Δραστηριότητα

• daharis666
    Ετοιμος . Κολλησε απιστευτα με τα ηχεια μου. Μπορει καποιοι να κοροιδευουν , αλλα σημασια εχει οτι ο ενισχυτης κοντραρει οτιδηποτε αλλο...
  • ektkou
    Ισχύει με μείωση τιμής στα 400€.Ευχαριστώ.
  • ektkou
    ektkou posted a new thread.
    Δίνονται τα καλώδια ηχείων της Ludic-Magica,ζεύγος 3μ.,καινούργια,άστρωτα,τιμή 140€.Για επικοινωνία με τηλ.,6942441913 και με pm.Ευχαριστώ.
    • LUDIC2.jpg
  • Giorgos_T
    Giorgos_T reacted to SOCO's post in the thread Τι είδαμε, τι θα δούμε with Like Like.
    Sinners 2025 8/10 Ποιοι ειναι οι Αμαρτωλοι τελικα;; Σεναριο,σκηνοθεσια,καστιγκ,σαουντρακ
  • T
    tio4711 reacted to wizzy's post in the thread Εδώ γελάμε with Like Like.
  • DIY by Joncr
    Ετοιμος . Κολλησε απιστευτα με τα ηχεια μου. Μπορει καποιοι να κοροιδευουν , αλλα σημασια εχει οτι ο ενισχυτης κοντραρει οτιδηποτε αλλο...
    • 20250615_190511.jpg
    • 20250615_184720.jpg
    • 20250615_155608.jpg
  • aetosa
    aetosa reacted to ika's post in the thread Απάτες with Love Love.
    Μόνο ποσά με 7ψήφια νούμερα.
  • aetosa
    aetosa replied to the thread Απάτες.
    Σίγουρο αυτό; Αυτή δεν έχει οίκτο, εδώ έχει ξεφραγκιάσει τους Αφρικανούς.
  • aetosa
    aetosa replied to the thread Απάτες.
    Άρπαξτα όσο προλαβαίνεις αλλιώς θα στα φάει η Giota!
  • kostas6a3
    kostas6a3 posted a new thread.
    Πωλούνται τα καλώδια USB του τίτλου, μήκους 1 μέτρου έκαστο. Δεν υπάρχει η αρχική συσκευασία ή άλλα συνοδευτικά έγγραφα. Όποιο πουληθεί...
    • WAY-IMG_0470.jpg
    • WAY-IMG_0472.jpg
    • WAY-IMG_0473.jpg
    • STEALH-1.jpg
    • STEALH-2.jpg
    • STEALH-3.jpg
  • aetosa
    aetosa replied to the thread Εδώ γελάμε.
    Νομίζω υπονοούσε το μέγεθος...του... (__)_)::::::::::.D ...όχι την απόσταση ({}) και ω .
  • mirage
    mirage reacted to gid's post in the thread Ασφάλεια αυτοκινήτου with Like Like.
    Στην - εντελώς ουτοπική - περίπτωση που επιβάλλονταν, θα κοιτούσαν το δικό της dash cam.
  • mirage
    Α αυτό εννοώ, όχι απλώς να επιτραπεί αλλά ει δυνατόν να επιβληθεί η χρήση τους για λόγους ασφαλείας δικαίου και επιτάχυνσης της...
  • mirage
    mirage reacted to melina's post in the thread Ασφάλεια αυτοκινήτου with Like Like.
    Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής. Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει η έννοια της τηλεφωνικής δήλωσης. Και εντάξει ο ασφαλισμένος μπορεί να μην...
  • mirage
    Σπατάλη ξεσπαταλη εφόσον βλέπεις τέτοια συμπεριφορά δεν το ψάχνεις παραπάνω, δουλειά της αστυνομίας είναι Θα έπρεπε να επιβληθεί η χρήση...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster