τεράστιες δόσεις. Ααααααχχχχχ.....:404:

Reaction score
38

Πολύ ωραία όλα και κυρίως ο χώρος σου. Συγχαρητήρια! ...εύχομαι να τα χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια!

Reaction score
46

Μου επεσε βαρια η σκορδαλια!!!
Τι να παθω ,μαζευω κατι ματια απο το πατωμα
Να εισαι γερος και να το χαιρεσαι!!!!

Reaction score
39

Κάποιος να ρθει τώρα να μου κλείσει το στόμα.... Είναι από τις φορές που τα πολλά λόγια απαγορεύονται... Απλά,

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

Να το χαίρεσαι φίλε μου!!!!

Reaction score
1.559

Να το χαιρεσαι δημητρη!
Αυτη την κυρτη οθονη θα ηθελα να την δω απο κοντα καποια στιγμη και να παιζει star wars!!

Reaction score
41

Μήτσο μ'.....
Ορίστε η αντίδρασή μου......

Χρωστάς κέρασμα για το κακό που μου έκανες.
Αλήτη.... :116:

Reaction score
80
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Όταν είχα την ευκαιρία να δω αυτό το σύστημα από κοντά έκανα κανα μηνά να ξαναδώ ταινία στο δικό μου.

Δημήτρη να απολαμβάνεις για πάντα την συστήματα σου

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

Πραγματικα απιστευτο μπραβο Δημητρη!!!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.085
Όπως θα είδατε κι από το φωτογραφίες που ανέβασε σε άλλο thread ο Δημήτρης, χθες είχα την ευκαιρία να θαυμάσω τα 2 συστήματα που έχει στήσει. Παρουσία του μαέστρου Μανώλη Καστρουνή, του προϊστάμενου μου rose :105:, αργότερα του Jargon και της Αναστασίας και φυσικά της Κωλίτσας, είδα για πρώτη φορά σε κοίλη οθόνη με αναμορφικό φακό. Τώρα αντί να κάτσω να γράφω εντυπώσεις, καλύτερα θα ήταν να έχει τραβήξει ο Δημήτρης καμιά φωτογραφία την ώρα που μάζευα σάλια και μασέλες απο το πάτωμα (χωρίς να ξεκολλάω τα μάτια απο την οθόνη), παρά να μας κυνηγάει να βγούμε φώτο με το γ$#!#$σκυλο!:116:
Έστω κι έτσι θα πω λίγα πράγματα. Ναι είναι αυτό που φαίνεται και φανταζόμουν. Το απόλυτο οικιακό home cinema (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα). Τα πάντα είναι σοφά τοποθετημένα, μετρημένα, ισορροπημένα χωρίς δείγμα υπερβολής, συμβάλουν στη δημιουργία απόλυτης κινηματογραφικής αίσθησης μέσα στο σπίτι. Αναφέρομαι σε εικόνα και ήχο.
Καλά τον προβολέα τον είχα ξαναδεί (και μάλιστα σε διαδικασία καλιμπραρίσματος), ήξερα τι μπορεί να κάνει και μάλιστα αν πέσει στα χέρια του Μανώλη. Όταν όμως σου γεμίζουν το οπτικό πεδίο 137'' και σε "ρουφάνε" μέσα τους...τι να λέμε; Ο αναμορφικός κάνει θαύματα. Δεν είδα την παραμικρή αλλοίωση στην εικόνα, η ομοιομορφία ήταν άριστη. Η εικόνα εντελώς φυσική, τα χρώματα επίσης.
Περνάω στον ήχο. Ο χώρος είναι εξαιρετικά δύσκολος. Γνωρίζω ότι παράλληλα ο Δημήτρης έκανε κάποια πειράματα με τα sub, οπότε και δεν ήταν σεταρισμένα 100%. Παρόλα αυτά εγώ τον λάτρεψα. Θεωρώ ότι έδενε άψογα με την εικόνα δημιουργώντας αυτή την αίσθηση που πρέπει! Το sub στην πλάτη του καναπέ μεγάλη έμπνευση. Με κουνούσε συθέμελα. Οι διάλογοι καθαροί, το surround σε μετέφερε στην ατμόσφαιρα της ταινίας.
Δε θέλω να υπερβάλω, αλλά εδώ αλλάζουμε εντελώς επίπεδο. Όταν μάλιστα ο Δημήτρης υλοποιήσει και τις 1-2 τροποποιήσεις που έχει κατά νου νομίζω ότι θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αίσθηση.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.259
Όταν ο Μανώλης Καστρουνής μου καλιμπράρισε τον ήχο, μου είχε ζητήσει να αφαιρέσουμε δοκιμαστικά το δεύτερο sub και το SVS EQ, και είχα αρνηθεί κατηγορηματικά. "Ούτε γιά πείραμα" του είχα πει, "θέλω να δουλέψει έτσι!" :121:

Σήμερα ήρθε ο Κώστας Κεφάλας με το XTZ room analyzer, γιά να κάνει δοκιμές και παιχνίδια με τα sub. Εγώ είχα ήδη αποφασίσει να μεταφέρω το James στο mini και να πάρω δεύτερο SVS PB13-Ultra στο maxi, οπότε ας παίξει ο Κωστάκης!

Του επέτρεψα λοιπόν να αφαιρέσει τα πάντα, και να συνδέσει το SVS μόνο του. Δηλαδή εγώ τα έκανα, ο Κώστας έλεγε τι να κάνω. :116:

Μετά από τέσσερις ώρες και πολλές δοκιμές, το SVS έπαιξε πάρα πολύ καλά μόνο του! :111: Βοήθησε πολύ ο δύσκολος χώρος, ο οποίος έχει πολύ κέρδος από τα 30Hz και κάτω. Χρειάστηκε κόψιμο σ΄ εκείνες τις συχνότητες, οπότε δεν επιβαρύνθηκε ο ενισχυτής στα πολύ δύσκολα.
Χωρίς πολλά πολλά, φθάσαμε σε reference levels, και ελάχιστη από την αίσθηση της κλωτσιάς που έδινε το James έχει χαθεί. :111:

Συμπέρασμα? Άλλη φορά Δημητράκη, να ακούς όταν μιλάνε!
Μάλλον θα πάρω δεύτερο SVS, αλλά μόνο γιά headroom, που λένε και οι γνώστες.

Ευχαριστώ πολύ για όλα Κώστα!
Συγγνώμη Μανώλη που δε σε άκουγα! Σε περιμένω γιά το τελικό.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.486
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134