Βλέπετε Survivor;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.497
Μαθαίνω ότι έχουν πέσει δεκάδες χιλιάδες τηλεφωνήματα από τον κόσμο που βλέπει, για το ποιος θα κάτσει και ποιος θα φύγει στο survivor.
Αν αυτά τα τηλεφωνήματα γινόταν στο Χαμόγελο του παιδιού δεν θα έπιαναν πιο πολύ τόπο;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
Το ξέρετε ότι αυτός ο κινέζος ο τσανγκ που τον λένε Ορέστη, μένει στην γειτονιά μου;
Σήμερα μου το είπε ένας γείτονας που μένει δίπλα του.
Τι ψώνια έχουμε κοντά μας!!
όταν γυρίσει με το καλό..ψήσε τον να τον κάνετε επίτιμο banαριστή..:roflmao::roflmao:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.497
Έχει μαγαζί που πουλάει τα γνωστά κινέζικα ψεύτικα μπιχλιμπίδια και διάφορα τζάτζαλα μάτζαλα.
Ο αδερφός του άνοιξε εστιατόριο κινέζικο και μου είχε ζητήσει να του φτιάξω τα ρουλεμάν που έχουν για το κυκλικό τραπεζάκι που περιστρέφεται στην μέση του κυρίως τραπεζιού και έχει επάνω τις σάλτσες.
Δεν ήξερα ότι είναι αδερφός αυτουνού.
Μου υποσχέθηκε ότι θα με ειδοποιήσει για να μου κάνει το τραπέζι με ψητή πάπχια πεκίνου.
Αλλά δεν με ειδοποίησε ακόμη έξι μήνες τώρα.
Το λαμόγιο.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.258
Έχει μαγαζί που πουλάει τα γνωστά κινέζικα ψεύτικα μπιχλιμπίδια και διάφορα τζάτζαλα μάτζαλα.
Ο αδερφός του άνοιξε εστιατόριο κινέζικο και μου είχε ζητήσει να του φτιάξω τα ρουλεμάν που έχουν για το κυκλικό τραπεζάκι που περιστρέφεται στην μέση του κυρίως τραπεζιού και έχει επάνω τις σάλτσες.
Μου υποσχέθηκε ότι θα με ειδοποιήσει για να μου κάνει το τραπέζι με ψητή πάπχια πεκίνου.
Το λαμόγιο.
Μήπως είσαι μακρινός συγγενής της Ελισάβετ;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.497
Μήπως είσαι μακρινός συγγενής της Ελισάβετ;
Νομίζω ότι είμαι λίγο μακρινός, μέχρι απόμακρος θα έλεγα.
Άλλωστε η γαλαζοαίματη καταγωγή μου φαίνεται και από μακρυά, αν και προσπαθώ να κρατάω χαμηλό προφίλ.
Έτσι αποφεύγω τους τρακαδόρους και τους ρουσφετοζητιάνους.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.258
Νομίζω ότι είμαι λίγο μακρινός, μέχρι απόμακρος θα έλεγα.
Άλλωστε η γαλαζοαίματη καταγωγή μου φαίνεται και από μακρυά, αν και προσπαθώ να κρατάω χαμηλό προφίλ.
Έτσι αποφεύγω τους τρακαδόρους και τους ρουσφετοζητιάνους.
Οχι αυτής της Ελισάβετ :roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.693
Το λαμόγιο.
Μην κρατάς κακία για τέτοια μωρέ...υπάρχει και αδελφή:p:D
upload_2017-4-5_13-4-31.jpeg

[DOUBLEPOST=1491386757][/DOUBLEPOST]
Οχι αυτής της Ελισάβετ :roflmao:
:roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.644
Members
38.216