- Reaction score
- 14
?? δηλαδή...κάποιος φταίει αλλά όχι ο ντελιβεράς...:137:Αραγε αμα ελεγε στον πελατη το ατυχημα ,αυτος θα ειχε την απαραιτητη κατανοηση να περιμενει αλλα 20 λεπτα μεχρι να του ξαναφερουν την παραγγελια ?
Ο εργοδοτης θα εχει την ιδια κατανοηση ?
fail μεν..τριχες κατσαρες δε..
Δεν αναφερθηκε η 'παιδεια' ? Ας την αναζητησουμε πρωτα στους εαυτους μας..:137:?? δηλαδή...κάποιος φταίει αλλά όχι ο ντελιβεράς...:137:
Λογικά μόλις άνοιξαν το πακέτο θα κατηγόρησαν το μαγαζί και όχι τον ντελιβερά, αλλά αυτουνού τι να του πεις...?Δεν αναφερθηκε η 'παιδεια' ? Ας την αναζητησουμε πρωτα στους εαυτους μας..:137:
....
Aυτο τα λεει ολα ...τι αλλο να πουμε...:137:Εγώ θέλω να μου πεις τι θα έκανες αν ήσουν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας.... και έχανες ένα πελάτη από απροσεξία άλλου.
...και ναι ! όταν παραγγέλνω θέλω να έρθει το συντομότερο..:423:..δεν θα περίμενα άλλα 20 λεπτά.
Λάθος μου , ε ? :138:Aυτο τα λεει ολα ...τι αλλο να πουμε...:137:
Λαθος , ξελαθος..αυτο ισχυει .Λάθος μου , ε ? :138:
Ναι γιατί?Αραγε αμα ελεγε στον πελατη το ατυχημα ,αυτος θα ειχε την απαραιτητη κατανοηση να περιμενει αλλα 20 λεπτα μεχρι να του ξαναφερουν την παραγγελια ?
Ο εργοδοτης θα εχει την ιδια κατανοηση ?
fail μεν..τριχες κατσαρες δε..
Ναι γιατί?
Φυσικά και θα δείξουν όλοι κατανόηση, λάθη γίνονται. Τώρα αν αυτός ο ντιλιβεράς είναι το 10ο λάθος του σε μια μέρα, τότε έχει γενικά πρόβλημα.
Δλδ αν πάθει καμιά δηλητηρίαση ο πελάτης θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση απο το να περιμένει ή να τους την πεί και να μην ξαναπαραγγήλει απο εκεί.
Τα ατυχήματα και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Ο ντιλιβεράς ήταν το λιγότερο ζώο.
Όλ'αυτά θα μπορούσαν ν'αποτελέσουν ιδανικό έναυσμα γιά να μάθουν όσοι δεν ξέρουν ή επιθυμούν να παρασκευάζουν μόνοι τους τα δικά τους εδέσματα.Άλλωστε όλοι έχουν δικαίωμα και στις...λιχουδιές:126:
Το delivery το έχω κόψει γιατί το φαΐ μου το θέλω καυτό. Ούτε κρύο, ούτε χλιαρό. Προτιμώ να βγω ο ίδιος και να το αγοράσω.
Καυτο αγορι...θελεις να κανεις παντα αισθητη την παρουσια σου...:204:
Καυτο αγορι...θελεις να κανεις παντα αισθητη την παρουσια σου...