- Reaction score
- 35.523
Δηλαδη με την προηγουμενη ετρωγες τα μισα ??τρως ολα τα ποπ κορν σε μια ταινια

Δηλαδη με την προηγουμενη ετρωγες τα μισα ??τρως ολα τα ποπ κορν σε μια ταινια
οι φωτο ειναι 4+ μηνες πριν,τωρα ανεβαζω υλικο καθως τελειωνω μ'ολα σιγα σιγα... λεμε τωρα
Οθονη και καναπες ειναι σε σωστη αναλογια. Οι 55 ποντοι ειναι οκ,βεβαια παλια ξεκιναγε 43 αλλα ημουν σε 16,9.ναι, δεν το καταλαβαινουν και βαζουν ψηλα την οθονη.....
....για το τραπεζι που εφτιαξες ηθελε 40 - 45 cm απο πατωμα, κανονικα.
και αν δεν κανω λαθος εισαι αυτος που την εχει πιο μεγαλη ;![]()
Η προβολη ηταν με τον Epson 9300.ποιος προτζεκτορασ παιζει ωρε παλικαρια????
και μονο ο τροπος που το ρωτας....εχω καταλαβει,οπως τοτε,τι σκεφτεσαι!Τα πάνελ απο που τα αγόρασες ?? Απο το πλαίσιο ??
σκεφτομαι να το βαψω μαυρο πρωτα...και μετα να το ντυσω. και μετα θα ντυσω ολο το σπιτι βελουδο.το ταβανι τρελιαρη καντο ηλεκτρικο με το πιο ψιλο μαυρο βελουδο ....να μαζευει και ωραια.
...υπολογισε ποσο θες να μαζευει πανω απο το τραπεζι...
+1μετα θα κανω το σπιτι dedicated
H αληθεια ειναι οτι η ιδεα με τους μαγνητες μου ειχε ερθει με τα vicoustic panels οταν θες να τα βαλεις ταβανι. μαλλον προς τα κει θα παω.Μια καλή πατέντα για την οροφή είναι με μαγνήτες να βάλεις πάνελ.
Παίρνεις πχ αυτούς τους κολλάς στην οροφή με σιλικόνη,τους κάνεις και ένα βάψιμο στο χρώμα της οροφής,κολλάς και στα πάνελ στα αντίστοιχα σημεία και είσαι έτοιμος.
Έτσι τα βγάζεις και τα βάζεις οπότε θες.
Ωραία δουλειά έχεις κάνει πάντως!Καλές θεάσεις!
δε θα βγαλω κατι,λεω να τα βαλω με μαγνητες.Μα γιατί να τα βγάλεις;
H αληθεια ειναι οτι η ιδεα με τους μαγνητες μου ειχε ερθει με τα vicoustic panels οταν θες να τα βαλεις ταβανι. μαλλον προς τα κει θα παω.![]()