Δραστηριότητα

• Sotos65
    Sotos65 replied to the thread Bt receiver.
    Εδώ έχει αρκετές επιλογές και σε προσιτές τιμές, δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο όμως, γιατί δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απο...
  • xfader
    xfader replied to the thread Barista Corner.
    • IMG_2422.jpeg
  • eldiablo
    Το καλυτερο κολλητήρι το κάνουν οι γέροι στα λεωφορεία
  • billpeppas
    billpeppas replied to the thread Bt receiver.
    Ομολογώ ότι δεν σε πιάνω. Care to elaborate a little bit ? Ενισχυτή/προενισχυτή ακουστικών για streaming audio από το κινητό;
  • Sotos65
    Παρεμπιπτόντως από ό,τι είδα στο παρακάτω βίντεο, μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντικές οι αλλαγές στο νέο Master 4, ψιλοάχριστες...
  • bandit
    bandit replied to the thread home cinema η ηχομπαρα;.
    Δε είχα προσέξει ότι ήταν 2 sub Θα μπει η 75αρα στην κρεβατοκάμαρα χαχα
  • billpeppas
    billpeppas replied to the thread Bt receiver.
    Εννοείς κάποιο adapter για να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ πομποδέκτη Bluetooth σε PC ? Αν ναι, τότε υπάρχουν. Από τα διάφορα που έχω δοκιμάσει, τα Asus...
  • bandit
    bandit reacted to symos's post in the thread home cinema η ηχομπαρα; with Like Like.
    Με το δεύτερο sub ίδια τιμή με το Public βγαίνει πάντως. Τέλος πάντων, δεν το συζητάμε, άμα είναι να πας σε Sonos θα περιμένεις τη...
  • Sotos65
    Πρέπει να είχα ένα τέτοιο παλιότερης σειράς, αλλά κι αυτό στα σκουπίδια πρέπει να έχει καταλήξει! :laugh: Πας καλά; 50-60 ευρώ το πολύ...
  • Sotos65
    Logitech ήταν αλλά το πέταξα στα σκουπίδια από τα νεύρα μου, δεν θυμάμαι μοντέλο! Δεν ήταν master 3 ή 3s πάντως, πιο απλό. Γενικά...
  • xfader
    Είμαι πιστός στη σειρά MX Master από το πρώτο της σειράς. Η σχεδίασή του ταιριάζει ακριβώς στο χέρι μου.
  • xfader
    xfader reacted to Sotos65's post in the thread Διάφορα (υπολογιστές) with Haha Haha.
    Κι ό,τι έψαχνα για νέο ποντίκι από χθες, μετά από εγχείριση... ροδέλας που έκανε προβληματικό scrolling στο παλιό, εγχείριση που απέτυχε...
  • Sotos65
    Sotos65 reacted to xfader's post in the thread Διάφορα (υπολογιστές) with Like Like.
    https://ir.logitech.com/press-releases/press-release-details/2025/Remastering-an-Icon-Introducing-Logitech-MX-Master-4/default.aspx...
  • Sotos65
    Κι ό,τι έψαχνα για νέο ποντίκι από χθες, μετά από εγχείριση... ροδέλας που έκανε προβληματικό scrolling στο παλιό, εγχείριση που απέτυχε...
  • xfader
    https://ir.logitech.com/press-releases/press-release-details/2025/Remastering-an-Icon-Introducing-Logitech-MX-Master-4/default.aspx...
    • mx.png

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale