Zone2/3/b στον Yamaha Rxv-2500

V

VIDEOMIX

Guest
Οχι ακόμα. Θα "πλακωθώ" και για τα δύο σε λίγο. Τώρα εχω άλλο πρόβλημα. Θα το δείς γραμμένο στο κατάλληλο thread σε πολύ λίγο. Πες και εσύ την γνώμη σου.

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν, αρχίζουμε με το πρώτο. Εκανα ότι μου είπε ο φίλος dtziouvaras και όρισα χ1 το πίσω surround. Εγώ όπως έγραψα και πιο πάνω, το είχα στο χ2 διοτι εχω 2 ηχεία πίσω surround.
Κουφό μου φαίνεται αλλα τελικά επιτέλους με την ρύθμιση αυτή, έχω την πολυπόθητη ένδειξη DD-EX.

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν Γιάννη. Αποτυχία δυστηχώς. Έβγαλα τα 3 καλώδια του componet που είχα συνδεμένο το DENON 3910 με την TFT-LCD PHILIPS που έχω και έβαλα τα καλώδια στο monitor out.
Κατώπιν το denon το σύνδεσα με svhs στον ενισχυτή στην θέση DVD.(αν και δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο η ονομασία της θέσης που χρησιμοποιούμε)
Επίσης σύνδεσα το PS2 με το απλό composite καλώδιο στον ενισχυτή στην θέση DTV.
Στην οθόνη της τηλεοράσεως παρέμεινε το μπλέ χρώμα, χρώμα που το βγάζει η οθόνη όταν δεν βρίσκει σήμα. Με την διαφοροποίηση οτι υπήρχαν αραιά και που στο μέγεθος ρυζιού σπινθιρίσματα (ας τα πούμε έτσι) σαν να πήγαινε κάτι να βρεί, αλλα τίποτα. Αλλαξα πηγή, έκλεινα εντελώς την προηγούμενη, άκουγα μόνο τον ήχο αλλα εικόνα δεν έβλεπα.

V

VIDEOMIX

Guest
Έτσι έλεγε. Και μάλιστα ήταν εκεί πρωτού ρυθμίσω. Το είχα εκεί απο παλαιώτερα.
Θα ξανακυττάξω πάλι σήμερα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ