Pizza Delivery....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.245
Απάντηση: Pizza Delivery....

Είναι αυτό που λέω ότι καμιά παιδεία δεν μπορεί να ισχύει για όλους.
Πάντα θα υπάρχουν οι ασυνείδητοι.
Που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και κανέναν.

Reaction score
1.214

Αραγε αμα ελεγε στον πελατη το ατυχημα ,αυτος θα ειχε την απαραιτητη κατανοηση να περιμενει αλλα 20 λεπτα μεχρι να του ξαναφερουν την παραγγελια ?

Ο εργοδοτης θα εχει την ιδια κατανοηση ?

fail μεν..τριχες κατσαρες δε..

Reaction score
4

Αραγε αμα ελεγε στον πελατη το ατυχημα ,αυτος θα ειχε την απαραιτητη κατανοηση να περιμενει αλλα 20 λεπτα μεχρι να του ξαναφερουν την παραγγελια ?

?? δηλαδή...κάποιος φταίει αλλά όχι ο ντελιβεράς...:137:

Reaction score
1.214

?? δηλαδή...κάποιος φταίει αλλά όχι ο ντελιβεράς...:137:
Δεν αναφερθηκε η 'παιδεια' ? Ας την αναζητησουμε πρωτα στους εαυτους μας..:137:

Και καλωσηρθατε στον πραγματικο κοσμο...:114:

Reaction score
4

Δεν αναφερθηκε η 'παιδεια' ? Ας την αναζητησουμε πρωτα στους εαυτους μας..:137:

....
Λογικά μόλις άνοιξαν το πακέτο θα κατηγόρησαν το μαγαζί και όχι τον ντελιβερά, αλλά αυτουνού τι να του πεις...?
"το κουτί δεν το βάζουμε στην άκρη του καπό γιατί μπορεί να πέσει"..?

Εγώ θέλω να μου πεις τι θα έκανες αν ήσουν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας.... και έχανες ένα πελάτη από απροσεξία άλλου.
...και ναι ! όταν παραγγέλνω θέλω να έρθει το συντομότερο..:423:..δεν θα περίμενα άλλα 20 λεπτά.

Reaction score
1.214

Εγώ θέλω να μου πεις τι θα έκανες αν ήσουν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας.... και έχανες ένα πελάτη από απροσεξία άλλου.
...και ναι ! όταν παραγγέλνω θέλω να έρθει το συντομότερο..:423:..δεν θα περίμενα άλλα 20 λεπτά.
Aυτο τα λεει ολα ...τι αλλο να πουμε...:137:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.278

Όλ'αυτά θα μπορούσαν ν'αποτελέσουν ιδανικό έναυσμα γιά να μάθουν όσοι δεν ξέρουν ή επιθυμούν να παρασκευάζουν μόνοι τους τα δικά τους εδέσματα.Άλλωστε όλοι έχουν δικαίωμα και στις...λιχουδιές:126:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Pizza Delivery....

Ναι γιατί?

Φυσικά και θα δείξουν όλοι κατανόηση, λάθη γίνονται. Τώρα αν αυτός ο ντιλιβεράς είναι το 10ο λάθος του σε μια μέρα, τότε έχει γενικά πρόβλημα.

Δλδ αν πάθει καμιά δηλητηρίαση ο πελάτης θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση απο το να περιμένει ή να τους την πεί και να μην ξαναπαραγγήλει απο εκεί.

Τα ατυχήματα και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ο ντιλιβεράς ήταν το λιγότερο ζώο.

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pizza Delivery....

Ναι γιατί?

Φυσικά και θα δείξουν όλοι κατανόηση, λάθη γίνονται. Τώρα αν αυτός ο ντιλιβεράς είναι το 10ο λάθος του σε μια μέρα, τότε έχει γενικά πρόβλημα.

Δλδ αν πάθει καμιά δηλητηρίαση ο πελάτης θα δείξει μεγαλύτερη κατανόηση απο το να περιμένει ή να τους την πεί και να μην ξαναπαραγγήλει απο εκεί.

Τα ατυχήματα και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ο ντιλιβεράς ήταν το λιγότερο ζώο.

Η οπτικη του καθενος εξαρταται απο την θεση που βρισκεται.

Η δικια μου λοιπον εμπειρια λεει οτι η πλειοψηφια κανει λες και εχουμε κατοχη, λες και εχει κανα χρονο να φαει.Διαμαρτυρεται για την παραμικρη καθυστερηση , παιρνει τηλεφωνο στο μαγαζι ,πολλες φορες για να δημιουργησει προβλημα θεωρωντας τον ντελιβερα υπευθυνο ( του στυλ''χαζευε στο δρομο'' ) , και αδιαφορει παντελως αν στο δρομο εχει κινηση , αν βρεχει , και την επικινδυνοτητα του επαγγελματος.

Σου λεει εγω παραγγειλα στις 12, κοφτε το λαιμο σας να μου τα φερετε στις 12.15 .Βεβαια το μαγαζι εχει την υπηρεσια του 'ντελιβερυ' αλλα δεν σου υποσχεται κανεις την ωρα παραδοσης.Δεν σημαινει οτι επειδη εκανε 5 λεπτα μια φορα , δεν μπορει να κανει 15 λεπτα την αλλη.

Αλλα ποιος νοιαζεται ? Εγω πειναωωω ρεεεε...:142:

Reaction score
1.214

Όλ'αυτά θα μπορούσαν ν'αποτελέσουν ιδανικό έναυσμα γιά να μάθουν όσοι δεν ξέρουν ή επιθυμούν να παρασκευάζουν μόνοι τους τα δικά τους εδέσματα.Άλλωστε όλοι έχουν δικαίωμα και στις...λιχουδιές:126:

Παρα πολυ σωστο.:137:

Reaction score
14

Αν χάνεται το μέτρο, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Για εμένα το ίδιο πρόβλημα δημιουργεί ένας πελάτης που μετά το πρώτο 10λεπτο καλεί στο μαγαζί αγανακτισμένος, όσο και ο υπάλληλος που περιμένει να πάρει 10 παραγγελίες μαζί για να κάνει λιγότερα δρομολόγια. Και δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να μην σου φέρει το φαγητό μετά από 1 ώρα και κρύο.
Όσο για τον τύπο του βίντεο, δεν υπάρχει δικαιολογία.

Reaction score
1.214

Τωρα το ποιος φταει.....ολοι φταινε.Και το μαγαζι φταει που δεν λεει στο πελατη οτι εχει δουλεια και θα του την εχει ετοιμη σε καμμια ωρα.Του λεει σε κανα 10λεπτο..και οταν ο πελατης παιρνει τηλ..του λεει ''μα εχω στειλει το παιδι εδω και τοση ωρα''...:137:
Και ο πελατης φταιει που ενω του λεεει το μαγαζι οτι θα αργησει εκ των προτερων μερικες φορες αυτος επιμενει και επιμενει..λες και μειωσει το χρονο με την επιμονη.

Παρτε κιμα , ντοματουλα , κρεμυδακι , καμμια ετοιμη πιτα (αν δεν μπορει καποιος να φτιαξει ) , φτιαχτε τζατζικακι και φτιαχτε πιτουλες να γλυφετε τα δαχτυλα σας...:142:

Πιτσουλες ομοιως..τα παντα ολα.....:137:

Και οικονομια συν τοις αλλοις..:)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.273

Το delivery το έχω κόψει γιατί το φαΐ μου το θέλω καυτό. Ούτε κρύο, ούτε χλιαρό. Προτιμώ να βγω ο ίδιος και να το αγοράσω.

Reaction score
1.214

Το delivery το έχω κόψει γιατί το φαΐ μου το θέλω καυτό. Ούτε κρύο, ούτε χλιαρό. Προτιμώ να βγω ο ίδιος και να το αγοράσω.

Καυτο αγορι...θελεις να κανεις παντα αισθητη την παρουσια σου...:204:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.273

Καυτο αγορι...θελεις να κανεις παντα αισθητη την παρουσια σου...:204:

:137:

Έχεις δει κρύο τυρί σε πίτσα; Σαν φορμάικα είναι.
Άσε που σιχαίνομαι και τους ντελιβεράδες (για να το κάνω πιο ρατσιστικό). :109:

Reaction score
17.820
Re: Απάντηση: Pizza Delivery....

Καυτο αγορι...θελεις να κανεις παντα αισθητη την παρουσια σου...

Αχαχαχαχαχα!!!:135:

"Αχ(ν)ος πολυς ακουγεται
συννεφα σκονης βλεπω
να΄ναι οι ταυροι που΄ρχονται .....":204:

Υ.Γ.Σχωρα με....:405:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.730
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ