- Reaction score
- 98.667
Δουλεύω σήμερα. Μες τα χάπια είμαι. Μωρέ, πώς λέγεται αυτό....υπερδοσολογία; Πάντως δουλεύουν.Προφανώς και τα χάπια
Δουλεύω σήμερα. Μες τα χάπια είμαι. Μωρέ, πώς λέγεται αυτό....υπερδοσολογία; Πάντως δουλεύουν.Προφανώς και τα χάπια
δεν σε προλαβα να σου δωκω την Othello μου με τις 96 ιντζες μπρε.....1. Απο τα 2.50 μέτρα, οι 92" φαίνονται μεγαλούτσικες.
2. Δε χωράει μεγαλύτερη οθόνη.
3. Θα λειτουργεί κυρίως με αναμμένο τζάκι.
Δεν τον ξέρεις τον Zizik; Τα θέλει όλα χθες!δεν σε προλαβα να σου δωκω την Othello μου με τις 96 ιντζες μπρε.....
σωστο και αυτο.......ασυγκρατητος νεος ρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν τον ξέρεις τον Zizik; Τα θέλει όλα χθες!
Γκουχ γκουχ......νεος
Τι μπουρζουάδες καλέ, χωρίς τζάκι το χειμώνα είναι ψυγείο η υπόγα.Φωτχιά και τσεκούρι στους μπουρζουάδες....με ταράξατε πάλι σήμερα.
Δώστονα εμένα Ζιζικάκο μου καλέ, παιδαρά μου, αφυτόνανε τον κάπωστονλέν... προβολέα να σε τον έχω ζεστό κάθε χειμώνα γιατί που να ανεβοκατεβαίνεις πουλάκι μου πάνω κάτω τα σκαλάκια και μου γλυστρίσεις και χτυπήσεις και κρυώσεις και ξεομορφύνεις και και χιλιαδυό ...έ?...έ?Τι μπουρζουάδες καλέ, χωρίς τζάκι το χειμώνα είναι ψυγείο η υπόγα.
Γιατί μαρή, σε είπα τίποτι εγώ όταν έκανες μασκιν και μπαινόβγαιναν άντρες στην ....αυτή σου?Να μην έπαιρνες τα νέα υποβαθύφωνα να σ' τον έδινα.
Ξεμπούκωμα του χώρου.τι ετοιμαζεις?
αντε να δουμε για να παρουμε και εμεις σειραΠρέπει να υπάρχει άνεση για να μπουν τα Atmos.