- Reaction score
- 98.684
Στα διαλείμματα από την επιμόρφωση της ΕΡΤ βρε...Savuravivor βλεπεται βρε ...
Εισαι μεγαλη κ@υφαλιτσαΣτα διαλείμματα από την επιμόρφωση της ΕΡΤ βρε...
όταν γυρίσει με το καλό..ψήσε τον να τον κάνετε επίτιμο banαριστή..Το ξέρετε ότι αυτός ο κινέζος ο τσανγκ που τον λένε Ορέστη, μένει στην γειτονιά μου;
Σήμερα μου το είπε ένας γείτονας που μένει δίπλα του.
Τι ψώνια έχουμε κοντά μας!!
Μήπως είσαι μακρινός συγγενής της Ελισάβετ;Έχει μαγαζί που πουλάει τα γνωστά κινέζικα ψεύτικα μπιχλιμπίδια και διάφορα τζάτζαλα μάτζαλα.
Ο αδερφός του άνοιξε εστιατόριο κινέζικο και μου είχε ζητήσει να του φτιάξω τα ρουλεμάν που έχουν για το κυκλικό τραπεζάκι που περιστρέφεται στην μέση του κυρίως τραπεζιού και έχει επάνω τις σάλτσες.
Δεν ήξερα ότι είναι αδερφός αυτουνού.
Μου υποσχέθηκε ότι θα με ειδοποιήσει για να μου κάνει το τραπέζι με ψητή πάπχια πεκίνου.
Αλλά δεν με ειδοποίησε ακόμη έξι μήνες τώρα.
Το λαμόγιο.
Νομίζω ότι είμαι λίγο μακρινός, μέχρι απόμακρος θα έλεγα.Μήπως είσαι μακρινός συγγενής της Ελισάβετ;
Οχι αυτής της ΕλισάβετΝομίζω ότι είμαι λίγο μακρινός, μέχρι απόμακρος θα έλεγα.
Άλλωστε η γαλαζοαίματη καταγωγή μου φαίνεται και από μακρυά, αν και προσπαθώ να κρατάω χαμηλό προφίλ.
Έτσι αποφεύγω τους τρακαδόρους και τους ρουσφετοζητιάνους.
Μην κρατάς κακία για τέτοια μωρέ...υπάρχει και αδελφήΈχει μαγαζί που πουλάει τα γνωστά κινέζικα ψεύτικα μπιχλιμπίδια και διάφορα τζάτζαλα μάτζαλα.
Ο αδερφός του άνοιξε εστιατόριο κινέζικο και μου είχε ζητήσει να του φτιάξω τα ρουλεμάν που έχουν για το κυκλικό τραπεζάκι που περιστρέφεται στην μέση του κυρίως τραπεζιού και έχει επάνω τις σάλτσες.
Δεν ήξερα ότι είναι αδερφός αυτουνού.
Μου υποσχέθηκε ότι θα με ειδοποιήσει για να μου κάνει το τραπέζι με ψητή πάπχια πεκίνου.
Αλλά δεν με ειδοποίησε ακόμη έξι μήνες τώρα.
Το λαμόγιο.
Οχι αυτής της Ελισάβετ