Βλέπετε Survivor;

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.232
Ερώτηση στη Βουλή για το «ποταπό» :D Survivor κατέθεσε ο Νικολόπουλος O ανεξάρτητος βουλευτής ζητά την υποχρεωτική μετακίνηση των ριάλιτι εκπομπών μετά τις 11 το βραδύ και την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για το ενδεχόμενο χειραγώγησης στοιχημάτων

Πολυ γυμνη σαρκα εχει και νομιζω οτι ειναι και αντιχριστιανικο :roflmao:

Ντροπη σας πασχαλιατικα !!

....που στόχο έχει να φυλακίσει οικειοθελώς σε μια ακτή 20 ανθρώπους και αφού τους υποσιτίσει συστηματικά και τους μετατρέψει σε πρωτόγονα πεινασμένα αγρίμια, να τους βάλει στη διαδικασία κανιβαλισμού της προσωπικότητας τους, μέσω λοιδορίας, ρουφιανιάς και προδοσίας μεταξύ τους, με έπαθλο μια μερίδα φαγητού μετά από κάθε αγώνισμα! .......

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.684
Ερώτηση στη Βουλή για το «ποταπό» :D Survivor κατέθεσε ο Νικολόπουλος O ανεξάρτητος βουλευτής ζητά την υποχρεωτική μετακίνηση των ριάλιτι εκπομπών μετά τις 11 το βραδύ και την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για το ενδεχόμενο χειραγώγησης στοιχημάτων

Πολυ γυμνη σαρκα εχει και νομιζω οτι ειναι και αντιχριστιανικο :roflmao:

Ντροπη σας πασχαλιατικα !!
Πιο γελοίος μπινές πεθαίνεις..
Με την ίδια λογική να γίνονται όλοι οι αγώνες μετά τις 11.00 επειδή παίζουν στοιχήματα:mad:

1.00-3.00 έχω τουρνουά war thunder κάθε μέρα:gamer:..τι ώρα θα κοιμόμαστε...7.00?>:(

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.342

- danger . . . danger . . . warning . . .

. . . χθες έπιασα την κόρη μου να βλέπει στο τάμπλετ κρυφά survivor , παρέμεινα όμως ψύχραιμος , θα παρακολουθήσω το θέμα διακριτικά και από απόσταση . . . :cautious: . . .

. . . ευτυχώς ο γιος μου ''κρατάει'' ακόμα :biggrin:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.232
Ρε μαγκες το εβαλα λιγο και γινεται της κλαψομ@υν@ς !!! Δεν εχουν ξαναφυγει ποτε απο το σπιτι τους ????
Τι ειναι αυτοι ρε ,ουτε δοκιμασια ποιος θα μυξοκλαψει πιο πολυ να ηταν .
Ηθελα να δω και αν εχει πουθενα best of τρομαρα μου !!

Ουστ ......

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.684
Τωρα κατι αλλοι τρωνε γλυκα σε ενα νοσοκομειο !!!! Φαρσοκομωδια :D
Πριν μέρες είχα διαβάσει κάπου που έλεγε για ένα άλλο survivor που γυρίζεται στη Μεσσηνία και κατηγορούσε το δικό μας που διάλεξε τα ξένα...
ευτυχώς που δεν τράκαραν εδώ τα παιδιά...ακόμα στα εξωτερικά θα ήταν ή σε κάνα παγκάκι:(>:(

άσε δε που θα είχε πρόβλημα ο αξονικός και θα τελείωσε και το φιλμ από τις ακτίνες...δεν θα είχαν γάζες...σεντόνια θα έπρεπε να φέρουν από το σπίτι...κλπ κλπ κλπ:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.670
Ρε μαγκες το εβαλα λιγο και γινεται της κλαψομ@υν@ς !!! Δεν εχουν ξαναφυγει ποτε απο το σπιτι τους ????
Τι ειναι αυτοι ρε ,ουτε δοκιμασια ποιος θα μυξοκλαψει πιο πολυ να ηταν .
Ηθελα να δω και αν εχει πουθενα best of τρομαρα μου !!

Ουστ ......
Το γκαντέμιασες ρε λαγοπόδαρε...:D

Reaction score
4.147

Reaction score
11.141
Ρε παιδιά, επειδή εγώ δεν έχω ιδέα, δε μου εξηγείτε με λίγα λόγια τι έγινε, να γελάσω κι εγώ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.633
Members
38.213
Νεότερο μέλος
koumou57