stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Ε αφού πήρες κάτι πριν απο το Zizik θα τα τραβάς αυτά τώρα.Να αφήσετε τον 5100 μου ήσυχο!!!
Ε αφού πήρες κάτι πριν απο το Zizik θα τα τραβάς αυτά τώρα.Να αφήσετε τον 5100 μου ήσυχο!!!
Αυτό θα πει πραγματική κόλαση!!!!μέχρι την Τετάρτη(μακάρι)Ε αφού πήρες κάτι πριν απο το Zizik θα τα τραβάς αυτά τώρα.
Αυτό θα πει πραγματική κόλαση!!!!μέχρι την Τετάρτη(μακάρι)
να φοβάται ο Rose να βγει από το σπίτι,να κάνει εκτροπή το σταθερό στο κινητό,να κρυφοκοιτάζει στο παράθυρο πίσω από τις κουρτίνες με κλειστά τα φώτα του σαλονιού για σκιές στην αυλή,να κοιμάται με ανοιχτό το φως του διαδρόμου..μέχρι και BAR-ALARM θα βάλει να μου το θυμηθείτε View attachment 58930
Rose βάλε και παγίδες blu-tack στα σκαλιά!!
εμενα το χρυσουλι μου τη δευτερα το παιρνω! ειμαι γεματος χαρα!
Απανωτά τα χτυπήματα....εμενα το χρυσουλι μου τη δευτερα το παιρνω! ειμαι γεματος χαρα!
@daharis5260 ..η χρήση σας εμότικον έφτασε στο όριο του internet daily.Συνεχίστε την χρήση ενεργοποιώντας το πακέτο 200MB internet για πιο οικονομική χρήση.Στείλτε δωρεάν εμότικον 'ΝΑΙ' μόνο με 5$ κάθε μήνα.Και ο Zizikος το ίδιο!!!Άλλος που να παραλαμβάνει Δευτέρα?
Υ.Γ.θα προτιμηθούν άτομα εντός λεκανοπεδίου Ευχαριστούμε!!!
Rose βάλε και παγίδες blu-tack στα σκαλιά!!
εμενα το χρυσουλι μου τη δευτερα το παιρνω! ειμαι γεματος χαρα!
Να σου τα δώκω σε bitcoin τρισέγγονο του Ρόθτσαιλντ?Στείλτε δωρεάν εμότικον 'ΝΑΙ' μόνο με 5$ κάθε μήνα.
μανωλη αστα αυτα, πηγαινε πρωτα στης προσκλησεις που εχειςΠεριμένω πρόσκληση.
Μεγιες !!
Kαι ο Zizik το ίδιο.εμενα το χρυσουλι μου τη δευτερα το παιρνω! ειμαι γεματος χαρα!
Nέο θρεντ:Kαι ο Zizik το ίδιο.
ναι ναι... κανε τετοια να σε γλενταει μετα το rose!Απολαμβάνω την απλότητα του 5.2 (ανακάλυψα κι άλλα XLR to RCA και παίζω μόνο ενεργά πάλι).
Eχει μιά μαγεία το σύστημα, μιά απόλαυση που είχα να νιώσω πάνω απο είκοσι χρόνια. Να μη σε ενδιαφέρει το πώς ακριβώς παίζει, βάζεις pure direct κι απολαμβάνεις τον πολύ καλό, back to basics, ήχο. Αφού σκέφτομαι να μετατρέψω και τα XLR των SB σε RCA σήμερα, δέκα λεπτά δουλειά είναι.
Λείπαμε από το σπίτι το ΣΚ, αλλά κάτι γείτονες μου είπαν ότι είδαν κάποιον να χτυπάει απελπισμένα τα κουδούνια.ναι ναι... κανε τετοια να σε γλενταει μετα το rose!
Λείπαμε από το σπίτι το ΣΚ, αλλά κάτι γείτονες μου είπαν ότι είδαν κάποιον να χτυπάει απελπισμένα τα κουδούνια.
Στέφανεεε σου άφησαν λ7!!!Τα χρήματα θα τα βρεις κάτω απο τον Susano.