- Reaction score
- 102.564
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater
Χρυσοχέρης ο Σάκης μας...:144:
Χρυσοχέρης ο Σάκης μας...:144:
Μπράβο στο Σάκη! :615:Αφού πέρασαν δύο μήνες χωρίς παρενέργειες, είμαι πλέον βέβαιος ότι το πρόβλημα διορθώθηκε οριστικά.
Ο προβολέας παρουσίασε πάλι το θέμα του αναβοσβησίματος των LED μετά από λίγες ημέρες, και η λύση του να φύγει γιά Αμέρικα δεν μου άρεσε καθόλου αν και ο Βαγγέλης Λάμπρου επέμενε.
Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον Σάκη, ο οποίος άρχισε να με κοροϊδεύει γιά τα ρεύματα... :120: Με λίγα λόγια, μου είπε ότι αποκλείεται τέτοια συμπεριφορά να προέρχεται από την παροχή ή από άλλες συσκευές, και ότι τα τροφοδοτικά δεν επηρεάζονται από αυξομειώσεις τάσης ούτε χρειάζονται σταθεροποιητές και UPS που μπορεί να κάνουν και κακό (εξαίρεση τα on line με sine wave υποθέτω)...
Άρπαξα το προβόλι και του το πήγα εκεί*, το έσφαξε, το μέτρησε με τα πολύμετρα, το ψαχούλεψε, το άναψε, το έσβησε, και μου είπε (χωρίς να έχει ξαναδεί LED προβόλι :111ότι το κόκκινο LED κάνει throttle γιατί θεωρεί ότι υπερθερμαίνεται και μπαίνει σε προστασία.
Πήγε στη διπλανή πλακέτα controller των LED, μέτρησε κι εκεί, έβγαλε το φισάκι του αισθητήρα υπερθέρμανσης του κόκκινου LED, το έσφιξε, το έβαλε ξανά, και τέλος το πρόβλημα!
Thanks for everything Sakis!
Μετά φάγαμε πίτσες! :116:
...
Ας ελπίσουμε πως δε θα μπει εδώ.Ωχ,τον βλέπω να το ξαναρίχνει στις τεκίλες..
Thanks!Kalo kouragio!
Είμαι περίεργος να δω την κατάληξη όλων αυτών των πήγαινε-έλα...![]()
Πότε με το καλό η επιστροφή? Καβλώδια ετοίμασες?
Δε σου λέω, να περιμένεις την Τετάρτη!για βορεια η νοτια ...?
συνηθως βορεια πας...![]()
.....θελουμε ιδια φωτο και στο γυρνα.....
Δεν ξέρεις?Άντε να δούμε τι πήρες τελικά!
Ας ελπίσουμε πως δε θα μπει εδώ.
Thanks!
Εγώ δεν είμαι. Τετάρτη. Όχι.
Δε σου λέω, να περιμένεις την Τετάρτη!
Δεν ξέρεις?